הדבר הזה קרה?
אני לא אהיה מופתע. זאת לא ריאל מדריד, זאת חטאפה עם כסף.
ריאל מדריד מפסידה, אתלטיקו לקראת משחק קשה מול בילבאו, וגם -
אז לגמרי -
האמת שאני עוד רחמן. אם מרטין פותח, לא מדובר בבעיטה בדלי. מדובר בכדור הריסה למגדל מים.
זה מדהים שההאחדות בפורטוגל נותנת לקבוצות שלהם מנוחה ושלנו לא.
זו לא הפעם הראשונה שזה קורה. בספרד פשוט לא איכפת להתאחדות מהדברים האלו.
יש מצב שזה אותו אגו של “מי אתה בכלל שתפנה אליי?” שמחלחל לשופטים הספרדים.
בספרד אין מתי לדחוף את המשחק הדחוי אם היו דוחים.
בפורטוגל יש 18 קבוצות בליגה, כלומר 4 משחקים פחות, והקבוצות לא צפויות להגיע לשלבים האחרונים באירופה. הם יכולים להרשות לעצמם לדחות משחק ולמצוא סלוט פנוי אחר כך.
בליגות הגדולות לא דוחים משחקים בדיוק מאותה סיבה שלא דוחים בספרד.
אגב, היה יותר הגיוני לדחות את המשחק שבתווך בין שני המשחקים של ליגת האלופות.
ראיתי את כל המשחק של ריאל.
הם שיחקו ממש חרא. הגיעו ל 5 הזדמנויות בקושי בכל המשחק. ויניסיוס לא עשה כלום, פשוט כלום. מבאפה ניסה לבד עד שנמאס לו. הקישור חלש ביותר, מודריץ’ אשכרה היה הקשר הטוב ביותר שלהם.
באשכול שלהם טענו שיש להם סגל רחב יותר משלנו ויש כיסוי כפול לכל עמדה. בפועל אין מי שיחליף את בלינגם, אין מגן ימני, אין מחליף להתקפה למעט ברהים שהיה גרוע, ואלאבה בינתיים נראה נורא.
האמת שמעבר לנושא עומק הסגל, הבעיה הכי גדולה של ריאל (לפחות) היום הייתה שלא הייתה שום שיטה ושום יד מכוונת. מ-2 צידי הקווים. אתה יכול להיות עם סגל קצר, בין אם מראש ובין אם בגלל פציעות והשעיות, אבל הייתה פה גם שאננות מוגזמת וגם בלאגן נוראי, שלא אמורים להיות גם אם אתה עולה עם הנוער. בעיקר במרכז המגרש.
אנצ’לוטי מאמן לא טוב, בטח לא לטורניר כמו ליגה של 38 מחזורים, אבל המחסור בקשר שיודע לנהל ולמסור זועק שם לשמים לא פחות. כן, גם אם יסיימו עם טראבל.
הבעיה העיקרית שלנו היא בעמדת המאמן, אנחנו כבר 3 שנים משחקים בלי שיטה ברורה לעין ובאיזה שלב זה התפוצץ בפנים שלנו, מה שגם אנצלוטי מעלה הרכבים לפי שמות ולא לא לפי כושר משחק.
הבעיה העיקרית שלנו הינה בקישור האחורי, גם קאמאבינגה וגם טשאומני הם אכזבה מוחלטת ושניהם לא עומדים בציפיות בכלל, אני הייתי מתאבד על זובאמינדי מסוסיאדאד.
דמיטרי, יש לנו 3 קשרים בחוץ, כמה קשרים אתה מצפה שיהיו לנו?
כן, אבל כל זה לא חדש. הם גירדו נקודות מקבוצות כמו בטיס למרות אנצ’לוטי, למרות קישור חלש, גם בלי בלינגהם. כמה הברקות של ההתקפה והם מנצחים למרות הכל.
אני ציינתי נקודות שהפתיעו אותי כי ראיתי כמה משחקים שלהם העונה. כלומר , הפתיעו אותי גם ביחס לרמה שלהם העונה.
כמה משחקים צריך להפסיד כדי שהליגה תוכרע במחזור ה-32?
אם אני לא טועה, ההימור היה מחזור 35 (לא 32).
ולדעתי טיטי לא טעה בהרבה, רק בזהות האלופה.
אם החודש הקרוב לא מתפקשש לכם מכל המפגשים נגד אתלטיקו, אתם יכולים לסגור את זה גם במחזור ה32.
ההימור הראשוני היה מחזור 32.
בזמן הנכון גם נדבר על המחזור ה-35.
מה יהיה אלוהים גדול. זה בדיוק העניין.
זה לא משנה, הוא כסת״ח את עצמו מראש שאם זה לא יקרה זה בגלל אנצ׳לוטי או בגלל ההתחממות הגלובאלית. בסדר, לא מעניין, ריאל בסוף תסיים עם טריפלטה וקרלו יצחק על כולם.
אם רוצים לדייק הוא הימר 32 ואז אמר 35 בגלל אתלטיקו אבל שבארסה בכל מקרה מאבדת סיכוי מתמטי ב32.
משהו שכבר לא יכול לקרות.
אם נדייק אמרתי מחזור 35 ואחר כך אמרתי שהייתי משנה את זה למחזור ה 32 אם לא אתלטיקו.
נגיע למחזור ה 35, יש שם קלאסיקו, נדבר אחרי אותו מחזור.
חביבי, אפשר להתחרט (שלא לדבר על להודות בטעות) אבל זה מה שכתבת ממש לא מזמן:
אם אתה רוצה עוד הודעה חד משמעית:
אני גם שאלתי אם התחזית מנורמלת לאנצ’לוטי, וקיבלתי תשובה חד משמעית שכן.אז זה לא יכול כסת’'ח.
עכשיו טיטי יגיד שהאליפות הקלה הלכה בגלל השופטים והפציעות, אבל לא יודה שהוא טעה.
אבל מה שאתה מצטט זה בדיוק מה שאמרתי שאמרתי.
ממש לא, אני עדיין אומר בוא נחכה לסיום המחזור ה 35.
באיזור המחזור ה 32 בארסה מאבדת סיכוי מטמתי - זה עדיין בתוקף?
מה אכפת ךי מאתלטיקו במחזור ה 35? את בארסה פסלת החל מהמחזור ה 32.