ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

כן הרגל ממש הלכה גבוה, זה יכל להיגמר בצורה אחרת לגמרי. מצד שני, ריאל ואמבפה יכולים לטעון שזה נעשה בטעות ולמען החווית צפייה ואיכות ה״מוצר״, אני רואה אותו יוצא בזול.

אני לא הייתי קונה את זה שזה נעשה בטעות. הוא גם דחף בברוטאליות לדעתי את אותו שחקן כמה התקפות קודם לכן. הוציא עליו עצבים וחייב לשלם על זה מחיר יקר. כניסה מאוד מאוד מכוערת. מאוד.

לדעתי לא צריך להגזים לצד השני כי זה שחקן שלנו, רק לפני כמה שבועות אמבפה עצמו קיבל כניסה הרבה יותר מכוערת עם גליץ’ והשחקן התוקף אפילו לא קיבל אדום.
2 משחקים בחוץ זה מספיק.

גם לאמבפה לא נשלף אדום. השופט אשכרה הוציא לו צהוב :joy:

אין לי מושג איך לקחנו אליפויות לפני ה-var.

ברור, לא חשבנו אחרת. החוקים על שחקנים שלכם לפי אוהדי ריאל מדריד הם חוקים אחרים.

החוק אומר שאדום ישיר זה 2 משחקים החוצה, אתה רוצה חוק אחר על שחקני ריאל ?

הבנאדם הלך עם רגל למעלה לכיוון הברך של הבנאדם, במזל פספס ועדיין היה קרוב לשבור לו את הרגל, ואתה חושב שזה אדום רגיל?

הלכתי לראות שוב את הפאול וזה לא אדום רגיל. זה פאול ברוטאלי ומסוכן, ואין שום סיכוי בעולם שזה בטעות. שישב בבית.

הדיון הוא לא אם הפאול הזה הוא ברוטלי או מטומטם, השאלה אם על פאולים דומים הרחיקו מעל 2 משחקים ?
אני כבר הזכרתי פאול יותר ברוטלי שבוצע על אמבפה עצמו שלא הוציאו אפילו אדום.
אם אחרים שעשו עבירה דומה הורחקו ויורחקו מ 5 משחקים אז שירחיקו גם את אמבפה מ 5 משחקים, אבל אם כולם מורחקים מ 2 משחקים שירחיקו גם את אמבפה משני משחקים

לא קרה כלום לשחקן אז זה לא צריך להיות יותר מ-3 משחקים.

לדעתי הוא צריך לקבל כאן שלושה משחקים, בסוף זה ייגמר ב-2.

BREAKING: Kylian Mbappe will only face 1 to 3 match ban for his career-ending tackle on Alaves’ Antonio Blanco, and will be available for CdR final.

Referee Soto Grado in his match report has said it was a “fight for the ball”, not a serious offense.
https://x.com/BarcaTimes/status/1911479092903362610

איך זה קשור? אם נתחיל לשפוט פאולים ברוטאליים לפי תוצאה בלבד זה שגוי. בקלות זה יכל להיגמר בשבר לשחקן, אז העבירה הייתה יותר גסה ומסוכנת?

אני לא בקיא בחוקים לגבי עבירות ברוטאליות, אבל אני חושב שזאת טעות לשפוט לפי תוצאה. פפה לא הרג אף אחד, הלא בכו לבנאדם בגב, דרך לו על הגוף פעמיים ואז נתן ביקב לעוד שחקן. אף אחד מהם לא נפצע.

טיטי קודם כל תביא וידאו על האירוע עם אמבפה שאתה מדבר עליו. פה הייתה כניסה מכוונת מסוכנת עם רגל ישרה ללא קשור לכדור פשוט לירך של השחקן. שוב, בקלות זה יכל להיגמר אחרת. צריך להוקיע דבר כזה ולהעניש בחומרה לא משנה מי השחקן ומאיזה קבוצה.

בוודאי שזה קשור, בבתי משפט בחיים האמיתיים העונש מושפע מהתוצאה. תלך ותירה בבן אדם, אם הוא ימות או ישרוד - לא תלוי בך בשום אופן אבל ישפיע על העונש שלך חד משמעית.

אז גם בכדורגל זה הגיוני, יש משהו מוסרי בכך שאם השחקן לא היה יכול לשחק כדורגל עד סוף העונה אז גם שאמבפה לא יחזור לשחק. אבל השחקן כשיר ויכול לשחק כדורגל, אמבפה נהג בחוסר אחריות ובאלימות ומגיע לו מעבר להרחקה עוד 3 משחקים. אם השחקן היה שובר רגל אז היה מגיע לו 8, מה לעשות.

גם הפאול ההוא של ראיוס לא היה זכור אם רפי דהן היה קם וממשיך לשחק 3 דק אחרי. ככה זה עובד.

אבל אנחנו לא בבית משפט, זה לא החיים האמיתיים זה כדורגל. הבנאדם נכנס בו בצורה פראית, מה אכפת לי אם לשחקן היה מזל או לא?

כי גם בכדורגל יש בית דין, וההיגיון הוא אותו היגיון. אם אוהד זורק מצית שמפספסת את הקוון לא קורה כלום, אם זה פוגע בו אז כנראה והמשחק יפוצץ והקבוצה תקבל רדיוס ללא קהל.

אפשר להתווכח אם הגישה הזאת נכונה או לא אבל במציאות ככה זה עובד. אין סיבה שעם אמבפה זה יהיה שונה.

ושוב, אני לא אומר שהוא צריך לקבל הרחקה רגילה (של משחק אחד), לדעתי מגיע לו 3. מעבר לזה זה כבר לא פרופורציונלי ביחס למציאות.

טוב נו, שכנעת אותי. אבל 3 מינימום.

בוא שתף גם אותנו מה זה בעינייך "פאול יותר ברוטלי " ממה שאמבפה עשה. לי קצת קשה לדמיין אחד כזה.

ראיתי שתי הצגות פתטיות של שחקני אלאבס להוציא לו צהוב. תפסו את הפנים כמו ילדות קטנות. הייתי מוציא צהוב לכל אחד מהם.
הוא נראה קוף ולפעמים מתנהג כמו קוף, אבל לא ראיתי משהו יוצא דופן במשחק הזה.עוד עבודת בלם מצוינת.
לא הבאנו אותו כי לא היה לנו כסף, לא שלא רצינו. גם אלאבה.

לא נראה לי שיש חרטה גדולה בקשר לזה…

בחיאת תפסיקו כל פעם עם רגשי הנחיתות האלה, אמבפה בהתחלה קיבל צהוב, שחקן אלאבס שעשה עבירה מכוערת על ויניסיוס שני מטרים מהשופט לא קיבל כלום עד שהואר התערב והשחקן קיבל אדום!!!

השיפוט בספרד היה ויישאר גרוע.
לגבי אמבפה, אני מקבל כל החלטה שתתקבל, אם יורחק ל 3 משחקים אני אבין וגם אם יורחק מ 5.

נגד אספניול בהפסד 1-0 שחקן נכנס בו בכוונה עם רגל גבוה בגליץ’ מאחורה עם הפקקים לרגליים.

טיטי, תביא וידאו או שתפסיק לחזור על אותה טענה ללא הוכחה.