לא יודע, אני ראיתי מעין “ניתוק” כזה שלהם וזה הזכיר משחקים בעונה שעברה (עולה לי לראש הפסד ביזארי לחטאפה). פעם אם אתלטיקו מדריד נותנת גול והיריבה היא לא ריאל מדריד או ברצלונה - אפשר ללכת לישון, הם לא היו מאבדים דבר כזה בחיים. אתלטיקו לא יכולה לאבד ככה נקודות. הרבה מאוד שחקני רכש ששולבו מיד וזה טוב וגם מרקוס יורנטה כמגן ימני זו מגמה קצת יותר התקפית לטעמי, הניסיון גם לעבור לשלב הבא בתהליך של הקבוצה ואנטואן גריזמן רק כמחליף, אבל זה לא מספיק.
אולי זה דל"פ: סורלות’ מבקיע הרבה כמחליף והוא לא ‘מושלם’ אבל נוכחות שלו תקל גם על חוליאן אלבארס ותאפשר לעוד שחקנים מקו שני להצטרף, הוא יכול לקבל יותר דקות ולא צריך לקבע אותו כמחליף.
מוסיף - במקום פוסט נוסף - ערכתי - כבר ספג את השוויון אז למה לא אלבארס יחד עם סורלות’ למשל, כן, גם אם גריזמן על המגרש? זה כאילו משהו ב-DNA עמוק בפנים שלא יכול להשתנות מצידו. כולה משחק נגד אספניול בחוץ - יריבה סבירה מאוד. אם היה הולך על כל הקופה וחוטף אז הדיבור וכל טורי הדעה היו קצת אחרים, זה היה הפסד יותר של שיט הפנס.
מאוד אוהב את סימאונה אבל הוא קצת מאכזב. זה כמו בעונת 2023-24 עוד עם מוראטה שהיו שבועות שהוא וגריזמן היו כובשים הרבה שערים בעיקר במשחקי הבית, והם גם ניצחו את ריאל בגביע אז זה ניפח להם את העונה. ברגע האמת נגד אינטר - הקבוצה איכזבה מאוד.
אני כמובן לא פוסל אותם והקיץ שלהם היה מעולה, חוליאן אלבארס מתקרב לטייטל “שווה גול בכל משחק”, פשוט ההפסד הזה בפתיחה הוא נוראי. אספניול נראית לי כקבוצה די סתמית. אגב, לדעתי זו פעם ראשונה שסימאונה מפסיד במשחק פתיחת ליגה. לא קופץ לי משהו בזיכרון ובדקתי ב-Transfermarkt.
בוא נתעלם מהחוצפה של לנסות ולקנות את החלוץ הטוב בעולם מיריבה ישירה (גם אם לכמה שבועות בשנה פלוס באלופות), אבל במחיר של במבה?! בפחות מ150 מיליון אסור בכלל לדבר.
אבל אני מבין אתכם קצת, כי עם חוליאן כפאלסו, פדרי מאחורה וג’מאל מימין אתם תהיו OP.
אפילו אני מיירר מרק לדמיין כדורגל כזה, אבל נותן לעצמי סטירה וחוזר לדיכאון של חילופי צ’ולו.
קיזזתי עם וייה וסוארס שנמכרו במחיר של פחית קולה בפיצוצייה השכונתית ואחראים ל2 האליפויות היחידות שלכם ב25 השנים האחרונות.
לא הייתי ממהר להכתיר אותנו כOP אבל אני בהחלט טוען שחולי הוא החלוץ הכי מתאים לנו בעולם.
למה הוא הלך לאתלטיקו “רכשנו שחקנים ב300 מיליון, הולכים בכל הכוח על מקום שלישי!!!” מדריד זה כבר סיפור אחר..
לטעמי הוא הלך לאתלטיקו מדריד כי היא הייתה הכי נחושה לגביו, עם אפשרות כלכלית לשלם סכום לא רע (בעיני מנצ’סטר סיטי) וכמובן להיות שחקן הרכב בלתי מעורער והכוכב הגדול למרות שיש לו אופי “אנטי כוכב”. חוליאן אלבארס לברצלונה היה יותר משאלת לב שלכם אוהדים. אולי קבוצות גדולות אחרות לא האמינו שהוא בר השגה ופפ גווארדיולה יסכים לוותר עליו. הייתי מאוד מופתע שהמהלך הזה קרה ואני לא זוחר רחש-בחש לגבי קבוצות אחרות. סיטי לא הייתה מוכרת לארסנל או למנצ’סטר יונייטד או צ’לסי.
לגבי המעברים השונים: ברצלונה גם עשתה לאתלטיקו מדריד טובה עם ארדה טוראן. וברצינות: ברצלונה הייתה נדיבה מדי. אבל את דויד ויאה רצו להזיז לקראת גיל 32 וחצי ואחרי שלא הצליח ממש לחזור מהפציעה הקשה ב-2011-12. לגבי לואיס סוארס זה עניין השכר כמובן אבל ברור שהייתה פאשלה רצינית.
מבחינת המצב הכלכלי - הזמן הזה שברצלונה יכולה להשתולל כמו פעם ולשים סכום כסף רציני, זה צפוי לקרות בקיץ?
קיבלו את וייה ב-2 מיליון
קיבלו 34 מיליון על טוראן
קיבלו 120 מיליון על גריזמן
קיבלו את סוארז בחינם
קיבלו את גריזמן ב-32 מיליון
קיבלו את לנגלה בחינם
הם חייבים לנו כל כך הרבה. ובאמת שאנחנו ממש לא אלה שעשינו להם טובה על לנגלה. הוא אולי היה זבל אצלנו לאורך כל תקופתו, אבל הוא בלם רביעי סביר לכל קבוצה בליגה. שלא לדבר על זה שעזרנו להם עם חיסול החוזה שלו, כדי שירשמו אותו באליפות העולם.