ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

תקרא שוב - כתבתי שהחיסרון עולה על היתרון, כלומר פלורנטינו בצד שלנו, לא שלכם. לכן הוא סירב להצעה כשהוא קיבל אותה. אח"כ הוא בוכה (בצביעות, כמו שהסכמנו) כי הוא אוהב לבכות וכי זה משתלם לו להפעיל לחץ. אבל כשהיה צריך to show the money - הוא חשב שעדיף לו לא לטוס חצי עולם בשביל משחק ליגה.

כן, כי אנחנו מדברים כרגע על לארח בקאמפ נואו. צודק.

ברצלונה ו-ויאריאל לא נפגעות באותה המידה. הטיסה והעייפות זהות, אבל יש קבוצה שמאבדת משחק בית - כן “באישורה” ויש קבוצה שמרוויחה משחק חוץ אחד פחות.
ולנסיה ניצחה אשתקד בסנטיאגו ברנבאו אחרי שלא עשתה את זה מאז 2007/08 וכמה שריאל מדריד הייתה פח זבל - רבים האמינו שגם העונה נמשיך להסתדר איתם במשחקי הבית, בטח במצבם. לא רלוונטיות בשיט כל הסטטיסטיקות שהעלו פה עד כמה ברצלונה נהנית במשחקי החוץ נגד ויאריאל או לא.

לא אכפת לי מה כתב פלורנטינו פרס מילה במילה בהודעה שלו באתר של ריאל מדריד. “התלונה” של המועדון בנושא הזה ונגד “המגמה” באופן כללי היא נכונה מאוד.

מבחינתכם ברצלונה מפסידה מהעניין ומסתכנת בפציעות אבל זה סבבה והכל טוב כי כסף נכון ויש בעיות כלכליות אז הכל הולך.

שאלו את אונאי סימון ככה על הדרך מה דעתו על העברת המשחק בין ויאריאל לברצלונה לאתלטיק בילבאו, גם הוא חושב שזה לא במקום, מעניין.

עדיף שלא יהיה אכפת לך בפורום שלכם. פה אין סבלנות לשטויות שלך. ולנסיה ניצחה אתכם כי אתם חרא קבוצה. הייתה מנצחת אתכם גם בארה"ב או קטאר.

ביום שתפסיקו לנסות להטות שיפוט לטובתם, אולי תהיה לכם הלגיטימציה לדבר על חוסר ספורטיביות.

בטווח הארוך זה יפגע גם בברצלונה .

אני נגד ולא משנה לי מי הפעם מרויח ומי לא.

אבל את הטענות תפנו לטבאס. הוא האיש הרע.

ריאל מכינים תירוץ להפסד של עוד אליפות.
יגידו שהכיסאות במטוס היו נוחים במיוחד, וזה לא ספורטיבי שקבוצה אחת נהנת מהכיסאות האלה, ואחרות לא.

אין לי בעיה שפאקו חושב שזאת הטיה קטנה לטובת בארסה. הוא הדגיש כמה פעמים שזה בקטנה.
אבל המועדון ריאל מדריד כל כך פתטי. יצא לנו מצב win-win-win פה. גם הרווחנו משחק בית במקום חוץ, גם כסף, וגם עוד ריב בין ריאל לטבאס. לפורטה יכול להראות אצבע ענקית לפלורנטינו.

אף אחד לא רע. הייתה הצעה, הקבוצות הסכימו כי הכסף חשוב להם יותר מדברים אחרים. בין אם זה יתרון הבייתיות לויאריאל או הנסיעה והג׳ט לג לברסה.

חכה, לאפורטה עוד בונה על למכור את כיסאות המטוס האלה ב-8 מיליון, כמושבי VIP, כדי להגיע ל-1:1.

בסדר גם בלי ה1:1 הזה כנראה ניקח לכם אליפות. אולי תצרפו עוד גלאקטיקו? אולי מדפסת חדשה?

קצת הפסקה מריאל מדריד -

לפי התמונות, 2 מתוך 3 הם שחקני ברצלונה

אם כבר הזכרת את ריאל מדריד, אני חושב שזה חוסר צדק מובהק נגדה, שברצלונה הוגרלה לשחק באחד המחזורים הראשונים נגד קבוצה עם בעיות פייר פליי.

אני מציע שיאפשרו ללבאנטה להעביר חלק מיתרת הפיירפליי שלה לברצלונה, גם ככה רק היא נפגעת מזה.

אתלטיקו מפסידה את משחק הפתיחה שלה לאספניול.
השער השני של אספניול מנגיחה בלתי אפשרית. ואו

Same old same old.
עייפים, לא לוחצים, משחק ראשון וכבר באווירת סוף קורס.
אני לא מבין למה אין טירוף ומשחק ברבאק בקבוצה העלובה הזו.
אני מקבל שאנחנו עדיין לא מתואמים וכו, אבל לא מקבל את חוסר הלב במשחק.

אלמאדה לפחות נראה ברמת חולי המבוזבז, השאר לא יודעים מה הם עושים.

אם צ’ולו לא יעשה עונה גדולה, אני מקווה שיתפטר.

מזכיר לי את הנגיחה ההיא של ואן בסטן מול ריאל. איזה שחקן קסום.

אני לא הרגשתי אווירת סוף קורס או זריקת זיין.
אבל גם לא נראה שהשתפרתם, לפחות לא בינתיים.
תיקו היה יותר פייר, אבל אני לא מתלונן.

וואללה, נגיחה דומה, אבל לשחקן אספניול היה יותר קשה, כי הבלם ממש לחץ אותו.

מדהים שאתלטי גורמים לי לקלל אותם בגלל שהם הפסידו לאספניול.

לא נורא עוד כמה משחקים ישתחרר הלחץ, ינצחו 10 משחקים רצוף, יתלהבו וזה יספיק כדי שאף אחד לא יחשוב שסימאונה נכשל אחרי שהעונה תמשיך עד סיומה בצורה אפורה ובינונית.

אי אפשר להאשים אותו, יש לו סגל פחות טוב. תמיד. מקום שלישי, כל השאר זה בונוס.

יאללה, שיתחילו לארוז לנו יפה את חוליאן.

עד החילופים זה היה אחד המשחקים המהנים של אתלטיקו שראיתי בשנים האחרונות. לפני השוויון היה מהלך ענק שהסתיים רק עם הקורה והיה יכול לגמור את הסיפור.