בחיאת שאתם אוהבים ליצור כותרות על פארש, הנבדל בשער הראשון גבולי ביותר, האוזן של אמבפה הייתה בנבדל שאני אישית לא בטוח שהיה, זו טענה לגיטימית לגמרי.
לגבי היד החוק דבילי לגמרי.
לא ראיתי את המקרה, אבל מה הטענה? שאוזן בנבדל זה לא נבדל? שנבדל על מילימטר זה לא נבדל?
שהקווים היו עקומים?
לא צריכה להיות שום טענה לריאל, שתי פסילות מבאסות אך מוצדקות לאור החוקה.
מה שכן, אם מתאבססים אצלכם על ההתאבססות שלנו על השיפוט ולא על טעויות שיפוט לטובתנו לכאורה (או שלא לכאורה) - מצבנו משתפר.
אני הגעתי למסקנה שזה לא רק זכות ל"בכות" על טעויות שיפוט זה אפילו חובה.
נותנים לחובבנים האלו להמשיך להרוס את המשחק אז מספיק להיות יפי נפש.
אנחנו, קהל האוהדים בעולם ובספרד, לא רק אוהדים אלא אפילו לקוחות של המשחק הזה זה לא רק הזכות שלנו להתלונן זה חובה שלנו
חרא של שופטים וחרא של מנהלת לה ליגה
אה אז עכשיו מטילים ספק בטכנולוגיה? אבל כשהיה נבדל של לבנדובסקי נגד סוסיאדד לא הטלתם ספק. אנחנו היינו ההזויים.
משה, ריאל וברצלונה לא יכולות לבכות על שיפוט באופן אובססיבי. צריך לבקש ולדרוש שיפוט אחיד והשתפרות, אבל אי אפשר להאשים שופטים במצב בליגה או כל טעות קטנה לבוא נגדם.
התכונתי יותר אלינו האוהדים מאשר הקבוצות.
אני לא מדבר על כל שטות או שריקות של שיקול דעת לפה ולשם. בעיני הפנדל מול לבנטה שבוע שעבר זה חצית הגבול.
לא יכול להיות ששופט אחד טועה בצורה קיצונית נגד קבוצה מסוימת באופן קבוע ולא נותן הסברים לזה.
שכחת את הקלאסיקו? את המשחק מול בטיס בעונה של אנריקה? זה פאקינג אותו שופט.
הוא משנה את הדעה שלו מה זה עבירת יד בהתאם לזהות הקבוצה.
בפעם האחרונה שבדקתי רצו לבטל את החוק הזה וכבר יש כמה ליגות שהתחילו להתנסות בזה, אוזן בנבדל לא נותנת יתרון להתקפה…
אז תחסוך ממני את הציניות שלך.
אבל לא ביטלו את החוק, נכון?
אתה מבקש לאשר את השער כי בליגות אחרות הוא היה חוקי?
לא הייתי ציני קודם, אלא שאלתי מה לא בסדר בפסילה. קווים עקומים הכוונה שלא העבירו אותם בזמן, או העבירו במקום הלא נכון.
כתבת “בנבדל שאני אישית לא בטוח שהיה, זו טענה לגיטימית לגמרי.” . מה הטענה שלך?
ודרך אגב, תן לי דוגמא של ליגה הכי בכירה שאתה מכיר שבה ביטלו את החוק. ממה שאני מכיר , זה איזו ליגת ילדים בנורווגיה.
בפעם האחרונה שבדקתי לא ביטלו את החוק. בפעם האחרונה שבדקתי לא אמרתם את אותו דבר על הרגל המומצאת של לבה נגד סוסיאדד.
תחסוך מאיתנו את הבכיינות שלך.
איך הצלחנו לעזאזל לקחת אליפויות בליגה הזאת?
השאלה שלך צריכה להיות אחרת-איך הצלחנו לקחת אליפות בליגה הזאת לפני הואר?
אז… דמבלה שמע שהוא צריך לטוס לברצלונה בקרוב, ועשה מה שהוא עשה בכל הפעמים הקודמות שהוא טס לעיר - נפצע, ויפסיד את בארסה-פסז. יש דברים שלא משתנים.
יום מזעזע בכללי לפריז, כשאנריקה נפצע בתאונת אופניים, ודמבלה בעצמו נכנס כמחליף של דואה שנפצע גם הוא.
חהחהחה
מסתבר ש psg שלחו מכתב להתאחדות לפני המשחק שדמבלה ( ולוקאס הרננדז) לא כשיר ב 100%. למרות זאת , דשאן החליט לשתף אותו וזאת התוצאה.
אני מניח שאם זה היה קורה בספרד עם פדרי או לאמין, כבר היינו שורפים דגלי ספרד מול הקונסוליה.
אז יש עכשיו חזית של הקבוצה נגד ההתאחדות.
כל צרה של psg היא עונג בשבילי.
ראיתי את המשחק של ניוקאסל היום, במקום המשחק של ריאל.
ניוקאסל ניצחו רק 1-0 את וולבס, אבל היו הרבה יותר טובים.
דבר ראשון שבלט לי בעיניים זה הסכנה שלהם מהרמות. יש להם 2 עמודי חשמל, וככה הם גם הבקיעו את הגול. הרכש וולטמאדה מתנשא לגובה של 1.98, וגם הבלם דן בירן כזה. לפי טראנספרמארקט, יש עוד 3 שחקני שדה מעל 1.90, שניים מהם נכנסו כמחליפים. אצלינו רק אראוחו 1.92 (אני לא סופר את ברנל בינתיים). כל קרן תהיה קשוחה.
חוץ מזה, אין להם כוכבים או שחקנים מדהימים. לא שמתי לב לאיזשהו סילון, או שחקן עם מסירות מדהימות, או דריבלר בחסד. אבל הם קבוצה מאומנת, מסוגלים לשחק בנגיעה, יודעים איפה כל אחד אמור להיות בכל זמן נתון.
הם הפעילו לחץ גבוה די יעיל על וולבס וגרמו להרבה איבודי כדור.
במחצית השניה, למרות שהובילו, הם ישבו על וולבס כל המחצית ולא נתנו להם לנשום.
יהיה קשה מולם, במיוחד בלי לאמין.
לפי הטלויזיה של ריאל, המועדון הולך להגיש דו"ח לפיפ"א על מצב השיפוט בספרד.
אני שואל, ספרד שייכת לאופ"א, לא? למה לא אופ"א אז? אה, כן, הסופרליג.
מה הם מצפים שפיפ"א יעשו בדיוק? ישלחו להם שופטים מאפריקה ויכריחו את טבאס לקבל את זה?
הם החליקו שם על השכל בעניין השיפוט, וזה מדרדר.
אם ריאל באמת רצינית בנושא היא צריכה וחיבת לפנות לשאר הקבוצות ולתאם איתם את המאבק.
אם לא, זה הכל ליחסי ציבור
אני בעד.
אם ריאל תמשיך בגישה הזו לבד, יש מצב שהם יידפקו יותר. ואם ברצלונה וקבוצות אחרות יצטרפו וזה יצליח - כולם ירוויחו.
גם אני בעד , שיילכו לבד.
אם הייתי שופט, והיו זורקים עליי רפש כל פעם שאני שופט קבוצה מסוימת, הייתי מתעצבן ודופק אותם בכוונה עד שיפסיקו. זה האופי שלי, אולי גם חיל מנזאנו כזה. כמו שהוא דפק את בארסה כל פעם שהתלוננו עליו. מצאו להם עם מי להתעסק.
אני לא מבין מה ההיגיון לפנות לפיפ"א. מה הם מצפים שפיפ"א תעשה?
אני רוצה שהשיפוט ישתפר בסופו של דבר. וברצלונה וריאל יכולים לעשות הרבה יותר בשביל זה בשיתוף פעולה ביחד. לבד זה לא יעזור לנו.
אני גם לא חושב שפלורנטינו בעצמו חושב שזה ישנה משהו עם השיפוט, זה הכל ליחסי ציבור.