ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

המועדון שנהנה מהכי הרבה טעויות שיפוט בהיסטוריה? הרשה לי לגחך. הם רוצים להלך אימים על שופטים, שימשיכו לטעות לטובתם כדי לקבל בתמורה שקט.

1000171043

בליגת האלופות זה כאילו אנפילד והפסד שם זה הגיוני לגמרי והם הפגינו אופי ואז בא וירג’יל ואן דייק אז מבחינתם הם נלחמו וחזרו לעצמם. הליגה? ביזיון אחד גדול שלהם שאותו יוכלו להרגיע קצת רק אם ינצחו בדרבי. אתלטיקו מדריד מאז 2013-14 שהפכה למתמודדת אמיתית על האליפות בעידן דייגו סימאונה לא הייתה צריכה לשחק הרבה כדורגל כדי לנצח. להקיז דם כן, אבל הם היו מבקיעים ממינימום, לא סופגים, היה להם יחסית אופי וזה די אבד. הם פתחו את העונה הזו בצורה מאוד לחוצה וקורסים.

כאילו הם תמיד היסתתרו מאחורי התוצאות אז גם אם בחלק מהמשחקים בהם איבדו נקודות הם שיחקו בצורה סבירה זה לא מנחם.

קשה לי להבין למה דייגו סימאונה מתעקש לא להפוך את חוליאן אלבארס לשחקן שבכלל לא נוגעים בו. בטח כשהוא שחקן שעובד, מעבר לקסם הברור.

-פתיחת העונה הכי חלשה שלהם מאז 2009/10 עם אבל ראסינו אז לא ניצחו אף משחק והיו להם רק שלוש נקודות. זו הפעם היחידה מאז שהם ניצחו רק פעם אחת.

עשה ממנו ז’ואאו פליקס.

מקווה שראיתם את הtrademark move של לנגלה בדרבי המדרידאי.

כזה סתום. היה יכול פשוט להתנגש בכדור עם כל רמ"ה האיברים שהם לא ידיים אצלו, והכדור היה נכנס. שלא לדבר על זה שיכל לעזוב והיה שם שחקן אתלטיקו אחר לבד מול קורטואה.

רק גולים עצמיים הוא יודע להכניס.

עונה חדשה, גיף ישן.

ברצלונה מחר -

1000123748

(רק כדי לחדד - הסמרטוט בגיף הוא פרנקי)

כמה חסר בפיירפליי בשביל לממן את חוליאן אלברז?
מוכן לשים חלק.

חסר מימון בגובה 2 מסיבות חשק של לאמין, כליות של כל משפחת לאפורטה, הסכמה לקבל חזרה את לנגלה + 150 מיליון ככה.

נמאסתם. חלאס כבר לדבר על חולי!!! הוא לא עוזב. לא לא לברסה, לא לריאל, לא לליברפול!!!
מזמן סלחתי לפפ על פשעי העבר בגלל המתנה הזו. 100 מיליון זה גרושים על החלוץ הטוב בעולם. הוא שווה חצי קבוצה בקלות.

הוא לא רק שחקן, אלא גבר. בלי מניירות של דוגמנית, מקבל מכות, נופל וקם מיד. לוחץ כל הזמן, מקריב, צנוע. שלמות.
אני מאוהב קשות.

מתאים טרייד הקלאסי של ברצלונה-אתלטיקו? כוכב אתלטיקו תמורת חלוץ מזדקן של ברצלונה ואתלטיקו לוקחת אליפות באותה עונה.
זה עבד עם וייה וסוארז

אפילו את פדרי לא ארצה לקבל במקום חולי. הבן אדם טופ 5 בעולם. זו לא רק האיכות, אלא הבן אדם שהוא. מנהיג שקט וצנוע.
צריכים לעשות את הכל כדי לבנות משהו רציני מסביבו.
כל כדור חופשי שלו זה חצי פנדל. הקרנות שלו לא קשתיות אלא חדות ומדויקות. הוא לוחץ, מוסר לא רע וחכם בטירוף. עם קצת פחות נגרים מסביבו אשכרה נוכל לעשות משהו.

אז לא. יוכל לעזוב אחרי שנשיג את האלופות.

עוד לפני זה, הייתי מעיף את שחקן הכדוריד הזה שנקרא לנגלה ואז אולי

של נעליך. חוצפן.

אנחנו לא יכולים לרשום מנת פלאפל ופחית קולה לסגל אז לפנטז על חולי? חחח

אני אגואיסט, אני רוצה שישאר באתלטי. כך הוא לא יזכה באליפות או אלופות על חשבוננו.

איך אתלטי עקצו את סיטי… בחיי.

אני מצפה ממך להתחיל לתת באן לכל מי שמתפלסף על חולי.
בוא נשמור על יחסי שלום בין הפורום שלכם לת’רד שלנו.

אני מקווה שפליק ינתח את המשחק וילמד איך לנטרל את ריאל.
זה לא רק החמישיה, גם 2 השערים שהם כבשו היו המצבים היחידים שלהם. הם לא הצליחו לייצר כמעט כלום.

אתה חושב שזה הריאל שתפגוש בעוד חודש?