שאלת את עצמיך מדוע הסטטיסטיקה של משהו מסובך כמו “ממוצע העבירות פר צהוב של היריבה” היא זאת שנבחרה? למה לא לספור סתם כמות העבירות או כמות הצהובים ואדומים? למה רק של היריבה ולא של בארסה או ריאל?
אני מסכים, והתיחסתי רק לויניסיוס. במקרה שלו, השופטים בהחלט בעדו העונה. רק העונה, היו עונות שלא נשלפו כרטיסים גם כשפגעו בו ממש. סארי יכול לקרוא לי צבוע כמה שהוא רוצה, אני לא רואה את עצמי צבוע. השנה השופטים מגזימים מאוד במתנות לויניסיוס וקונים את ההצגות שלו.
אז תמיד יתלונננו כי בכל אפשרות זה לא ספורטיבי בטח במסגרת של ליגה. אולי זה היה עובר חלק בחצי גמר גביע המלך כשיש גומלין או במשחק בודד בגמר. אני לא חושב שזה לא צריך לקרות בשום מצב. מרוויחים כסף אקסטרה בפרה טמפורדה. כמובן שכשזה נוגע ליריבה ישירה שלי לתואר אז זה מפריע לי יותר - אבל תמיד זה הפריע.
@mos56 אתה לא הבנת למה זה מפריע לנו. היוזמה וזה שכמעט קרה. אחרים הגדילו ואמרו אוהדי ריאל צבועים או למצוא טיעונים שזה כן ספורטיבי. מצחיק.
אתלטיקו מדריד לא באמת במאבק האליפות. זה בכאילו. והם בעיקר קופצים כמו טיש נגדנו
אני לא מבין, מבחינתך אלה לא עבירות? אם אתה חושב שכן אז אלה עבירות בלי כדור ושוות צהוב. העבירה של ניום בצבע כתום לדעתי. טמן להם, התבכיין, הגזים זה לא כל כך משנה.
השיפוט הספרדי הרגיל את כולם לתת רמה ואפשר משחק מלוכלך עם דחיפות, תפיסות וקטנות ברגליים למשך שנים, כך שאם בא שופט ונותן כרטיס איפה שצריך כולם מתפלאים.
קראת את הדיון המקורי? הנקודה הזו עלתה וזה כמובן לא אותו דבר כשמדובר במשחק בודד, כי יש חשיבות לאחידות. אין שום אילוץ שמאלץ את ויאריאל לא לארח בביתה, בניגוד לבארסה (או לריאל לפני כמה עונות). היא פשוט ״סוחרת״ בביתיות שלה וכנראה לא תעשה את זה מול קבוצות עם פחות אוהדים. יש חשיבות לאחידות בליגה.
זה לא ספורטיבי כשביתיות היא נכס להשכרה. אם ויאריאל רוצה לארח במיאמי כל העונה - בכיף (אם זה מסתדר לוגיסטית, ובהזנחת היתרון הלא הוגן מזה שכולם יצטרכו לטוס לשחק אצלם. אבל נראה לי שהבנת את הפואנטה).
“לא ספורטיבי” זאת דעה. זכותה של ויאריאל למסחר את הביתיות שלה, זה לא עניין של ריאל מדריד.
הבוקר במארקה כתבו את מה שנשיא בטיס אומר. הוא אומר שזאת זכותה של ויאריאל. אם לבטיס היו מציעים את זה, הוא היה מסכים להעביר משחק חוץ, אבל לא את משחק הבית שלו. קצת שכל ישר סוף סוף.
האמת שהמחלה האמיתית היא חוסר היכולת להודות כשהצד השני לא משוחד או כשאתה כן.
עם הביתיות אתם קצת משוחדים. עם השיפוט במשחקי ריאל חלק מאוהדי ריאל קצת / הרבה משוחדים וכמה אוהדי בארסה קצת / הרבה משוחדים. עם השיפוט אתמול באולימפיאקוס כל אוהדי בארסה שקראתי היו ישרים ואובייקטיביים מאד וזה ראוי להערכה.
אם נלך לסוגיות יותר מהותיות של שיפוט גם שם יהיה קונצנזוס של אובייקטיביות? אני בספק ואני מאוד משתדל לא להכליל. אני יכול להרכיב את אותו עוגן של המשפט. ההגדרה שלכם לגבי ויניסיוס נכונה, אולם נגד ויאריאל הגיע למגן שמולו להיות מורחק. כדי לקבל אדום לא צריך לרצוח שחקן או לקצץ אותו..
כל אוהד ריאל מודה ששדדנו את באיירן מינכן ב-2017 למשל אני מבטיח לך..
מבחינתי אפשר שלא להסכים כל עוד הדיון מתנהל ברוח טובה ואמרתי זס אם ההודעות הקודמות שלי כאן הפריעו לאוהד ברצלונה אז שאחד המנהלים ימחק אין בעיה.
לטעמי בנושא המשחק במיאמי יש כאן עצימת עיניים והיתממות של חלק. המועדון שלי בכיין עם השופטים והבלון ד’אור 2024. לגבי מיאמי? ריאל צודקת
לא חושב שקסאדו התחזה שם. היה מגע שפשוט לא הצדיק צהוב בדיוק כמו שלבאלדה לא הגיע קודם. האישו זה הטררם שעושים על זה פה השכנים ועוד אחרי ההספק של ויניסיוס רק מלפני כמה ימים.
אם משחק בית לא באמת משנה, למה רוב הפורום יצא שנה שעברה נגד זה שלא היה לכם ביתיות בחצי הגמר מול אינטר למרות שהייתם מעליהם בטבלה? זה הרי אותו דבר לא?
ויאריאל היא יחסית קבוצה קטנה-בינונית, כמובן שההנהלה תעדיף לשחק בארה”ב כי זה מכניס כסף, תחרותיות וספורטיביות זה לא באמת מעניין.
משה, אני לא יודע מה לאפורטה רצה ואם הוא עלה על הגל או לא, מה שאני יודע זה שאם לא היו מציעים לו הרבה כסף הוא לא היה מסכים למשחק כזה נכון?
ושוב פעם, אנחנו מבקרים את וינסיוס 1000 פעם ביום, אבל מול חטאפה הוא לא עשה הצגה, בצהוב היה מגע( אשמח לשלוח לך דימה) ובאדום הייתה מכה בפנים ללא שום דרך לשחק בכדור ובצהוב האחרון אפילו השחקן הודה שהוא עשה עבירה, אז איך זה התחזות בדיוק?
אז מה אתה רוצה ממנו שיציעו לו כסף והוא יסרב? הוא איש עסקים וברצלונה צריכה כסף.
הוא לא עבר על החוק ולא לחץ על כלום
זה כל הבעיה שלי בתלונות שלכם. לא מזיז לכם את הזין ספורטיביות. אם אתלטי היו מוכרים את זה לבילבאו זה בקושי היה גורר 2 תגובות בפורום הספרדי. זה רק “ברצלונה” .
ברצלונה היא לא ה“אישיו” פה זה טבאס וויריאל. בגלל זה שאתם מתלוננים על המשחק אני בקושי שומע את המילה ויריאל וטבאס.
אם לאפורטה הציע כסף לויריאל או שהוא לחץ על הלה ליגה לעשות את זה אני הייתי יחד איתכם.