ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

פאקו-ככה נראת אובקייטיביות.

וזה אחרי שברצלונה מובילה במשחק. ריאל מדריד במצב של 0-0 דקה 80 מקבלת מתנה בדמוי אדום הזוי. תמצא לי 3 הודעות של אוהדי ריאל שמציגים דעה שויניסיוס צלל.

נו אבל כתבתי את זה בעצמי…

לגבי השיפוט במשחקים של מדריד - אני מרגיש שיש משמעותית פחות אובייקטיביות.

קל ונעים להודות במשחק שאין לך באמת ספק שאתה תנצח אותו. זה עדיין כולה אולימפיאקוס במשחק בית של ברצלונה. אוהדי ריאל מדריד רבים היו אנטי הפנדל שקיבלנו נגד אוססונה במחזור הפתיחה, המהלך של קיליאן אמבפה. אמירות כמו ‘פנדל רך’ ועד “בחיים לא הייתי שורק פנדל כזה” או משהו סטייל 'אסור שיהיו פנדלים כאלה. אז אני לא חושב שיש כאן איזשהו פער גדול.
בכל מקרה זה סותר קצת את קו המחשבה שרק ריאל מדריד מרוויחה מהשופטים או שהשופטים הם לא גרועים אלא נקודתית ‘אנטי ברצלונה’. נחכה ונראה מי ישפוט בקלאסיקו. הייתי מביא את קולינה שעל טעיפת ה-PES.

תמיד קל לעשות “Move the post”

שתי משחקים רצופים השופט מתערב במשחק ומרחיק שחקנים בצורה מעוררת מחלוקת, במשחק מול חטאפה זה היה אפילו לדעתי הרבה יותר חמור מויאריאל.

שביט כותב פה הרבה על אי אחידות של השופטים. תסתכלו על משחקים של ברצלונה נגד חטאפה אם אותו מאמן ובערך אותם שחקנים ותגידו לי בכנות שיש אחידות בשיפוט.

חטאפה כמעט כל משחק נגדנו עולה לשבור לשחקנים שלנו רגליים. למה אז לא מרחיקים להם גם שחקנים באמת יש אחידות פה?

אלאבה נפצע ויראה את הקלאסיקו מהיציע ולא מהספסל.

עכשיו הניצחון שלנו מובטח!

וברצינות, לא זכרתי שהוא בכלל חזר להיות כשיר חח

שיחק מחצית מול חטאפה

כן ואז נחכה לאישור של פרז שלא יבכה וידליק את הפקס. שיסכם איתו כמה אדומים ויניסיוס סוחט לפניי.

אין קשר. כולנו היינו אומרים שזאת הצגה מכוערת עדיין.

דימה, אם אני עכשיו סוגר איתך עסקה שאני משלם לך 100k במזומן, אתה מסכים, אני מסכים מבסוט ושהמדינה תלך להזדיין זה בסדר? הרי אני ואתה מסכימים ומבסוטים לא?

ואתה יודע מה, אתם רוצים( הליגה אני מתכוון) לעשות משחקים בח”ול? אין בעיה, תעבירו משחק חוץ של ריאל גם לחו”ל ואז אני מבטיח לך גם פרז יהיה מרוצה.

גם ב nba משחקים בלונדון למשל ובאירופה אך הדברים שם שונים כי המיקום בחיגה לא באמת משפיע יותר מדי עח האלופה.

אני אישית לא נגד זה שהם ישחקו בחו”ל, אני ספיציפית נגד המשחק הזה כי זה באמת פוגע בתחרותיות בין ריאל וברצחונה שהליגה נוטה לפה או לפה על כמה נקודות לפה או לפה.

נדחף לרגע לדיון עם שאלת תם -

זה לא בדיוק מה שקרה? שהציעו גם לריאל להעביר את אחד ממשחקי החוץ שלהם לארה"ב והם (ו/או היריבה) סירבו?

פשוט לא זוכר את האירוע.

זה בדיוק מה שקרה. לא ברור אם גם זה היה משחק חוץ.

הלכת רחוק מדי.

אם תרצה לשלם לי 100K, המדינה לא תילך להזדיין. אבל אני אעשה מזה שיפוץ בבית והשכנים יסבלו מרעש ואבק. אז הם אוסרים עלייך לשלם לי את הכסף כי אני נהנה מהשיפוץ והם לא. ככה אני רואה את ההתנהלות של ריאל.

כאילו זאת החלטה שלך (ויאריאל) לתת לי את הכסף, ואז צד שלישי מתערב ואוסר את זה עלייך.

פול באיוס כתב באת׳לטיק:

לאחר שריקת הסיום בהפסד 2-1 של ברצלונה בקלאסיקו ביום ראשון, ניגש לאמין ימאל ללחוץ את ידו של קפטן ריאל מדריד, דני קרבחאל.
השניים הם חברים לנבחרת ספרד. הם שיתפו פעולה באגף הימני בזכייה באליפות אירופה אשתקד וצפויים לשחק יחד שוב במונדיאל הקרוב.
קרבחאל לא רצה ללחוץ את ידו. במקום זאת הוא שלח לו מסר ישיר: ״אתה מדבר יותר מדי, יותר מדי״, כשהוא מלווה את דבריו בתנועת ידיים תואמת.

מי היה מאמין שאלה שלא יודעים להפסיד בכבוד גם לא יודעים לנצח בכבוד :man_shrugging:
אבל מצד שני, ככה זכינו להתעדכן על ידי החברים בלבן שמדובר בשחקן “אגדי”

מה ימאל אמר, עדיין לא הבנתי.

זה שאתם לא יודעים לקבל את זה שגם מחוץ לקטלוניה יש אגדות זה בעיה שלכם, זה שאתם מנסים תמיד להיראות מלכותיים זה חתיכת אגדה צבועה.( לפני שכולם יוצאים עליי לא מכליל את כולם פה).

זה שהוא התנהג בצורה הזו לא אומר שהוא לא היה אחד המגנים הטובים בדור שלו אם לא הטוב ביותר.

אריק קנטונה היה הבן זונה הכי גדול בכדורגל, לא ראיתי אף אחד שלא אומר שהוא אינו מהאגדות של המשחק…

ושלא נזכיר את חביב הקהל פיקה או את דני אלבס…

יש נימוקים למה הוא לא אגדה? נראה לי קצת הזוי.. אם זו היכולת בפיק שלו, רזומה של תארים, מעל עשור באחד המועדונים הגדולים בעולם ורוב הזמן היה שחקן הרכב ולא עציץ בסגל. ואפילו אני אוסיף התגברות על אינסוף פציעות. הדרך הייתה ארוכה ומפותלת והיה צריך לצאת בהשאלה כדי לחזור. לא ראיתי אחד כזה. לאמין ימאל אמר מה שאמר וזה באמת לא נורא זה הוסיף אמוציות והלהיט את האווירה, דני קרבחאל במקרה הזה הגיב כמו שהגיב ויש לו גם מחויבות לקבוצה שלו. הוא לא היה צריך לקבל אותו עם פרחים. תריצו קצת חיפושים אחורה ולא רק בזמן היורו - קרבחאל התבטא לא פעם דברים טובים על לאמין ושצריך ‘לשמור’ עליו.

רוצה לומר: אני הגדרתי את לוקאס ואסקס אגדת ריאל מדריד. יש אוהדים - של ריאל - שצחקו עליי, יש אוהדים שהבינו למה אני חושב ככה, יש כאלה שאמרו ש-וואלה קשה להם להכריע. דני קרבחאל צריך להיות קונצנזוס.

אין לי משהו נגד הראיה בקרבחאל אגדה של ריאל מדריד. מהצד של אוהדי ריאל הם צודקים.

אני רק אומר שוב תודה שאני לא צריך לראות בשחקן הזה אגדה

תודה לקרויף ורומאריו שוב

אני מקווה שמה שקרה אתמול יגרום שלאמין יאמל יפרוש מהנבחרת הספרדית. שריאל ישלחו לספרד שחקנים. הרי הם “הקבוצה של המלך”

עד שיש שחקן יהודי (טוב, לא מלא) אתם מבטלים אותו כי הוא סמל לבן.

ורבים מפה רואים בסרחיו בוסקטס אגדה וג’רארד פיקה ואפילו לואיס סוארס אז בעצם יש לנו במה להתבייש? לא. אבל לזרוק אמירות כאלה..לא יודע. אגב דני קרבחאל יצא אידיוט בקלאסיקו ההוא, לא דומה בכלל אפילו לא בעשרה אחוז למה שהיה אתמול.

זה הצד שלנו. אני לא אומר לך לא לראות בקרבחאל אגדה. זכותך . זכותי לא לסבול אותו.

דרך אגב, בוסקטס לא קשור לפיקה ולואיס סוארז. חוץ מפעם אחת שהוא עשה הצגה. לא מבין למה אתם שם אותו באותה שורה עם פיקה וסוארז