ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

פלורנטינו שאף פעם לא מדבר על השופטים ושומר על פאסון , דיבר היום באסיפת הסוסיוס של ריאל מדריד.

בכוונה לקחתי את דבריו ממארקה, לא מתקשורת קטאלנית שכמובן חוגגת עליו.

• לא לקחנו אליפות בגלל שקרבחאל ומיליטאו היו פצועים כל העונה. גם סבאיוס, קמבינגה ומנדי היו פצועים.
  • נתבע את אופ”א על הסופרליג. אנחנו חופשיים להקים תחרות משלנו!
  • זה לא נורמלי שאנחנו חייבים לשחק משחקים באסיה או ליד סין.
  • טבאס ניסה להכריח אותנו לשחק במיאמי. סירבנו כי זה לא בסדר. אפילו הקפטן של בארסה אמר שזה לא בסדר. אבל זה גם לא בסדר שבארסה או ויאריאל יקבלו יותר כסף בגלל המשחק במיאמי.
  • לא דומה בכלל לשחק ה NFL במדריד. שם זה מותר.
  • נגריירה! נגריירה!!! נגריירההההההה
  • (אני לא הבנתי על מה הוא מדבר) מוזיאון ה legends מפסיד כסף וזה על חשבון של ריאל מדריד.
  • CVC - ברצלונה רצו לחתום, אבל ויתרו ברגע שאישרו להם להחתים שחקנים (אני - כן, מסי עדיין בבארסה)
  • בושה וחרפה של הליגה שלא שידרו את ה 30 שניות הראשונות של משחקים כשהשחקנים החליטו לא לשחק .
  • לא בסדר שטבאס הוא סגן נשיא ההתאחדות. הציעו גם לי, אבל סירבתי בגבורה.
  • אופ”א דרשו מאיתנו לשגת מכל תביעה נגדם וסירבנו.
  • השופטים ששפטו את גמר הגביע מעורבים בנגריירה.

המקור

בלי קשר, הייתה גם מבוכה בסרטון שהכינו בריאל לזכר כמה כדורגלנים . היה שם גם דיוגו ז’וטה ואחיו אנדרה סילבה.

רק שזה אנדרה סילבה שחי וקיים וישחק נגד ריאל היום במדי אלצ’ה. ריאל הוציאו הודעת התנצלות רשמית, אבל אם כבר יום הפאדיחות, אז עד הסוף.

שכחת להוסיף שהוא העיז להתלונן על מה שקרה לפני גמר הגביע של שנה שעברה וצוות השיפוט אז

כן אותו משחק שהשופט עבד שעות נוספות שריאל תנצח בו … וכמעט עבד להם, שלא לדבר על הבושה שהיתה לפני…

איך הוא הצליח לשמור על פנים רציניות ולא התפוצץ מצחוק באותו הרגע זה מדהים , האמת אני לא הייתי מצליח..

לא שכחתי - זה הבולט האחרון

רואים שאדר סרביה היה עוזר מאמן של קיקה סטיין, כי אלצ’ה משחק בדיוק אותו כדורגל של בטיס בזמנו.
וכמו בטיס דאז גם אלצ’ה הזו היא קוץ בתחת של ריאל ובארסה.
עבודה יפה של המאמן הצעיר.

היה חמש…. נשאר 1

לגבי מה שהיה במשחק עדיף שאני ישתוק.

קשה לנצח בלי פנדלים.

אתם תעברו אותנו לפי חג המולד, צברנו כמות יפה של נקודות בתחילת העונה אבל אנחנו משחקים זוועה.

לא צריך להגזים יותר מדי, הייתה עבירה של ויניסיוס על השוער גם לדעתי.

בעצם קיקה סטיין הגיע לאן שהגיע בזכות אדר סראביה, אחרי שהם נפרדו סטיין חזר לרמה של רפת שהיה בה לפני כן. מוח כדורגל שאני רואה יורש את פלגריני בבטיס.

מי שקורא פה דרך קבע עלול לחשוב בטעות שמדובר בתיק קטן וסגור, ולא במשפט חמור מאד שעדיין מתנהל, ושהורד ממנו סעיף השוחד בלבד בגלל פרט טכני על מה מוגדר ״דמות ציבורית״ על פי החוק הספרדי.

רק לדמיין אילו קציצות הייתם עושים במקרה מקביל. לפלורנטינו מגיע 99% מהחרא שזורקים עליו. אבל במקרה של נגריירה ושל הסופרליג, הוא צודק לחלוטין.

את הסופר ליג פלורנטינו התנקש לחלוטין ויכול לבוא בתלונות רק לעצמו.

אני כתבתי בהתחלה שכל עוד פלורנטינו עומד בראש הדבר הזה אסור לברצלונה להתקרב לזה. פלורנטינו בעצמו הוכיח שצדקתי. מישהו חושב שהסופרליג בראשות פלורנטינו היה מאוזן כלפי ברצלונה?

פלורנטינו יצא כמו חמור לפני שהכל נסגר ואז הכל התפוצץ שיבוא בתלונות לעצמו. מי יהיה בסופרליג היום? איזה קבוצות?

לגבי נגרירה, מי שראה את פניה המדמם יבין הכל.

אתה מבין שיש הבדל בין מה שאנחנו נגיד כאן בפורום , לבין מה שלפורטה היה אומר לו זה היה הפוך?

אתה מבין שיש הבדל בין הקליפ שאני הייתי מכין על שופט מסוים לבין בארסהTV הרשמי?

בינתיים ממשיכים לחקור את נגריירה קייס. בינתיים לא מצאו כלום על השוחד. אם הייתי לפורטה , הייתי תובע את פלורנטינו תביעת דיבה בשם המועדון. או ממציא שקר נגדי ומנפח את זה כאילו זאת עובדה מוכחת.

סעיף השוחד הורד בגלל שלא היה שוחד. לא הוכח בשום שלב ששופט כלשהו קיבל כסף. זה לא פרט טכני, זה מהותי. אתה יכול להאמין למה שאתה רוצה, אני אאמין למה שאני רוצה. אבל אנחנו לא לפורטה ופלורנטינו, לנו מותר להגיד דברים כאלה, להם לא.

פלורנטינו איבד את כל הקלאסה שאולי הייתה לו פעם. הפך לזקן סנילי שלא זוכר שמסי עזב בגלל שלא הסכמנו לחתום על CVC. יורה לכל עבר בגלל שהקבוצה שלו נכשלת בליגה, אז מכאן הסרטונים על השופטים, ניפוח נגריירה, ריבים עם אופ”א ועם טבאס.

זאת עבירה של אדום. בעיטה בפנים של שחקן אחר. אנטוני קיבל אתמול אדום על בעיטה בפנים של שחקן שהוא לא ראה מגיע. כאן ויניסיוס ראה את השוער.

אין לי כדור בדולח ליקומים מקבילים, אבל קשה לי להאמין שלפורטה לא היה עושה מזה סיפור. ובצדק. לגבי הערוץ הרשמי - אולי.

זה מאד מאד (מאד) לא מדויק. בארסה אפילו לא מכחישה את התשלומים לנגריירה. יש חשבוניות שחסרות. המשפט עוד מתנהל, בארסה ולאפורטה (ואחרים) עדיין לחלוטין חשודים. שוחד בספרד קשור להגדרה של ״דמות ציבורית״, ובית המשפט קבע שנגריירה לא עומד בהגדרה.

לגבי איבוד הקלאס וכו׳ אני לגמרי מסכים, אבל לא בהקשר של נגריירה. זה מקרה סופר חמור והגיוני מאד שהוא עושה מזה רעש. בטח כל עוד בארסה לא נוקתה מאשמה, וכל עוד מאשימים אותו בעצמו (פעמים רבות בצדק גמור, לפעמים לא) בניסיון להשפיע על שופטים.

זה עדיין לא אומר שהוא טועה כשהוא טוען שאופ״א נוהגת באופן אנטי תחרותי ומנסה לחסום תחרות. נקבע אפילו בבית משפט מספר פעמים.

הוא כמובן שגה באופן מטורף בדרך היישום של השקת הסופרליג. לא העריך עד כמה מוחשית סכנת הנטישה של מועדוני הצמרת האחרים ויצא עם רעיון לא אפוי דיו. כל הכבוד לו שהוא בכל זאת לא מוותר, למרות שנראה שהרעיון הזה מת.

אישרו לריאל מדריד פעמיים אתמול בלי למצמץ.

בשער הראשון ג׳וד עם היד. בשער השני ויני בועט בשוער.

הוא לא טעה בסופרליג, אבל הוא רצח את הביצוע של זה בעצמו.

ברגע שהוא יצא עם התכונית לאויר בראיון ההוא לחבר שלו פדורל או איך שקוראים לו מבלי שהוא סגר את הכל הוא איפשר לאופ”א לנהל מסע הפחדה ולקבור את זה . אופ”א אכלו אותו בלי מלח, ניהלו מסע הפחדה וכל הקבוצות ברחו. חוץ מברצלונה, עד שהוא החליט לזרוק אותנו מתחת לאוטובוס.

הוא דפק את זה לעצמו. בדיעבד, אם ברצלונה היתה מצטרפת לסופרליג שהוא זה שמנהל את הסופרליג זה היה להחליף חרא אחד בחרא אחר.

הוא האויב הכי גדול של עצמו.

כל הסיפור של אתמול זה ספין שהוא מנסה להסיח את דעת הסוסיו במדריד מזה שהוא כנראה עומד לעשות שינוים בבעלות של מדריד.

זה כל המטרה של הנאום הבכיני שלו אתמול

מוזר שאתם לא מדברים על זה… שלאפורטה עשה שינוים דומים בברצלונה כתבנו בלי הפסקה על זה פה.

אין לי שום בעיה לדבר על זה. מנסה למצוא סידור שבו יכנסו כספי משקיעים (הקישור לסופרליג היה משום אובדן הכנסות וכו׳). מבורך כל עוד חוקי ויאושר ע״י הסוסיוס.

מדובר במבנה דמוי-מניה שבה החלק היחסי של כל ״רוכש״ יהיה מוגבל כמותית כדי לא ליצור בעלי השפעה יתרה.

לא זוכר מתי לאפורטה הציע משהו דומה.

אין לי דעה בזה, שיעשה מה שהוא רוצה. זה לא המועדון שלי

אבל שלאפורטה התחיל למכור נכסים או להשכיר ועשה את כל המישכונים כתבנו על זה מספיק פה

אצלכם שום מילה על זה.

אז אולי זה מסביר את כל מה שפלורנטינו מנסה להשיג. זה ספין להסיח את הדעה של הסוסיו.

אחת התגובות ההזויות ביותר שראיתי בזמן האחרון, ויניסיוס ניסה להגיע לכדור ופגע בשוער על הרצפה, זה לא אדום בחיים, זה קורה כמעט בכל משחק.

אתם אוהבים להגיד שאתם אובייקטיבים, עאלק אובייקטיבים, עבירה זה כן, כרטיס בשום צבע לא צריך לתת.

שביט כתף זה לא יד, כדאי שתראה את ההילוך החוזר שוב…

הוא השווה את זה לאדום של אנתוני.

אני לא חושב שזה אדום. עבירה ברורה כן.

אני מנחש שבכלל לא היו חושפים את זה, כמו שלא חשפו או התעסקו בעניינים משפטיים כמו מכירת שטחי נדל”ן במדריד, או כל מיני נושאים שהושתקו.

או כמו שעורכת דין שעסקה במשפט כלשהו נגד מסי ואביו בקשרים קרובים עם פלורנטינו.

אי אפשר לדעת מה הוא מחזיק, אז סימטרי זה כנראה לא היה, אני מנחש.