צודק. אבל צריך לדעת להנות מהרגע.
ברור שהכל יכול להתהפך עלינו, ואתלטי יסימו מקום שלישי ויפסידו לריאל בדו קרב פנדלים באלופות…
צודק. אבל צריך לדעת להנות מהרגע.
ברור שהכל יכול להתהפך עלינו, ואתלטי יסימו מקום שלישי ויפסידו לריאל בדו קרב פנדלים באלופות…
אני מרחם על העובדים בערוץ של ריאל מדריד. מחכה להם לילה ארוך.
מסכים עם נקודה ב. ומעלה - אולי זו דעה לא מקובלת כאן, אבל כל עוד תמשיכנה ההתנצחויות בין קבוצות על השופטים (במקרה הזה ריאל “שנהנית תמיד משיפוט” מול ברסה “נגרירה”), אנחנו נמשיך לראות שיפוט עלוב ומונע מאגו. לדעתי קבוצות צריכות לדרוש ביחד שיפוט איכותי יותר, ולא להתקטנן על האם ברסה או ריאל נדפקו פה או לא.
במשחק של ברצלונה - אתלטיק בילבאו, סנסט היה צריך להיות מורחק בלי בדיקת ואר בכלל. זה היה מול העיניים של השופט, בלי לנסות בכלל ללכת לכדור. זה לא קשור ל”שופטים בעד ריאל או ברסה”. אבל כל עוד זו הגישה, אז נמשיך לראות שיפוט רע.
100 אחוז איתמר
אבל זה אשמה רק של ריאל. היא בוחרת להתנצח עם ברצלונה
פלורנטינו צריך להרים טלפון ללאפורטה לבקש ממנו הפסקת אש ולתאם איתו מאבק משותף
אני חושב שצריך לתאם מהלך של השבתת הליגה עד שלא תהיה רפורמה אמיתית בשיפוט. במיוחד הקבוצות החזקות.
אולי אפשר לשלוח שופטים ישראלים לשם..![]()
RMTV היו יותר חדים מהשחקנים, גם השם “נגריירה” עלה, חיכיתם לזה. תקפו את השופט שהוא חדש ואף אחד לא מכיר אותו אבל הוא גרוע והיה נראה שהוא נהנה מהכרטיס האדום לאלבארו קארראס.
אני לא יודע אם צריך את הסכם השלום הזה עם ז’ואן לאפורטה וגם בעולם אידיאלי של איחוד כוחות - מה כבר באמת מסוגלים לעשות. רוצה לומר: ריאל מדריד משחקת כדורגל חרא. השופטים לא אשמים בכישלון שלנו בעונה שעברה ואולי כישלון גם בעונה הזו. הם לא בצמרת “האשמים” שלי.
משה - קראתי את מה שכתבת. אני מניח שאף אחד פה לא אתם ולא אנחנו ציפה למהפך כזה בפסגה כל כך מהר ובהתחשב בלו”ז שהיה לנו. מה שכן, אלא אם כן לא הבנתי את כוונתך - מה פסול בלחגוג ניצחון בקלאסיקו? ניצחון של 1:2 שהיה יכול להיגמר אולי בתוצאה טובה יותר, כמובן שנהנינו מזה שברצלונה סבלה מהרבה פציעות. הקבוצה הייתה צריכה ניצחון במשחק גדול כמו אוויר לנשימה ואת הקלאסיקו ספציפית אחרי שהיינו סמרטוטים בשנה שעברה. אף אחד לא חשב שהליגה גמורה - טוב נו חוץ מטיטי שהוא אחלה אבל בדעה לא מייצגת אותנו ![]()
אני חושב שכתבתי שאין פסול בזה אבל מה לעשות שמבחינתי זה מצחיק. אותו דבר יקרה אם ריאל תחזור לפיסגה אתה וטיטי תצחקו עלי בתרד של יריבות שלכם. הכל בסדר, זה כמו טראש טולק חביב.
אין שום דבר פסול בזה, אבל אין גם פסול מבחינתי לצחוק על זה.
ובקשר למה שכתבתי, זה לא הסכם שלום. פשוט איחוד אינטרסים מול דבר שפוגע בשתי הקבוצות ובכל הליגה כולה. אבל שוב, אם ריאל מדריד רוצה להתנהג כמו קבוצה קטנה להתבכיין על נגרירה זה בחירה של המועדון שלכם. לעזור זה לא יעזור, יותר מזה, המכתב של פלורנטינו שנה שעברה אחרי אספניול לדעתי רק דפק את ריאל. אז מה להמשיך עם זה? מתישהוא האסימון צריך ליפול.
השיפוט ישאר אותו חרא וכל שנה כל קבוצת אוהדים תחשוב שהשיפוט דופק רק אותה, או שאפשר לנסות לתקן את הבעיה.
דרך אגב ראיתי את שני האדומים. ראשון צהוב שני מוצדק האדום השני זה כרגיל אגו מתנפח של השופט.
אני אחדד: החגיגות של הניצחון בקלאסיקו לגיטימיות והייתם נוהגים כך הפוך. מה זה “כאילו זכו באליפות”.. מקצועית מה שקרה מאז וסאגת ויניסיוס - אנחנו מביכים ושמחה לאיד זה אחלה; השופט? סתם מעצבן, כמו קוץ. בטח לא אשם בהפסד אתמול. האדום הראשון מוצדק ומוטב לו אלבארו קארראס שרגוע לרוב - היה שומר על איפוק.
אנחנו נוטים לאבד את הראש במהירות כי אין לנו כדורגל ואין לנו גם אמונה בכדורגל שלנו.
אז אני יחדד פעם שלישית, זה לגטימי לחלוטין. אבל שהטבלה מתהפכת זה פשוט מצחיק אותי ופה השימחה לאיד שלי מופיעה.
אנחנו היינו נוהגים בדיוק כך, ואז אתם הייתם צוחקים עלינו ובצדק.
אני חושב שמי שחושב שזהו נגמרה העונה וברצלונה אלופה טועה טעות מרה בדיוק כמו אלו שחשבו שהעונה שלנו נגמרה אחרי ה2-1 בקלאסיקו ההוא.
מה שעוד יותר מופרע שזה בנתיים כמעט העתק הדבק של העונה שעברה.
יש תחושה שבריאל מדריד תמיד לשחקנים היה יותר כח מלמעלה. ככה זה כשמדובר בפרויקט שתמיד שם את הפנים של השחקנים בפרונט כמשהו שמיימי. זה בא לידי ביטוי כל הזמן, אם בתלונות שלהם על החוקים של המאמן בחדר ההלבשה, או בחופש של המאמן לבצע חילופים ורוטציות.
אנצ’לוטי היה דמות שכיבדו בחדר ההלבשה, ובאמת שיטת המשחק שלו לא נתנה מקום לשחקנים צעירים אלא לכוכבים החזקים שאסור להחליף. לא סתם ארדה גולר שיחק פחות, כי השיטה שלו מבוססת יותר על יתרון פיזי על היריבה, אינטנסיביות ויכולת אישית מאשר על איזה טקטיקה גאונית יוצאת דופן.
עם צ’אבי אלונסו זה אחרת לגמרי, ואם אין למאמן כח לעשות מה שהוא חושב לעשות אז עדיף להיפרד כבר מעכשיו. מדובר במאמן טוב אבל אין בריאל מדריד מקום למאמנים שחושבים יותר מדי. או שיתיישר למטרות המועדון או שיעבוד קשה מאוד כדי להוכיח את עצמו.
שימו לב, אני לא מדבר על כמה השחקנים רצים או לוחצים. זה של המאמן, הוא אמור לחלק את המאמצים. מן הסתם שכשנכנסים לפיגור לוחצים יותר חזק. קרדיט מגיע גם לחיראלדס של סלטה שהקבוצה שלו עמדה תחת הלחץ אחרי השער, וגם על העמידה לפני השער. חלק מטקטיקה של מאמן זה לדעת מתי המאמן היריב ילחץ יותר ומתי פחות.
הבעיה בריאל מדריד זה שיש להם מאמן נחמד מדי, וחוסר מודעות של מה שהם שווים באמת. אז נגריירה. אז השופט. אז זה רק ויניסיוס, רק חסר 9, השפיץ של לבה.
בסדר.
והחגיגה שלהם נגדנו הייתה מביכה. לא חוגגים במחזור ה14.
יצא הדו”ח של השופט. על מה קרראס קיבל אדום? לפי הדו”ח, הוא אמר לשופט “אתה גרוע!” .
על זה אדום ישיר?? בחיי
העונש שלו יהיה בין 2 ל 3 משחקים, כי זה נחשב חוסר כבוד כלפי השופט ויש חוקים של ענישה במקרה הזה.
לא יאמן .
גם אנדריק יחטוף 2-3 משחקים בחוץ, אבל זה לא ממש משנה לו. זה לעלות שורה אחת ביציע.
פראן גרסיה יורחק רק למשחק אחד.
קרבאחל הלך לצעוק על השופט במנהרה, וזה אסור כי הוא לא רשום למשחק. ריאל תקבל קנס כספי על זה.
מיליטאו בחוץ ל 4 חודשים.
מוכרח להודות שזה אפילו יותר מטומטם ממה שחשבתי אתמול
אתמול חשבתי שהוא שיחרר איזה קללה באויר….אפילו זה לא
כל פעם מחדש, אוקי זה השופט הכי גרוע שיש
שופט אחר: wtf hold my beer!!!
אני רואה עכשיו את הסרטונים של מה שאמר רודריגו לשופט אחריי ההרחקה. אעלק ״אתה חייב לכבד, תראה איפה אתה נמצא!״. ממש מעל הליגה.
פדא גם הוסיף ״אתה לא יכול להרחיק אותו״.
עם גישה כזאת, כנראה הם זרקו לו כמה הערות עד שאכל סיבוב. חוצפנים שם במדריד.
אני קצת מתלבט מה אני רוצה שיהיה במשחק של ריאל - סיטי.
לנו יש 10 נקודות, כמו לסיטי, ולריאל יש 12. לשתיהן יש משחקים יחסית קלים ב 2 המחזורים האחרונים.
מצד אחד , אם ריאל תנצח, סיטי תישאר עם אותו מספר נקודות כמונו, ואז יהיה אפשר לעבור אותם בהפרש שערים. מעלה קצת את הסיכוי שלנו לסיים בטופ 8.
מצד שני, הפסד של ריאל יסכן את ההגעה שלה לטופ 8. ואז גם היא תצטרך לשחק בפלייאוף ותהיה עייפה כמונו בהמשך הליגה.
סתם, סתם , אין שום התלבטות.
אני רוצה שריאל יפסידו וכוסומו החישובים!
אחרי מיליון משחקים בלי גול ואולי גם לא באימון - זו הדרך היחידה של רודריגו שיכתבו עליו משהו אחר מלבד הבצורת (שחקן מביך) ולהפגין נוכחות כאילו עאלק אכפת לו. שייקבל עונש יותר טוב - ככה לא יהיה החילוף הראשון שלנו להציל את המולדת אם צ’אבי אלונסו בכלל ישרוד. ברור שמביך. את השופט לא הכרתי עד למשחק הזה.
אם ריאל מפסידים היום הם אולי יבצעו את ההתאבדות העצמית שלה בפיטורים של אלונסו ולמנות את ארבולאה בתור המאמן.
חושבים שעכשיו ריאל מספקת דרמה? ארבלואה בתור המאמן.
ארבלואה לומד את ה”לקח” של אלונסו ולא מטיל מרות על אף שחקן. מה שעכשיו קורה ימשך אז למה פיטרו את אלונסו…
ארבלואה זה ארבלואה מתנהג כמו פיל בחנות חרסינה ורב עם כל העולם ואחותו.
יהיה מצחיק.
ועכשיו ברצינות, כל זה ובסהכ הם מרחק משחק וחצי מלחזור למקום הראשון. שברצלונה באמת לא מפחידה כל כך…
איזה התנהלות מביכה.
ומה אלונסו אשם שכל שנה ההגנה שלהם נראית כמו מועדון תמידי בבתי חולים… מנדי בכלל קיים? מישהו ראה אות חיים ממנו?
יש הרבה אמת במה שאתה אומר, אבל:
ברגע שהתקשורת מתחילה להגיד “המשחק הקרוב זה המבחן של המאמן” זה בדרך אומר שהמאמן כבר יודע שהוא עומד להיות מפוטר זה נכון במדריד נכון בברצלונה ובארץ….
אם זה לא סיטי זה המשחק שאחרי.
אתה בטוח שהוא קיבל כל מה שהוא רצה?
קשה לי להאמין שהוא ראה את חולית ההגנה הפציעה שלכם ואמר “זה ההגנה שאני רוצה לצאת איתה”
אני כידוע לא אחד שמתבייש בפיטורי מאמנים, היו לא מעט מאמנים כאלו שרציתי שיקבלו בעיטה בתחת אצלנו, אבל חוץ מקומאן, אף מאמן לא תמכתי בפיטורים שלו או ברעיון לפטר אותו בעונה הראשונה שלו אחרי פחות מחצי עונה בתפקיד.
אם יש לפרז איזה הסכם עם קלופ או זידאן אז אולי יש הגיון בזה. אבל לתת לראול או לקונוס סליחה ארבלואה להיות הפלסטר שעומד בספסל זה נראה לי מטומטם..
זה לא שריאל עומדת בפני אסון של יציאה מהטופ 4 או לא לעלות שלב באלופות. אין סיבה להיות בפאניקה.
קיבל טרנט, קיבל בלם חדש ויקר, קיבל מגן שמאלי חדש ויקר. את שני האחרונים בחר בפינצטה, טרנט הונחת עליו אני מאמין (אבל מדובר באחד המגינים הבכירים בעולם). יש הרבה חוסר מזל עם הפציעות, זה ברור (וחלקו גם לא חוסר מזל, אלא סתם פגרים שאנחנו תקועים איתם כמו אלאבה ומנדי). מעטים המאמנים בריאל שקיבלו כל כך הרבה רכש מיד בקיץ הראשון. כתבתי כבר בקיץ שלמרות שיש חולשות בולטות בסגל, במיוחד בקישור, אין לאלונסו תירוצים.
אני לא חושב שצריך לפטר את אלונסו אגב. רק אומר שלא צריכים להיות לו תירוצים במקרה של כישלון העונה (והוא חד משמעית בדרך לשם כרגע). זה המועדון והוא ידע את זה לפני שחתם, הסיכונים ברורים. במקרה של הפסד לסיטי + איבוד נקודות במחזור הבא בליגה (סביר מאד בלי כמעט כל ההגנה שלנו) - כנראה שהסיפור של העונה נגמר. הוא ממש לא האשם היחיד, אבל גם לא חף. מעבר לדברים שהזכרתי בהודעה הקודמת, אפשר להוסיף גם את הכישלון המוחלט בהוצאה של תפוקה התקפית ממישהו שאינו ויני או אמבפה. אין שערים מהקישור, אנדריק לא קיים, בראהים לא קיים, רודריגו לא קיים.
מאמן שנכנס לתוך קבוצה עם סגל מלא, עם שחקנים יקרים ומשמעותיים, אי אפשר להגיד עליו ‘‘קיבל כל מה שרצה’’.
יכול להיות שהוא קיבל את מה שהוא רצה בשוק ההעברות, אבל זה כאין וכאפס אל מול העובדה שיש סגל קיים שכבר רץ.
אם הוא ישרוד עד הקיץ, ונראה שינויים משמעותיים בסגל יהיה אפשר לומר דבר כזה.