איבוד העשתונות הגיע אחרי משחק שלם שהשופט עוצר את השחקנים בכל הזדמנות, יורה צהובים לריאל במצבים של 50-50 אבל מתעלם מעבירות ובזבוזי זמן של סלטה. ממש התבזות, אני בטוח שאם היית קצת יותר מוכשר והיו קוראים לך ג’וד או פדריקו היית מקבל בהבנה וסותם את הפה.
לא ראיתי את המשחק האדום השני היה על ויכוח עם השופט?
השופטים הספרדים זה פשוט אפסים. חולי אגו
זה מצדיק את הכדורגל שראינו? עזוב את המשחק הזה, אפילו עד למשחק הזה. ההחמצות? הגול שחטפתם בדקה ה 53, זה לא שנראיתם טוב גם לפני ההרחקה.
אהבתי שאתה הפנית את זה אליי, טיעון מנצח, מוכיח הרבה.
אני מסכים עם רוח הדברים, אבל קרראס קיבל צהוב על תנועת יד. זה היה צהוב שני אם כי פיספסתי מתי הוא קיבל את הראשון. השופט לא הראה שני צהובים, אלא צהוב ומיד אדום.
זה שופט הזוי, וכבר מזמן לא ראיתי שיפוט כזה מעצבן נגד ריאל. עצר מתפרצות, לא נתן יתרון, קפדן על שטויות ובכלל דואג להיות במרכז העניינים.
במעבר שוב באפלקציות הוא קיבל צהוב ואז אדום ישיר, קרראס לא הוצהב בכלל.
אחת מתצוגות השיפוט הגרועות ביוצר שראיתי, ועדיין הוא לא הסיבה שהפסדנו…
מצד שני וואו כמה אני לא מקנא בשופט הזה בימים הקרובים…
לא, ולא כתבתי את זה. א’ ריאל שיחקה גרוע מאוד, ב’ איבוד העשתונות היה מוצדק.
כן, בפעם האחרונה שבדקתי אתה זה שהטיף על איבוד עשתונות בסיטואציה כזו. אם זה עוזר לך, אתה מוזמן לשים שם אותי. אני לא צדיק כמוך, אבל אני משתדל. אפילו תרמתי פעם לעמותה, והייתי מתנדב באונברסיטה. כזה אני.
לא יודע אם לקרוא לזה ויכוח; סלטה עשתה עבירה, קרארס רצה להמשיך והשופט עצר את המשחק כדי להזיז את הכדור מטר אחורה, ולא בפעם הראשונה במשחק. שניה לפני כן, שחקן סלטה הוריד שחקן ריאל בגליץ’ מאחור, לא הוצהב. קרארס התעצבן והעיר לו, והורחק בצהוב שני.
לפני כן, בלינגהאם חטף מרפק לפנים> יצא החוצה להיתפר, כי דימם> חזר כשיכל> הוצהב, כנראה כי לא קיבל אישור מהשופט. כמובן שבורחה אגליסיאס, מי שעשה את העבירה בשני המקרים, לא הוצהב באף מקרה.
אלונסו לליברפול סלוט לריאל
אני חותם על זה ![]()
לא שאני צדיק, זו מעולם לא הייתה הטענה. פשוט שבוחרים לדרדר את הטיעון לרמה האישית זה נהיה סתמי.
שתסיים לכעוס אני באמת מאחל לך שתמשיך להתנדב וללכת לעמותות. חשוב יותר מהפסד של ריאל.
אם הוא קיבל אדום ישיר, אז על קללות אחרי הצהוב. אין משהו אחר.
במקרה כזה הוא עוד עלול לחטוף הרחקה לכמה משחקים.
רוצה להיות זבוב על הקיר כשטיטי מקבל את החדשות.
הדיון היה סתמי מלכתחילה, כי האשמת בביזוי על איבוד עשתונות בסיטואציה שהיא לכל הפחות הגיונית. אין בושה לא לכתוב כלום, או להתייחס ליכולת שאכן הייתה ביזיונית.
כשאסיים לכעוס, אני אמשיך לתרום ולהתנדב. עד אז, אמשיך לא לבלבל בשכל על משחקי בארסה.
זה כל כך מייאש השופטים הספרדים האלו.
אני תמיד אומר שאם שחקן מקלל בגלל שהוא איבד עשתונות אפשר בפעם הראשונה לשחק אותה חירש ועיוור. מקסימום תן אזהרה מילולית. מה החרא הזה כל שנה.
הם מסרבים להשתפר. כל שנה אותו חרא.
אבל זה מגיע לליגה הזו עם מנהלי קבוצות שעסוקים להילחם זה בזה במקום במי שצריך.
מדובר על שחקנים מנוסים חלקם, מתמודדים עם הרבה חרא ולחץ, עם מעטפת יפה של פסיכולוגים, מאמנים מנטאליים ומה לא. פעם האספקט הכי חזק בריאל מדריד היה המנטליות שלה, וכנראה שזה הלך לאיבוד. שופטים מחורבנים לא מגיעים רק למשחקים של ריאל, וזה היה משחק שריאל מדריד בכמעט כל שנה אחרת מנצלת את הכאפה של היריבה שלה והופכת את התוצאה.
ברור שהגיוני לצאת מהכלים, ואם זה היה קורה לי? לא פוסל, אבל אני לא שחקן בריאל מדריד.
אני אגב נגד כרטיסים אדומים על קללות לשופט, זה משחק אמוציונאלי מה זה החרא הזה?
שחקן על טעות משלם באדום, ושופטים ממשיך לשפוט כרגיל, החרא הזה ימשיך לשפוט במחק הבא כרגיל…
הם לא מנסים להשתפר, זה נהיה יותר ויותר גרוע.
השופט הזה לא איזה חיל מנזאנו שכבר דפק את כולם 10 פעמים ואין מה לעשות. זה שופט חדש, נולד אתמול. עכשיו הם מגיעים ככה מהמפעל. לא מנסים להיות טובים בתחילת הקריירה.
לא פלא שהשופט הספרדי היחיד ששופט במעמדים גבוהים הןא אותו חיל מנזאנו. כל היתר עוד יותר גרועים.
מעניין אם תהיה מלחמה ביניהם בעקבות הפרשנויות הטורים של שופטי העבר. יכול להיות מצחיק.
אני מתנצל, אבל מה שאתה כותב ברובו לא נכון.
א. ביזיונות ברמות האלה תמיד לוו באיבודי עשתונות במשחקי ריאל. כריסטיאנו דחף שופט ב2017, ראמוס הורחק מספר פעמים על דיבורים, מוריניו כמובן ועוד. בנוגע לקבוצות אחרות, או ברצלונה, אני מניח שהמצב דומה, אבל בכנות אני לא צופה מספיק כדי לדעת.
ב. השופטים אכן מחורבנים בכל הליגה. יש שופטים שטועים בהחלטה נקודתית (פנדל, שער וכו’) ויש שופטים שהורגים את המשחק כמו השופט היום. לא נתפלסף אם השופט היום עשה יותר נזק מהשופט שפסל את השער החוקי בקלאסיקו ב2024, אבל לדעתי זה מסתכל פי 100- ולא באלמנט של "ריאל VS בארסה” אלא במיקרו, פשוט מתסכל, גם אם זה השיפוט בכל משחק. איך אפשר לשמור על קור רוח כשהשופט הוא מבזבז הזמן מס’ 1?
ג. להתייחס לשחקני כדורגל כאל גיבורי על שאמורים לקבל בולשיט בהבנה זה לא רציני. על אותו המשקל, אני השכלתי לשמור על סבלנות כשעבדתי ילדים על הספקטרום אבל התגובה שלך הכעיסה אותי; יש מקרים ויש מקרים.
נקודה אחרונה לפני שאני חוזר לפורום השני- אני לא חושב שזה כזה פשע לחגוג ניצחון על היריבה המושבעת, שניצחה 4\4 בעונה לפני. אני מניח שזה גם לא ממש חריג.
טוב אחרי שכולנו היינו הוגנים וקיללנו את השופט
אני רואה את התמונה הזו ורק צוחק
סוף אוקטובר ניצחו בקושי בקלאסיקו הם חוגגים כאילו זכו עתה באליפות
חודש ומשהו אחרי הכיסא של אלונסו מתנדנד וברצלונה פור של ארבע.
אין מילים
וזה לא שאנחנו כל כך טובים….
הכל בסדר. אבל מהצד שלי זה פשוט משהו שנראה הזוי ומצחיק היום
גם אני חשבתי שזה סוף העולם אז.
עוד קצת מלח על הפצעים/הפצועים של ריאל - מיליטאו בחוץ כנראה לתקופה ארוכה, שני המגנים השמאליים מורחקים מהמשחק הבא כשמנדי עדיין פצוע.
יש להם קושי לגרד 4 שחקני הגנה למשחק לא פשוט מול אלאבס העקשנית. אני מריח עוד איבוד נקודות.
תראה, יש פה אירועים ספציפיים ושחקנים ספציפיים (היו כמה חמומי מוח בריאל כמו גראבסן, ראמוס פפה ועוד .בעבר, ריאל כבר היו ב 10 שחקנים, והיו עצבניים, אך עדיין מספיק ממוקדים להפוך תוצאה של משחק כזה.
לא עיניין השוואתי, מסכים שיש שיפוט ויש שיפוט, אני חושב שמראש לא ניגשתם למשחק טוב. רק מההרחקה של פראן התחלתם באמת לשחק כדורגל.
קודם כל אשריך, עבודה לא פשוטה, ואני מעריך את השינוי פאזה בדיון מולי. יש לי עיניין ספציפית עם שחקני כדורגל שאני נוטה לדרוש מהם קצת יותר ברמה הזאת כי יש להם את כל התנאים שמאפשרים להם להתמודד עם זה. יש שחקנים שלנצח יאבדו את הראש (אלבה, סוארס, ראמוס ועוד) ויש כאלו שלא, והיום הגישה של ריאל למשחק לא היתה טובה. אם אני מתייחס לזה גם בקונטקסט של רצף המשחקים האחרון, זה לא שמדובר על מעידה חד פעמית בעקבות שיפוט עויין, כבר כמה זמן שריאל מדריד לא עם הראש במקום הנכון וזה התפרץ ברגע הזה. שנים שמעתי איך ריאל מדריד מתהדרת בקלאסה בכל סיטואציה רק בשביל לשבור את הכלים בימים כאלו. אם זה נראה לך סבבה ולגיטימי, לא אמות על הגבעה הזאת, אני פשוט חושב שזה לא טיפוסי לחוסן המנטלי שאפיין בעבר את ריאל.
אין קבוצה באמת טובה בספרד השנה. הכל יכול להתהפך.