אל תתרגש מההודעה שלי.
בסה’'כ צוחק מהדרך שבה מנסים להציג כאילו צד אחד יותר קל לו מהשני.
לברצלונה יותר קל כי היא קבוצת כדורגל טובה יותר, בטח יותר קל לה להבקיע שערים והפער בין הקבוצות גדול. וכתבתי בפורום שלנו שעם כמה ששמחתי מהקלאסיקו, אני לא עיוור או חי בחלל החיצון - עם סגל מלא סיכוי לא רע בכלל שהייתם מנצחים אותנו בקלאסיקו.
מה שכן, כמות משחקי החוץ הרצופים זה לא הגיוני. השחקנים ביקרו בבית בכלל? איך זה בכלל חוקי?
לראשונה בתולדותיה ריאל מדריד שיחקה שישה משחקי חוץ, בהחלט קצת מוזר. המשחק הערב הוקדם מהמחזור ה-19 בגלל הסופרקופה בדומה לברצלונה-אתלטיקו מדריד. ליגת האלופות זה קצת שונה, שני משחקי חוץ, כשאשתקד למשל היו לנו שני משחקי בית וגם עכשיו זה יקרה במחזורים 6-7 נגד מנצ’סטר סיטי ומונאקו.
זה יותר קשור לסגנון משחק ומוטיבציה, אנחנו מתבססים על מהירות ולכן יותר קל לאתלטיקו לשתק אותנו הגנתית, ברצלונה מסתמכת על דריבלים ומשחק על שטח קטן ולכן יותר קשה לאתלטיקו להגן מולה, מה שגם אין מה לעשות לדרבי יש חוקים משלו…
עוד פעם אתלטי מפסידים ופער 9
אבל תנו לי לנחש, צריך עוד זמן ועוד רכש ואולי אתלטי יסימו במקום ה3!
אני אנסה לעשות משהו, ברסה תגיע רחוק השנה😂
הם כנראה נבהלו מההודעה שלי לפני כמה ימים…
זה כבר כמה שנים רצוף אותו דבר
פותחים נוראי
פתאום צוברים נקודות נראים בדרך הנכונה
וחוזרים לעצמם
הם עוד יחזרו לנצח אבל יסימו באותו מקום
אני אישית לא מבין מה סימאונה עדיין עושה שם ועוד עם שכר פסיכי למאמן, הוא עשה שם הרבה וקידם את אתלטיקו הרבה אבל הם הגיעו למין פלאטו כזה…
באופן כללי העונה נראית כמו שידור חוזר של העונה שעברה. מינוס התבוסות של ריאל לבארסה. בינתיים.
זה אחד המחירים שאתה ממנה אגדה וסמל למאמן , מי יעיז לפטר כזו אגדה?
סימואנה מאמן אדיר, זכאי לכל אירו שהוא מקבל שם, עשה הרבה יותר ממה שחשבו שהוא יצליח להשיג שם. אבל כל מאמן יש מיצוי. וברור שהוא הגיע לנקודה הזו.
באופן כללי, סימואנה צריך להשיג מקום שלישי כל שנה ולעבור את שלב הבתים. זה כנראה מספק את אתלטיקו.
ואני יודע שיש תמיד סיכוי שמאמן אחר יגיע ולא יצליח … אבל זה לא יכול להיות הסיבה היחידה להשאר באותו מקום שכבר ברור שאי אפשר להתקדם בצורה הזו יותר
אני גם סקרן לראות את סימאונה מחוץ לספרד. ככל הנראה יגיע לאיטליה בסופו של יום.
אני חושב שהוא מתאים בול לאיטליה, ועם המצב בכדורגל האיטלקי הגישה שלו תשדרג כל קבוצה. הפורטה שלו יהיה תמיד לקחת קבוצה בינונית ולהרים אותה גבוה ולשנות לה את ה dna, כרגע באתלטיקו הוא נתקל בנקודת התורפה שלו: לשנות את עורו ולהיות דינאמי, זה פשוט לא מי שהוא.
כבר הספדתי את אתלטיקו כשהיה 9 הפרש מריאל, ופתאום הם חזרו ל 3 עד שפגשו אותנו.
אני אזהר להספיד אותם שוב עכשיו.
אבל יש לי כלל ברור לגבי אתלטיקו - אני אתחיל להתיחס אליהם בתור יריבה לתואר אם הם עדיין יהיו בסביבה במחזור ה 30. עד אז אני סופר הפרש רק מריאל.
זה לא סותר
הם גם כרגיל ידביקו את ההפרש, אני פשוט טוען שהם הגיעו לחומה שהם לא מצליחים לעבור אותה
יכול להיות שמקום שלישי קבוע ואיזה רבע ליגת אלופות זה מספיק להם ואז זה בסדר כי כל שנה הם מסימים שם ובשביל זה הם לא צריכים לשבור את הבנק על רכש כל קיץ….
אני כבר מעל שנה מדבר על אתלטיקו כמועדון. יכול להיות שכבר העונה הם יזכו בצ’מפיונס, אבל התהליך שהמועדון הזה עובר מרתק מאוד. תהליך שבו משפצים הכל הכל הכל חוץ מהמאמן. המאמן יהיה הדבר האחרון שייתחלף, ולדעתי הרגע הזה מתקרב.
עם מטאו אלמאן ומה שקורה במחלקת הנוער והבעלות החדשה במועדון, זה באמת מרתק לעקוב אחרי המועדון הזה. אגב, פרננדו טורס (אתלטיקו ב’) ופיליפה לואיס (פלמנגו) הם שני המועמדים החזקים ביותר לרשת את צ’ולו.
-5 ל4 פור על ריאל
מדהים
ריאל מדריד בקצב של 85 נק’ לעונה.
אליפות קלה במחזור ה 35 לברצלונה😉
ריאל פשוט התבזתה שם. לא רק השערים שחטפה, אלא זה האיבוד עשתונות. סלטה כבר היו בהלם מהסיטואציה, רגע מלחטוף את השוויון, עד שבריאל מדריד פשוט איבדו את הראש. מה הלאה? תחקיר מעמיק על השופט תוצרת rmtv.
תשמע, האיבוד נקודות הזה עלינו והמצב שאנחנו נמצאים בו גם עלינו, אבל השופט הזה הוא הזייה מוחלטת, שוער סלטה מעביר זמן מהדקה הראשונה ולא קיבל אפילו הערה, האדום של קרראס היה הזוי, תן לו צהוב ותעמיד אותו במקום, לתת אדום על דבר כזה? תוספת זמן של 5 דקות אחרי כל זה?