מילה טובה על גירונה, לא ראיתי את המחצית הראשונה והבנתי שהם היו טובים בה.
קבוצה שהלואי שתשאר ליגה בניגוד לאחות המגעילה שלה אספניול תמיד מנסה לשחק כדורגל חיובי ולא לפתוח רגלים..
מגיע לה להשאר ליגה.
מילה טובה על גירונה, לא ראיתי את המחצית הראשונה והבנתי שהם היו טובים בה.
קבוצה שהלואי שתשאר ליגה בניגוד לאחות המגעילה שלה אספניול תמיד מנסה לשחק כדורגל חיובי ולא לפתוח רגלים..
מגיע לה להשאר ליגה.
אני מסכים.
אוסיף גם שלז’ירונה לא הגיע שום פנדל, למרות שהם בכו שם ברחבה.
אבל פלורנטינו קונה את השופטים אז איך לא קיבלנו פנדל?
עכשיו ברצינות, אני אמשיך עם הקו שלי שהשיפוט בספרד גרוע לכולם ולא רק ריאל מרוויחה מזה כמו שהרבה אנשים מנסים לצייר פה.
ואגב, אני די בטוח שאתלטיקו עוד תגיע רחוק השנה…
הוא שילם על פנדל אחד בלבד, הקמצן.
וברצינות, השיפוט רע לכולם, השאלה מי קיבל יותר נקודות מהשופטים בסוף העונה. אנחנו גם אמורים לקבל פנדלים כאלה, אנחנו תוקפים יותר, הסטטיסטיקה של הפנדלים אמורה להתישר. בוא נראה אם היא תתישר.
אף אחד לא אומר את זה. אתם מגיבים לטענות קש, תפסיקו להיות רדופים.
הטעות שעולה ביוקר לריאל זה שאחרי מה שויני עשה אחרי הקלאסיקו הוא לא קיבל איזה חינוך מחדש ביציע.
אני לא מצליח להבין את הצד שמגן עליו אצל אוהדי ריאל. באמת שלא. האוהדים צריכים להיות הראשונים שדורשים את הראש שלו אחרי הביזיון שלו בקלאסיקו.
הם היו במומנטום אחרי ניצחון בקלאסיקו ובמקום זה התעסקו בבכי ובנהי שלו.
אני מתפלל שהם ימשיכו לבחור בויני על חשבון אלונסו.
מתי יורים זיקוק לבית של צ’אבי אלונסו?
מי מגן על ויניסיוס? עברתי בריפרוף על דיון המשחק שלהם, נראה שכל מי שהזכיר את שמו ירד עליו.
אתה מתכוון מחוץ לפורום?
עכשיו המניות שלו בירידה.
היתה תקופה שהגנו עליו.
אני מקווה שהוא ישרוד את זה. תהיה חזק ויני ![]()
לא זוכר שהיללו אותו העונה.
גם אני רוצה שישאר, זה לטובתינו
אם הוא יעזוב אז היה אפשר להאשים את ריאל בגזענות לא?
אם הוא יעזוב הם פשוט יעשו קמפיינים לאמבפה שיזכה בכדור זהב. אם לא גם אז הם יחרימו את הטקס, נגריירה קובע מי זוכה ![]()
אף אחד לא אמר את זה, תפסיק להיות רדוף.
אני מגן על ויני ורוצה שישאר, שחקן ענק, גם אתמול הוא היה היחידי שייצר מצבים, אוהבים לרדת עליו ולהאשים אותו בכל דבר, אני אישית לא אוהב את האישיות שלו, הוא מעצבן ברמות על, אבל מבחינתי יש להשאיר אותו.
יאללה אני ואתה team vini.
כמו בקורונה…
נ.ב אם אפשר על חשבון אלונסו ![]()
לא לא.
אנחנו טים ויני אבל קודם אלונסו ואז ויני. ![]()
ראיתי את המשחק בטלפון ובמיוט והיה לי קשה להבדיל בין השחקנים לפעמים
מה עשה חוליאן מול ההגנה המעולה שלנו? לא ראיתי ממנו כלום.
בניגוד לאתלטיקו שפתחו אתמול רגליים, משחק קשוח של אתלטיק ליריבה שלנו בצמרת.
ריצה מכובדת של ריאל מול כל קושי אפשרי.
אני אנסה לענות לך. אני לא מאלה שאמרו שאתלטיקו מדריד פתחו רגליים (כמובן שלא התכוונת אליי - ניצחתם בצדק במשחק מעולה, אולי הטוב ביותר שלכם העונה), באופן טבעי אנחנו נהיה מתוסכלים מכמה הולך להם נגדינו וכמה הם כושלים נגדכם. מ-2013-14 אגב לא רק בשנים האחרונות. רק אנחנו אשמים שקיבלנו מהם חמישייה והושפלנו.
אבל, אתלטיק בילבאו בעונה גרועה מאוד ועם פציעות רבות. איניאקי וויליאמס, אויחאן סאנסט הם העיקריים, מה שיש לה זה לא מספיק. אני דווקא ראיתי את אונאי סימון רושם כמה הצלות יפות מאוד. אשמח אם תגיד לי נגד איזה קבוצות גדולות הם הרשימו העונה, גם בדרבי הם הפסידו. סופגים כמעט שני שערים למשחק..
אתלטיקו מדריד באו על הגל למשחק נגדכם אתמול - ניצחו את אינטר, חיברו שבעה ניצחונות ליגה, הכל זרם, הרכב מלא או משהו כזה. והם כמעט לא עשו כלום למרות שהובילו.