אם זה מסכן את היריב, זאת עבירה. במקרה שאתה מתאר, אם החלוץ שולח רגל לפנים של השוער, זאת בהחלט עבירה. היא שווה צהוב כי זה רקלס. גם לאנתוני הגיע צהוב בלבד כי מה שהוא עשה זה חוסר זהירות.
אני לא רואה הבדל בין המקרים.
פגיעות בראש תמיד זוכות לעונש כבד יותר. אם אנתוני היה פוגע ביד, הוא לא היה מקבל את הצהוב. כנ”ל ויניסיוס. אבל פגיעת ראש מסכנת את השחקן יותר, לכן מתיחסים לזה אחרת.
שניכם לא אובייקטיביים לצדדים שלכם. לטעון שזאת לא עבירה זה הזייה מהלכת, כי ויניסיוס לא נגע בכדורגל והוא בעט בשוער בראש. בתיבת החמש. מה יותר פאול מזה? בוא ננסה להגיע לכדור ונבעט לשוער כל פעם בראש.
זה גם לא אדום. אנתוני הרים את הרגל למעלה, זה לא היה ״טבעי״
כן, העונש הראוי היה צריך להיות צהוב, על משחק לא זהיר. כתבתי את זה כמה פעמים.
אני מדבר על האדום רק בגלל שראיתי על מה אנתוני קיבל אדום. אם לא יבטלו לו, אז כל פגיעה בראש היא אדום מבחינת השופטים. אז ככה צריך להיות גם כלפי שחקני ריאל. (וגם של בארסה)
אז שחקן שקופץ לנגיחה ברחבת החמש ופוגע בראש של השוער יקבל אדום?
ראיתי עכשיו את האדום של אנטוני, זה בחיים לא אדום מבחינתי אבל השוואה למקרה של ויניסיוס לא נכונה,אנטוני הרים את הרגל גבוה ופגע בשחקן, ויניסיוס ניסה להגיע לכדור על הרצפה ופגע שחקן, לא אותו מקרה בכלל.
מקרים של רקלס יכולים להיות אדום גם. ממה שאני מבין ברגע שיש משחק מסוכן השופט יכול לקבוע איזה כרטיס יוצא לפי הפרשנות שלו של חומרת הפגיעה ,רמת הסיכון וכוונה.
שוב, המון בחוקה נתון לפרשנות של השופט וזה מכוון במטרה להוריד אחריות מהשופטים.