סימאונה אמר לו את זה בזמן המשחק. אז מעבר ל”לענות לו על הדשא”, הקוף יכל לבחור לאבד את הקלאסה בתוך גבולות האיצטדיון. ללכת ולהגיב לפוסטים באינסטגרם? זה מביך ברמות.
ויני מטומטם זה ידוע. אבל הפרובקציות של סימואנה כבר מעייפות. פעם זה היה משעשע. היום זה כבר מגוחך, שנה אחרי שנה מפסיד לריאל במשחקי נוקאוט ועדיין מרגיש שהוא יכול להתגרות בשחקני ריאל
הסיפור המלא:
טוויסט צפוי?
ב’מארקה’ חושפים שדווקא ויניסיוס הוא זה שהתחיל את הטראש טוק עם סימאונה אמש בחצי גמר הסופרקופה.
הכל התחיל כששחקני הספסל ועוזרי המאמן דרשו פנדל לאחר שבעיטה של חוליאן אלבארז פגעה בידו של רודיגר.
ויניסיוס שראה את זה, החליט להתערב ופנה לספסל של אתלטיקו: “כן, כן, בטח שישרקו לכם פנדל”.
סימאונה ששמע את המשפט וביקש מויניסיוס פשוט להמשיך לשחק. בשלב זה, במקום להירגע, הברזילאי פנה למאמן הארגנטינאי ואמר: “תירגע, תכף שורקים לך פנדל.”
סימאונה שלא אהב את הסקרזם של הברזילאי כלפיו ניגש לויניסיוס ואמר לו את אותו משפט שנחשף אמש במוביסטר: “תזכור מה אמרתי, פלורנטינו יעיף אותך.”
במחצית, הראו את צ’ולו סימאונה מדבר עם קפטן ריאל מדריד דני קרבחאל ובעצם הסביר לקרבחאל על מה שהיה.
באתלטיקו הופתעו מדבריו של אלונסו לאחר המשחק על “גבולות שצריך לשים” מכיוון שויניסיוס הוא זה שהתחיל את העניין.
ב’מארקה’ סיפרו עוד על מעלליו של ויניסיוס כשרק העונה הוא הספיק “לשלוח” את אוהדי אוביידו לליגה השנייה ולהתעמת עם שחקנים כמו חואן איגלסיאס, קוקה, אונאי אלגסבאל ומארק בארטרה.
חואן איגלסיאס בלמה של חטאפה: “בגלל זה כולם שונאים אותך, תלמד מהחברים שלך לקבוצה”
קוקה: “אמבפה עוד יאכל אותך בלי מלח” לאחר שויניסיוס קרא לו ‘בכיין מחורבן’.
בלם לבאנטה אונאי אלגסבאל אף אמר: “ויניסיוס משדר ערכים שלפעמים צריך פשוט להגיד להם ‘די’”.
פשוט מדובר בבהמה מהסוג הנחות ביותר. אחלה קלאס של צ’ולו.
וינסיוס מטומטם עם iq של נמלה ועדיין לדעתי מאמן צריך לדעת להתעלות מעל הדברים האלה.
אני שונא את הדרך של סימאונה וחושב שהגענו לנקודה שנוא פשוט דופק את אתלטיקו ולא מוביל אותה אבל כן אהבתי אותו כבנאדם, אחלה גבר, אתמול הופתעתי.
אני עדיין זוכר איך הוא הגן על ואלוורדה בעבירה על מוראטה בסופרקופה, לכן אני באמת מופתע מאתמול.
אני מסכים שהוא היה צריך להתעלות מעל זה.
אנחנו כישלון גדול זמן מה והוא יודע את זה ומתפרק מבפנים. זה כבר לא בריא לאף אחד שהוא ממשיך לאמן אותנו.
משה, אתה ממש מפתיע אותי. מילא דור רומנו שמושקע ריגשית שם, אבל אנחנו מכירים את הקוף שלא מכבד גם את אמא שלו על המגרש. סימאונה לעומת זאת מכבד ללא עוררין. גם אם הסגנון שלו מכוער מבחינת כדורגל לטעמנו.
הנה עוד וידאו שבדיוק קפץ לי-
https://www.instagram.com/p/DTS03TJDMSX/?img_index=1&igsh=MzEydWtkYzRyeWQ0
הוא תמיד מתחיל. תמיד.
שמע התדמית של ויניסיוס ג’וניור מוכתמת, על המגרש ובכלל (לא רלוונטי כמה מיליונים הוא יתרום למולדתו ברזיל, ינסה לפתוח בתי ספר לילדים קשיי יום ועוד, על “המאבק בגזענות” אני לא רוצה לדבר), ומגיע לו. דייגו סימאונה כאילו קדוש מעונה, כמעט ולא מדברים עליו. סימאונה התעמת עם ריאל מדריד לא פעם, גם עם רפאל ואראן שהוא היה ספורטאי נוח שלא רב עם אף אחד כמעט אף פעם, בגמר שאני אוהד לדבר עליו. מה דעתך על זה?
אתה מראה כאן קטע שוויניסיוס גוער בשחקן יריב על כר הדשא וזה קרה וקורה בכל משחק - השחקן עושה הצגה עלובה - ג’וליאנו סימאונה שבטח דעתך עליו טובה - הוא ארגטינאי וזה מוסיף לו אצלך והוא רץ כל הזמן, נפל כאילו ירו בו בכמה וכמה מהלכים. כשמאמן מתייחס בכלל וזורק הערות כאלה לשחקן יריב ועוד לא לגבי המשחק הזה אלא משהו כמו - הולכים לזרוק אותך מהקבוצה שלך (לא במילים האלה כמובן) זה מחזה לא שגרתי.
אולי אם יש עוד אנשים שחושבים בדעה דומה לשלי והם ‘לא מושקעים רגשית שם’ (ואתה טועה - אני ממש לא מחבב את ויניסיוס) - אז אתה קצת אנטי כלפיו וזהו, וזה בסדר. כמו שאתה נוהג בכל רגע לקרוא לו קוף שזה סתם מיותר. אני לא נעלב בשבילו הוא לא קרוב משפחה שלי ולא שחקן שאני מעריץ, זה סתם מצחיק לדעתי.
מה לי ולוויניסיוס? אני כל משחק מתעצבן עליו, מנסה להוריד את הציפיות לאפס. החולשה שלי אלה אגדות העבר - אם היו אומרים משהו על ראול, על קסיאס, ראמוס, כריסטיאנו, סמלים שלנו, שחקני הקאנטרה - נניח ראול אסנסיו, גונסאלו גארסיה, על לוקאס ואסקס היו דיונים בכל מקום..
במילים אחרות: לצ’ולו אין כבר מה למכור מקצועית והעונה שלהם כישלון נוראי למרות ה-2:5 ההיסטורי נגדנו וכנראה ככה הוא נשאר בתודעה.
שביט באמת אתה לא חושב שאני מחסידי הדביל הברזילאי נכון?
סימאונה לא צריך לרדת לרמה של הויני. התחיל לא התחיל. וזה לא קשור לסימואנה בתור מאמן
ויני הצליח להמאיס את עצמו אפילו על אוהדי ריאל. מתקשה למצוא ייותר מידי אוהדי ריאל שבאמת מגינים עליו.
המאמן לא צריך לרדת לרמה של פח הזבל של ויני.
ואם סימואנה ניסה לחגוג על ויני עם “פלורנטינו יזרוק אותך בסוף העונה” אז בוא לא נעשה מסימואנה הקורבן פה.
ופה יסתיים ההגנה שלי על הדביל. לא שווה את זה.
היחיד נראה לי שעדיין נותן גיבוי לוינסיוס הוא פרז וזה באמת הזוי בעצמו.
פעם פרז לא הסכים להביא שחקנים לריאל בגלל תדמית גרועה( סוארז בזמנו), היום יש לנו את אחד השחקנים הכי מגעילים שיש בכדורגל…
הלוואי וסימאונה צודק, הוא יעשה לנו טובה גדולה.
אבל זה אני וכל עולם הכדורגל. אז כולם קצת אנטי כלפיו?
וראן באותו גמר התגרה בו ואם אני לא טועה סימאונה דיבר על זה שהוא עבר את הגבול והתנהג בצורה מזלזלת ולא ספורטיבית וזה למה הוא הגיב כמו שהוא הגיב. אתה תמיד למצוא איזה סימטריה בשביל לא להודות במשהו ״רע״ נגד קבוצתך. זה בסדר, צ׳ולו כמאמן (לא כשחקן) הוא ג׳נטלמן שתמיד בצד שמגיב לפרובוקציה. גם וראן אין לי ספק התחיל את זה, כמו עם ויניסיוס.
אני מעביר ביקורת על הכדורגל שלנו שכואב בעיניים שבוע אחר שבוע ואפילו יותר, על “הקמפיין” שלנו נגד השופטים, זה לא מתכתב עם מה שאתה אומר. אני לא מאוהבי ויניסיוס ג’וניור הוא ממש מעצבן, אני סובל ממנו מקצועית בגלל הבצורת והגישה שלו, זה פוגע בקבוצה שלי, אבל ממנו ספציפית לא ממש אכפת לי. אני אתקן את מה שאמרתי: אתה ממש שונא אותו יותר מהאוהד היריב הרגיל - וזה בסדר גמור אבל קשה לפספס את זה. גם לצ’ולו סימאונה יש פתיל קצר מאוד ובורח לו, בעיקר נגדנו. הנה מסתבר שגם סימאונה הורחק אחרי התקרית בגמר ליגת האלופות.
אגב סימאונה בן 55, נראה אחד מהאנשים שהכי צלולים ובכושר בעולם ביחס לגילו. כששאלו אותו במסיבת העיתונאים מה אמר לוויניסיוס ועימתו אותו עם קריאת השפתיים אמר: “אני לא זוכר - הזיכרון שלי די גרוע”. בסדר..
אין לו פתיל קצר בעיקר נגדכם, הוא פשוט אומר את האמת שכולם יודעים לגביכם.
זו אמת שנכונה לדעתך ולדעת רוב אוהדי ברצלונה, עובדה שיש פה כאלה שחלקו עלייך. יש לברצלונה ולאתלטיקו אויב משותף שזוהי ריאל מדריד והכל בסדר. צ’ולו שונא אותנו בלב ובנפש ולעד יהיה לו צרוב הגול של ראמוס בדסימה וכעבור שנתיים האונדסימה. עצם זה שמבחינת התנהגות סימאונה הוזכר באותה שורה עם ויניסיוס העלוב זה כבר מביך בשבילו. אני לא מפסיק אגב כי אני רואה שאתה נהנה מזה כל כך ואני שמח שאתה מבסוט
רק אני פשוט מקווה שסימאונה יודע על מה הוא מדבר וזו לא רק הקנטה?
במחיר הנכון זו יכולה להיות בשורה לא רעה.
אתה לא מפסיק כי אתה אובססיבי להגיד את המגילה האחרונה. אין קשר להיותי מבסוט. זה שאת מת עליי אני יודע.
יש שמועות ששוב ריאל התחילה לשים סרטונים של השופט שישפוט נגדנו עם טעויות נגדם ולהפעיל לחץ. מישהו יכול לאשר?
למה צריך שמועות למשהו שקורה בצורה גלויה?
גם אם גרינפלד ישפוט בקלאסיקו אנחנו נמצא איזה משהו נגדו טל תדאג😂
חטאפה עם כסף ופנדלים טייק 1000000000000000
BREAKING: Real Madrid refused to give Barcelona the traditional guard of honour as they walked to the stage, despite Barça doing so for Madrid.
It was Kylian Mbappé who stopped his teammates from carrying it out. Absolutely classless