ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

הם חטאפה בלי כסף, מועדון בלי קלאס, בלי זהות, בעיקר רגשי נחיתות. מועדון כח קלאסי נשאר, מכבד, ויורד למטה.

אבל זה לא מפתיע. זאת ״ריאל מדריד״ שלוחצת על שופטים, שפוגעת בילדים שלהם ומשתמשת בזה בצורה צינית, שמחרימה טקסים, שבוכה להתאחדות…

ויניסיוס וקרבחאל ניגשו לאראוחו לשאול מה שלומו. זה יפה מצידם, לא ציפיתי לזה מויניסיוס.

קרבחאל גם נשאל לפני המשחק על האימות עם לאמין בקלאסיקו הקודם, ואמר שהכל בסדר בינהם. לא ניסה שום פרובוקציות.

במארקה קוראים לסגנון של ריאל מוריניו סטייל, אבל לי זה הזכיר את חטאפה. אולי בגלל הכותרת. בונקר ממש מביך, 25% החזקת כדור במחצית הראשונה. אלונסו עוד מצא דברים חיוביים במשחק של ריאל, עדיף אם היה שותק.

אני לא חושב שזו ממש מחמאה לגבי מה שנכתב במארקה אבל כן הזכירו את פפה כקשר אחורי בגמר הגביע ובקלאסיקוס האחרונים של 2010-11, פשוט הפוך הפעם - אורליאן טשואמני בלם.

לדעתי יש הבדל בין מה שמאמן אומר בחדר הלבשה לבין הדברים שהוא יגיד בפני התקשורת, צ’אבי אלונסו לא מאמן עם ניסיון רב מדי אבל הוא בזה לא נפל. כלומר התגובה שלו אחרי הניצחון העלוב שלנו על אתלטיקו מדריד הייתה פייסנית כלפי חוץ אבל הבנתי שבחדר ההלבשה הוא היה מתוסכל מאוד מהקישור שלנו שלא מסוגל לחבר שתי מסירות, ואם נגד אתלטיקו מדריד הבינונית של הבעט-ורוץ זה קרה, אז ברור שנגד ברצלונה…

אלונסו שמר על המשרה שלו כנראה עם ההעפלה לגמר, אף אחד לא חושב שנראה ממנו כדורגל מרגש ורוקנרול. הדברים הטובים מצידנו הם ויניסיוס שהיה מצוין, רודריגו חזר לעצמו עוד קודם לכן, אלבארו קארראס מלבד ההחמצה, ושהקבוצה קצת טובה יותר מנובמבר-דצמבר. מה ציפית שהוא יגיד שהכל שחור ונרים ידיים? שואל ברצינות. יש לנו חודש עם משחקים קצת פחות קשים מדרבי וקלאסיקו וצריך לנסות לחזור להיות קבוצה. מזל טוב על הזכייה בגביע, הגיע לכם.

אני לא ציפיתי לבונקר כזה מריאל מדריד. ציפיתי שתשחקו כדורגל ולא תלכו על תוצאה בלבד.

זה מה שמארקה אולי התכוונו במוריניו סטייל. התוצאה מקדשת הכל. זאת ממש לא מחמאה .

אני בספק גדול שויניסיוס ימשיך להיות טוב. היה מולו קונוס בדמות קונדה. לא זוכר מי היריבה הבאה שלכם, אבל יעמוד מולו שחקן אולי קצת יותר מהיר, ובטח ירביץ לו יותר מקונדה. עם המגמה של השופטים בספרד לא לשרוק כמעט על כלום, אני מצפה שויניסיוס יתעסק יותר בשופט ולא בכדורגל.

אני רק רוצה בשביל לשמור על האיזון, שיש תמונות של קסאדו פרמין וקוב לועגים לקהל של ריאל מדריד. קוב אפילו עושה תנועת זין לעברם.

זה במפורש חוסר קלאס וכבוד לאוהדים, וזה לא בסדר, גם אם הם אוהדים של היריבה..

אוהדים משלמים כסף לצפות בכדורגל. זה לא משנה אם זה ריאל מדריד או ברצלונה, שחקנים לא צריכים לקלל אותם או ללעוג להם, בטח בלי סיבה רצינית.

אני מקווה שפליק יעשה שיחה רצינית עם השחקנים האלו וינזוף בהם.

נ.ב אין לי בעיות עם טראש טולק חביב בלי לעבור גבולות בין שחקנים אבל צריך לשמור על האוהדים מחוץ לזה

פלורנטינו פרז בעוד החלטה מטומטמת מחליט לפטר את אלונסו.

קראתי אתמול ציוץ שאלונסו רצה שחקני מדריד יעשו משמר של כבוד לברצלונה ואמבפה ביטל את זה.

איבד לחלוטין את חדר ההלבשה.

המחליף

קונדה המחליף?

קונוס לפעמים נתקעים בו ונופלים, אז לא קונדה.

פיקה היה נעלב.

קונוס יש רק אחד. היה מצחיק השנה בקלאסיקו. מניח שגם יהיה הרבה מכות.

אז ההימור שעד ינואר המאמן יפוטר וצ’אבי יחליף אותו, פספס בשנה, בקבוצה, במאמן ובצ’אבי?

צ’אבי הכבר לא כל כך נכון.

אולי יש להם אופציה להביא את הצ’אבי הנכון הנכון.

אני אוהב שהם משקרים לעצמם “שזה בהחלטה משותפת”

זה לא שפרז הניח על השולחן את האקדח אמר אני עוד חמש דקות חוזר אתה יודע כבר מה לעשות …

אלונסו לא שכח לאמן . טיטי צריך לקוות שהוא יגיע לליברפול.

גם אני קראתי את זה

אלונסו איבד את חדר ההלבשה

רצה שהשחקנים יעשו פאסיו לבארסה ואמבפה ואמר לשחקנים לא.

בריאל לנצח הכוכבים יהיו גדולים מהמאמן, הכסף והמרצ’נדייז גדולים מהמועדון

יש סרטון של זה שהוא מסמן להם להתקרב ואמבפה מבטל אותו עם תנועת ידיים.

האמת שזה יכול להיות נחמד מאוד
אבל בטח יקרה בקיץ, לא עכשיו

היה כוכב עולמי פח אשפה כזה?

טיטי מקווה מזמן, לא מהיום.

העניין החיובי היחיד בעזיבה שלו זה שנפתחת האופציה שהוא יגיע לליברפול.

10 שנים בדיוק אחרי שלאפה בניטס פוטר והגיע זידאן.

לפני 6 שנים ואלוורדה פוטר מבארסה אחרי הסופרקופה.

ינואר זה חודש קריטי לשינויים אבל הסופרקופה זה רק תירוץ.

אתה כותב את זה כאילו זה היה דבר רע. חחחח