ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

ועוד את מי הנחיתו להיות המבוגר האחראי לכל הקרקס הזה… הצ’ילבה מהטוויטר, המציאות שם קלירלי עולה על כל דמיון.

אל דאגה, מחר מארקה ושאר הפרופגנדה במדריד הפלא ופלא יזכרו בנגרירה…

אני פותח קמפיין למנות את צ’אבי הנכון פסקואל למאמן ריאל.

אם זה עבד בטד לאסו, זה יכול לעבוד גם בריאל.

וואו אמבפה פשוט מבטל את אלונסו וכל הקבוצה הולכת אחריו ולא אחרי המאמן, איזו הזיה מוחלטת… גם אפשר לחשוב כאילו היתה איזו שערורייה במשחק וריאל מוחה על זה. לא היה כלום והשחקנים שלהם בכל זאת בוחרים ללכת אחרי הבריון.

איזה ביזיון באמת. אוהדי ריאל צריכים להתעצבן מזה יותר מאיתנו

היי היי צ’אבי פסקואל שלנו! ולא ניתן אותו.

המאמן המצליח בתולדות בארסה סל, חזר השנה והפך את הסיוט שנראתה הקבוצה הזאת בפתיחת העונה חזרה לצמרת

חחח דימה הדליק אותך עם הכדורסל….

מרתיח. ערב עצוב מאד להיות אוהד ריאל. אמבפה ישלם על זה עם מאזן של 0 תארים בשתי עונות ראשונות, ובניגוד לכריסטיאנו אין לו שום תירוץ של מסי וקבוצה היסטורית מהצד השני.

אלונסו לא חף ונכשל בהרבה. עשה לא מעט טעויות. אבל זה כישלון ענק של המועדון ושל פלורנטינו בראשו. לא היו לו את הביצים ללכת עד הסוף עם שינוי הדינמיקה. לא מבין למה הוא החתים את אלונסו מלכתחילה.

זידאן ואנצלוטי הצליחו בריאל מדריד לטווח ארוך ושתיהם ידעו לנהל טוב חדר הלבשה והסתדרו עם פרז מצוין. מוריניו הצליח חלקית אבל לא הצליח לשרוד כי הוא שרף את חדר ההלבשה באש.

איך ראול? אני בכלל לא עוקב אז אין לי מושג.

כי לא נראה לי שקלופ יגיע לאמן תחת כזו התנהלות

ראול נתקע יותר מדי זמן בקסטיליה. בדרך כלל מאמנים נמצאים שם עונה-שתיים ופורשים כנפיים. קידם שחקנים כמו גונסאלו גארסיה, ניקו פז וצ’מה רודריגס שבשטוטגארט, הגיע לפלייאוף העליה ב-2023/24 ולא הצלחנו. הוא לא מאמן כבר חצי שנה וחבל שלא הלך על אחת ההצעות מהבונדסליגה כדי להתחיל משהו.

אפילו זיזו ואנצ׳לוטי, ללא ספק שני המאמנים המצליחים ביותר שאני ראיתי בריאל, לא הצליחו לחבר 2 אליפויות רצוף. למעשה זה משהו שפלורנטינו לא עשה מעולם ברבע מאה (ב-2006-08 היינו עם קלדרון). אצל זידאן יש נסיבות מקילות לא מעטות אמנם (ומניח שיש מי שיטען שגם לאנצ׳לוטי).

העובדה שאנחנו עומדים לאבד לכם אליפות שלישית בארבע שנים בתקופה שבה אין לכם כסף למנה פלאפל עם פחית היא

1. תעודת כבוד ענקית לבעלי התפקידים בבארסה (כולל לאפורטה שביקרתי פה לא פעם בעבר)
  2. תעודת עניות עצומה ומהבהבת לפלורנטינו

מילא זה היה החריג, אבל הליגה הספרדית שייכת לבארסה עם הפוגות כבר 30 שנה.

או שאתה מאמין בנאחס או שאני מתחיל לפחד מנאחס.

אני לא חושב שאנחנו כבר לקחנו אליפות כמו שאתה בטוח בזה. אבל הצד שבאמת שם לי אופטימיות זה ארבלואה.

כי צד אחד אם הוא יחליט להיות יס מאן ריאל תמשיך להתנהל כמו שהיא מתנהלת עד עכשיו

אם הוא יחליט “אין מה להפסיד אני בכל מקרה עוד חצי שנה הולך” זה היה כמו פיל בחנות חרסינה

אבל מבחינה מקצועית נטו, ברצלונה לא קבוצה חזקה כל כך וריאל יותר טובה ממה שהיא כעת.

אני לא מאמין שארבלואה מאמן ריאל מדריד. בחיי פלורנטינו איבד לחלוטין את זה.

החלפת מאמן באמצע עונה עבדה לנו פעם אחת מאז שאני רואה כדורגל - עם זיזו, וגם איתו לא לקחנו אליפות. אני מחזיק מזידאן עילוי אימון כדורגל חריג באיכותו ובהתאמתו למערכת של ריאל. אהיה בהלם אם ארבלואה יתגלה ככזה, אם כי היו דברים מעולם והמרחק מהפסגה בהחלט לא גדול. אבל זה תלוי בבארסה הרבה יותר מבריאל, והעונה הזו מזכירה מאד את הקודמת מבחינת ההילוך שבו בארסה נמצאת כרגע והיכולת שלה להכריע לטובתה כמעט כל משחק ליגה.

כמובן שיתכן מאד שהבאסה הנוכחית משפיעה על השיפוט שלי, אני רק בנאדם. כגובה הציפיה גודל האכזבה מאיך שהסתיים סיפור אלונסו.

ראול עשה עבודה לא טובה בקסטיליה. מערכים מוזרים, טקטיקה דפנסיבית ושחקנים שלא התקדמו מספיק. הרבה בחירות תמוהות השחקנים בהרכבים תוצאות לא טובות.

קיליאן אמבפה נפרד ממאמנו וכתב באינסטגרם: “זה היה קצר, אבל היה לי תענוג לשחק תחתיך וללמוד ממך. תודה שנתת לי ביטחון מהיום הראשון. אזכור אותך כמאמן עם רעיונות ברורים ושמבין הרבה בכדורגל. בהצלחה בפרק הבא שלך”.

אתמול הפך את אלונסו לאפס הערב הוא מזיל דמעות של תנין באינסטגרם.

כמה שחקן גדול הוא כך הוא אפס של בנאדם. אפס. פשוט אפס.

מעניין אם ויני יצליח להתאפק.

אנצ’לוטי הספרדי יהיה פנוי בטח בסיום העונה. לדעתי זה גם יהיה צדק פואטי שהוא יגיע לאמן את ריאל הזאת.

לפחות עד סיום העונה תוכלו לשנות את דיון המאמן ל-‘ארבלואה: הדיון של הסקאוזר הנכון’.

וכמה זמן אתה חושב שהזקפה הזאת הייתה מחזיקה מעמד אם ויני הצליח לגרור איתו לתהום את כל המערכת ועכשיו אמבפה בדרך לעקוף אותו בסיבוב? מעבר לשינוי הפרסונלי על הקווים יש פה בוסט מפגר לשניים שלא ספרו את אלונ-סוף ולא יספרו שום אוטוריטה שתחליף אותו.

איזה פער ענק בין פלורנטינו שהעיף את כריס ולקח אלופות בלעדיו במהלך של אלפא עם ביצים, אל מול פלורנטינו שמנשק את התחת לבזיונות עם דריבל כמו אמבפה ו- ויני. ברמת הקרקס במועדון זה מתחיל להרגיש יותר כמו 2006 בבירת ספרד.

אני רק שואל את עצמי וגם את אוהדי מדריד פה, אם האוהדים במדריד, הסוסיו, מתחילים אולי לחשוב שאולי הגיע הזמן לגרום לפלורנטינו להבין שהוא כבר לא במעמד של UNTOCHBLE יותר… זה מה שאני היום הייתי חושב אם הייתי אוהד מדריד.

אלונסו טעה בריאל אין ספק בזה. אבל משהו רקוב בממלכה שם. זה יותר ממאמן.

אפשר גם להוסיף שהוא עשה אותו דבר לראמוס בזמנו.

זה בדיוק הדברים שהוא טוב בהם. אם הוא היה יודע להפריד בין זה לניהול ספורטיבי…