ניצחון פסיכי! הפתעה גמורה
ועדיין המשחק החשוב יותר הוא בלגיה עוד יומיים.
אם לא מנצחים אותו לא עשינו היום כלום
כדורסל מדהים בין טורקיה לסרביה
כדורסל כיפי רמה גבוהה מלאאא שלשות
ההפסד של סרביה טורף את הקלפים. אם יוון לא מנצחת היום (לצערנו יקרה רק אחרי המשחק שלנו) - הפסד לסלובניה ומקום רביעי, עדיף על ניצחון ומקום ראשון
.
דבר ראשון נבחרת ישראל טובה ומפתיעה ככל שתהיה לא צריכה ולא יכולה להתחיל לעשות חישובים של מה יותר טוב לה בהמשך, אנחנו יכולים לנצח ובאותה מידה להפסיד לכל יריבה בכל יום נתון.
יש לנו חמישייה מאוד מוכשרת אבל ספסל רע מאוד וחסר עומק.
ישרא בתקווה צריכה לנצח היום ואז לקוות לנצח את בוסניה/גיאורגיה בשמינית..ברבע אם זאת הייתה טורקיה או סרביה זה לא משנה, 2 נבחרןת מהטופ 4-3 של הטורניר במאני טיים לא חושב שיש לנו מה למכור שם..רבע גמר זה השיג מדהים.
בקשר ליוון וספרד, יוון ללא יאניס עדיין לטעמי טובה מספרד החלשה ותנצח אותה, ספרד יבואו להילחם כי הם בסכנת הדחה אבל לא חושב שזה יספיק להם והם ילכו הביתה.
ניצחון - לוקחים מקום ראשון ופוגשים את יוון
הפסד - מסיימים מקום אחרון ופוגשים את יוון
🤦🏻♂🤦🏻♂🤦🏻♂
שיא נקודות של דני בנבחרת, במקביל למשחק קטסטרופלי של שאר השחקנים = הפסד ומקום אחרון.
המאמן, אגב, פעם נוספת שוחק את דני ומפסיד לנו את המשחק במו ידיו. תן לו לנוח - ראבק!
טוב אז בסוף עם כל הרעש של הבית של ישראל זה נגמר כמו שציפו
צרפת ראשונה, פולין שנייה, סלובניה שלישית, ישראל רביעית.
אשכרה פינלנד!
איזה הפתעה מטורפת
אולי לישראל יש סיכוי… סרביה בחוץ זה לא יאומן
ההפסדים של סרביה וצרפת יגרמו ליוון להגיע במוכנות שיא.
אשכרה אחת מפינלנד או גיאורגיה תהיה בחצי
לוקה הזה חיה. לא מציאותי מה שהוא עושה מול גרמניה.
סלובניה משתפרים ממשחק למשחק בסוף יקחו את הטורניר.
יהיה קרב ענק מול יאניס בגמר
עריכה: אז לא יקרה, איזה נבחרת גרמניה
גרמניה נראתה הרבה יותר בשלה לאורך כל הטורניר, ומקומה בגמר לדעתי די ברור.
בסוף, מובילות הבתים חוץ מצרפת הגיעו לחצי, עם פינלנד הנחמדה שניצחה את סרביה (לדעתי הטובה מכל אלו שלא סיימו כראש בית). אני חושב שטורקיה תשחק בגמר ולא יאניס, ועדיין קשה לי לראות את גרמניה מפסידה את התואר.
לגבי החצי הראשון הניחוש לא היה כזה קשה, כי גרמניה כרגע היא הנבחרת הכי שלמה, אבל לא ציפיתי שהטורקים יביסו את היוונים באופן כזה. ליוונים לא היו כלים להתמודד עם המאסה הטורקית, וכשהמשחק של יאניס משובש- לא היה מי שירים את הרמה.
בגמר אני עדיין עם הגרמנים, אבל על פניו זה ניחוש די מושכל כי נראה לי שהם נחשבים לפייבוריטים באתרי ההימורים.
בדיעבד חבל על כל הפציעות של החברים של הג’וקר, כי יכלנו לקבל גמר נחמד עם הגרמנים (לו היו מנצחים קודם את הטורקים בקרב על הבית המוקדם).
הנהלת היורוליג התכנסה בברצלונה והודיעה על החזרת המשחקים ביורוליג וביורוקאפ לארץ. המשמעות היא שמכבי והפועל ת"א וגם הפועל ירושלים יחזרו לקיים את משחקיהן הביתיים בישראל.
מאז 7 באוקטובר כל המשחקים באירופה התקיימו בחו"ל כשמכבי ת"א והפועל ירושלים אירחו את משחקיהן בבלגרד והפועל ת"א בסופיה.
החלטה מדהימה יש לציין שלא חשבתי שתקרה כל כך מהר.
זה יתחיל מדצמבר ובכפוף לכך שהפסקת האש תישאר כמובן
באמת החלטה מפתיעה מאוד.
שמעתי שכבר יש בעיות עם התאריכים כי נסגרו מופעי חנוכה בהיכל מנורה. גם בארנה יש מופעי חנוכה.
עוד דבר מעניין,
לעולם לא היו משחקי בית ביורוליג בליל שבת (שישי ערב).
מאז שמכבי מארחת בבלגרד כן היו משחקי בית בליל שבת. לפי הלוז למכבי אכן אין משחקי בית בשישי אבל להפועל יש משחק אחד.