כדורסל :: השופטים החליטו - מונאקו תהיה בפיינל פור

זה לא נכון, בתקנון יש קנס כספי. הפועל דורשת עונש הזוי, ומופרך שהאיגוד בכלל מעזים לאיים בזה.

אם אני מכבי, אני הולך עם זה עד הסוף. אני רוצה לראות שלא יעשו סדרת גמר, ויתנו את התואר להפועל.

אם אתם רוצים להבין למה לעולם לא יפתר פה עניין האלימות…בגלל ענישה כזאת:

החלטות ועדת המשמעת של איגוד הכדורסל בגין אירועי הדרבי בסדרת הגמר:
הפועל “Vegan Friendly” ת"א: 2 המשחקים הראשונים בליגה בעונה הבאה יערכו ברדיוס של 75 ק"מ בפועל עם קהל ובמשחק השלישי בבית בליגה, היציע המערבי מאחורי הסל יהיה סגור. כמו כן נקנסה הקבוצה ב 17,000 ש"ח.

מכבי “Playtika” תל אביב: קנס כספי בפועל של 93,000 ש"ח וקיום 2 משחקים ביתיים ברדיוס של 75 ק"מ על תנאי.

עונש של כלום ושום דבר, טמטום מוחלט וחוסר הרתעה לאוהדים בשום צורה.

https://www.israelhayom.co.il/sport/israeli-basketball/article/16263970

פעם לא היה את הדבר הזה של בנים בנות

מצוין בעיני. רק הכיוון ההפוך גרוע.

בכלל, הדבר הכי פמיניסטי שאני יכול לדמיין הוא לבטל כליל את ההפרדה המגדרית בספורט. כמובן שאף פמיניסטית לעולם לא תתמוך בזה.

אבל אז נשים לא ישתתפו בשום ספורט פיזי. אני לא מדבר על ינצחו כי זה בוודאי שלא, אלא על עצם ההשתתפות. זה לא מאוד מעצים אפילו בעיניי הפמיניסטית עם שיער השחי המפואר ביותר.

בוודאי, ולכן כתבתי שאף פמיניסטית לא תתמוך. יתכן שזו אפילו ה-דוגמה הקלאסית למתי אי שוויון הזדמנויות הוא דווקא מומלץ (והנשים מופלות פה לטובה באופן קיצוני כמובן, בניגוד מוחלט לנרטיב). אבל מנקודת מבט שיוויונית אמיתית, כזו של הפמיניסטיות המקוריות - זה מתבקש.