כדורסל :: השופטים החליטו - מונאקו תהיה בפיינל פור

זה לא נכון, בתקנון יש קנס כספי. הפועל דורשת עונש הזוי, ומופרך שהאיגוד בכלל מעזים לאיים בזה.

אם אני מכבי, אני הולך עם זה עד הסוף. אני רוצה לראות שלא יעשו סדרת גמר, ויתנו את התואר להפועל.

אם אתם רוצים להבין למה לעולם לא יפתר פה עניין האלימות…בגלל ענישה כזאת:

החלטות ועדת המשמעת של איגוד הכדורסל בגין אירועי הדרבי בסדרת הגמר:
הפועל “Vegan Friendly” ת"א: 2 המשחקים הראשונים בליגה בעונה הבאה יערכו ברדיוס של 75 ק"מ בפועל עם קהל ובמשחק השלישי בבית בליגה, היציע המערבי מאחורי הסל יהיה סגור. כמו כן נקנסה הקבוצה ב 17,000 ש"ח.

מכבי “Playtika” תל אביב: קנס כספי בפועל של 93,000 ש"ח וקיום 2 משחקים ביתיים ברדיוס של 75 ק"מ על תנאי.

עונש של כלום ושום דבר, טמטום מוחלט וחוסר הרתעה לאוהדים בשום צורה.

https://www.israelhayom.co.il/sport/israeli-basketball/article/16263970

פעם לא היה את הדבר הזה של בנים בנות

מצוין בעיני. רק הכיוון ההפוך גרוע.

בכלל, הדבר הכי פמיניסטי שאני יכול לדמיין הוא לבטל כליל את ההפרדה המגדרית בספורט. כמובן שאף פמיניסטית לעולם לא תתמוך בזה.

אבל אז נשים לא ישתתפו בשום ספורט פיזי. אני לא מדבר על ינצחו כי זה בוודאי שלא, אלא על עצם ההשתתפות. זה לא מאוד מעצים אפילו בעיניי הפמיניסטית עם שיער השחי המפואר ביותר.

בוודאי, ולכן כתבתי שאף פמיניסטית לא תתמוך. יתכן שזו אפילו ה-דוגמה הקלאסית למתי אי שוויון הזדמנויות הוא דווקא מומלץ (והנשים מופלות פה לטובה באופן קיצוני כמובן, בניגוד מוחלט לנרטיב). אבל מנקודת מבט שיוויונית אמיתית, כזו של הפמיניסטיות המקוריות - זה מתבקש.

אולי מוקדם מידי לכתוב על זה, אבל זה באוויר כבר כמה ימים.
עופר ינאי הגיע להפועל תל אביב (כדורסל) והשקיע סכומים דימיוניים במונחים מקומיים לפחות. בין היתר החתים שני שחקני על בזירה האירופית (מוטלי, בוורלי) בשכר באיזור של 2 מיליון דולר לכל אחד לשנה, הביא מאמן על אירופי (איטודיס) בחוזה שלא היה מקבל באף קבוצת יורוליג (בעודו משאיר את המאמן הקודם ואף משדרג את שכרו) והכל במטרה לזכות השנה בטורניר האירופי ולקבל את הכרטיס החופשי ליורוליג.
אחת הדרכים להגדיל הכנסות של הקבוצה היא לשחק באולם גדול יותר- יד אליהו או להרחיב את האולם הקיים (היכל שלמה). עמותת האוהדים מחזיקה ב 19% בקבוצה ועושה לו חיים קשים בקשר למעבר (יש להם זכות וטו) ובקשר להרחבה שתעלה כסף רב, חלקו יגיע מתקציב עירוני אבל חלקו כנראה מהכיס של ינאי.
בהליך הבוררות בין הצדדים, הוחלט שהם ישחקו השנה ביד אליהו אבל זכות הוטו חוזרת בשנה הבאה. בנוסף ינאי חייב להפקיד ערבויות משמעותיות לאדריכל שמתכנן את הרחבת האולם הקיים. נראה שבשלב הזה, לפחות לפי פרסומים במספר אתרים, החלטת הבוררות לא מקובלת על עופר ינאי ומצדו הוא מעדיף לצאת מההשקעה בכלל.
אם אכן זה יקרה, מעניין איך הפועל תוכל לעמוד בהתחייבויות הרבות לשחקנים ולמאמן, כי השנה הם הקבוצה הישראלית עם התקציב הגבוה ביותר. ינאי כבר הכריז כי השנה כשלון מבחינתו יהיה אם לא יזכו הן באליפות והן בתואר האירופי, וזה אחרי שמעל 55 שנים הם לא זכו באליפות. אני אמנם אוהד את היריבה העירונית מכבי, אבל אשמח שינאי דווקא ישאר ויסמן לבעלי מכבי שהם חייבים לשים יד בכיס כדי לעזור לקבוצה להגיע להישגים.
אני בתחושה שרב הנסתר על הגלוי ולא כל המידע על המצב המסובך בהפועל גלוי לכולנו. ועדיין, אני אשמח אם ינאי והעמותה ימצאו דרך להמשיך לשתף פעולה.