אין נבלות כמו ריאל, כמה תחת במועדון אחד.
לנצח במאני טיים זה משהו שאי אפשר ללמד DNA של מועדון
הגיע לאולימפיאקוס את העונה.
אין נבלות כמו ריאל, כמה תחת במועדון אחד.
לנצח במאני טיים זה משהו שאי אפשר ללמד DNA של מועדון
הגיע לאולימפיאקוס את העונה.
עוד פעם המודל בא לטובת ריאל, אי אפשר עם המודל הזה.
איזה משחק, ווינרים ענקיים, ברגע שקיבל את הכדור היה ברור שהוא שם את זה, עלה לתקרת האולם ונחת איפה שצריך.
אם זהות המועדון הייתה שונה אף אחד לא היה מתייחס לזה.
ריאך מדריד באירופה זה תופעה, מה שהקבוצה הזו עושה פשוט מדהים, לא יודע איך הם ניצחו היום.
זה פשוט תגמול על שנה שעברה.
אני פשוט חושב שקבוצת הכדורסל קינאה בשנה שעברה בעונת האלופות של הבן המועדף בכדורגל. ופשוט ניסתה (והצליחה) להגדיל בשקל תשעים. העונה הזאת החזירה ליורוליג את העניין בה לפחות מבחינתי.
אם זהות המועדון הייתה שונה, היו מעיפים אותו מהיורוליג.
לגבי העונשים שהיה אפשר להחמיר אני הסכמתי איתכם, רק לא לגבי שהיה צריך להדיח את ריאל בעקבות המקרה.
לא לא לא, שחקן ריאל פצע, והורחק עקב כך. הוא איבד את הראש והתנהל בדרך בה אסור להתנהל, והרחקה ל5 משחקים זה באמת מביש, אבל אוקי, מה עכשיו? לדעתי הוא עדיין מורחק, לא? ככה שמה זה משנה בנתיים?
לגבי האחרים, השחקן שעשה את הפאול שהתחיל הכל לא צריך לקבל השעיה, תסלחו לי, פאול מגעיל ופה נגמר הסיפור, זה מבאס כשעושים את זה בשניה האחרונה (כמו שמקבלים אדום דקה 90 ואז זה כבר לא עוזר ליריבה) אבל בחייאת קצת פרופורציות, הבן אדם עשה פאול מסריח במסגרת המשחק, עבירה בלתי ספורטיבית. אשמח שתראו לי תקדים לכך שפאול כזה ממהלך המשחק גרר הרחקה.
היה פה עונש לא מספיק חמור לשחקן מאוד מסוים. בואו לא נעשה מזה משהו אחר…
פשוט רק לשכונה לשחק כדורסל עם כמה חבר’ה, תעשה את מה שיול עשה ותעדכן מי יצא עם פנס בעין. יול ידע מה התוצאות של המהלך האלים שלו.
רק שהם לא שחקני שכונה, אלא שחקנים מקצועיים שאמורים לדעת שאם יגיבו לעבירה בלתי ספורטיבית ודוחה באלימות הם גם יכולים לקבל הרחקה.
הטיעון שיול צפה שתהיה קטטה הוא יותר קונספירטיבי מאשר ממשי. מעבר לכך, הייתי מוכן לשלם לו המון כסף כדי שיחזה עבורי דברים אם יכולות החיזוי שלו כל כך מדוייקות.
סך הכל עבירת תסכול אחרי שירדו לפיגור 2-0 בסדרה. לא משהו שמעולם לא קרה, התחילה קטטה וכל המעורבים קיבלו עונש, כמו שצריך להיות. יש פה תמימות דעים לגבי כך שהעונשים היו רכים מדי. חוץ מזה, כל הניצחונות הגיעו לאחר משחקי כדורסל מלאים, כמו שצריך לקרות בתחרות ספורט.
מה גם שהענישה הלא מספיק מחמירה לא השפיעה על תוצאת ההתמודדות. אלא אם כן אתה מאמין שיול מחזיק כדור בדולח בבית.
בקיצור, סתם בכיינות.
גם אם תגיד את מה שמטראצי אמר לזידאן אתה יכול למצוא את עצמך הולך מכות. האם זה אומר שזידאן פעל נכון?
בכללי זה נכון לכל טראש טוק או קטנה ברגל במשחק.
לא חושב שניסו לפתוח תגרה. הוציאו קצת עצבים בעבירה בלתי ספורטיבית וזהו. בסוף פרטיזן יכולה להאשים רק את עצמה שנגררה לשם.
למה יול לא הורחק? כי בזמן שכולם נכנסו לתגרה הוא התרחק משם.
זה נשמע מפוצץ כשאתה אומר השחקן שהתחיל הכל, אבל זה כמו ששחקן יבזבז זמן ותתחיל מהומה, בסוף הוא צריך להענש רק על בזבוז הזמן ולא מעבר.
כבר הסכמתי שהיו צריכים להיות עונשים חמורים יותר לחלק מהשחקנים, אני לא מספיק עוקב כדי לדעת מי זה מי, אבל לשחקנים שהרביצו (במיוחד ליאבוסלה). אבל אי אפשר להאשים את ריאל שאצלה שחקנים פחות חשובים היו מעורבים בקטטה.
לכמה השחקן חשוב או טוב לא צריכה להיות השפעה. זה שהכוכבים שלהם היו מעורבים זה חבל מאוד מבחינתם, אבל לא בעיה של ריאל. הנה כמו שראינו, יול ידע יפה מאוד ללכת הצידה כשהמהומה התחילה.
מונקו רוצה את מירוטיץ שיעזוב את בארסה.
זה בחירה מעניינת שלהם להמשיך לא לזכות ביורוליג.
לא שיש להם בעיה של כסף אבל וואלה הייתי עושה איתו משהו טוב יותר.
מישהו שמבין בכדורסל ישראלי (בונוס מאתגר - לא אוהד פנאט של מכבי / הפועל / שונא מכבי, או סתם שיכתוב בלי פוזיציה / יציג את ההיגיון של שני הצדדים) יכול להסביר להדיוטות כמוני מה הסיפור סביב מכירת הכרטיסים לגמר דרבי סל? מרגיש לי שכל דרבי סל יש סיפור סביב זה, ואני לא מצליח להבין למה.
אוהדי הפועל מתפרעים בכל מפגש, זורקים חפצים מהיציע על אוהדי מכבי ואף מדליקים אבוקות. הביאו רשת כדי לחסום את זריקת החפצים, אבל אוהדי הפועל שרפו אותן עם האבוקות והרשתות טפטפו על אוהדי מכבי.
שמעון מזרחי טוען שהוא לא מוכן לקחת אחריות במקרה של תביעה אזרחית או פלילית, עקב דוח של המשטרה שממליץ לערוך את המשחקים ללא קהל חוץ. האיגוד והמנהלת לא מוכנות לקחת את האחריות גם הן. מכבי הודיעו שעד שלא ייקחו מהם את האחריות האזרחית והפלילית הם לא משחררים כרטיסים להפועל.
חשוב לציין שהפניה של מכבי נעשתה עוד לפני שידעו שהמשחקים יהיו נגד הפועל וגם אוהדי חולון במשחק שהיה בפלייאוף בהיכל מנורה זרקו אבוקות שהבעירו את הרשת ומכבי האש טוענים שזה לא בטיחותי.
כאילו המצאנו את החוליגנים של הספורט, אשכרה מדינה שלא יודעת להפיק אירועי ספורט וזה בהמשך לאירועי הגביע.
עולב
הקהל של הפועל ברובו לא סבבה על גבול הביזיון אבל זאת החלטה והתנהלות שערורייתית ובזיונית של מכבי.
הם לא יכולים פשוט להחליט שלא בא להם ולעשות מה שבראש שלהם.
יש מנהלת זה לא עובד ככה.
אבל הבעיה גדולה ממכבי ת"א.
כשבליגה בארגנטינה החליטו שאין קהל חוץ זאת החלטה שלקחה התאחדות הכדורגל עם המשטרה ביחד עם דיוני ממשלה.
כשהחזירו החליטו להחזיר אחרי דיונים של ההתאחדות המשטרה ואחראי הספורט בממשלה.
זה בכלל לא עניין של הקבוצות, אם המשטרה לא מוכנה לקחת אחריות זה בעיה, היא לא הקובעת הראשית.
אם מחליטים החלטה היא צריכה להיות גורפת ולא כללית או רגעית מהיום למחר ואם אין כזאת אז המשטרה צריכה להתעשת ולנהל את עצמה לאירוע.
האירוע אגב נפתר בבוקר כשהמנהלת הסכימה לקחת אחריות על המשחק והפועל יקבלו כרטיסים אבל כל ההתנהלות של מכבי ת’א (ואני רחוק מלהיות אחד שאומר מילה טובה על המועדון שנקרא הפועל ת"א ועל הקהל שלו) ושל המשטרה הייתה ביזיונית
הם שלחו מכתבים לפני כחודש לכל הגורמים הרלוונטיים ולא נענו.
לא מת על הכוחניות אבל מה רצית שיעשו?
לא יודע איפה ראית שזה נפתר בבוקר.
ממה שאני רואה יש מחר דיון ב10:00 בבוקר כי מכבי לא משחררת את הכרטיסים.
להבנתי זה היה הפתרון כי ברגע שהמנהלת לוקחת אחריות מההתחלה כל הצרה הזאת לא הייתה מתקיימת.
אבל כנראה שלא
הם שלחו מכתבים לפני חודש על דרבי שנקבע לפני כמה ימים? או שלא הבנתי.
זהו שהתלונה לא היתה על הדרבי אלא על כל קהל יריב (גם חולון זרקו אבוקות).
המכתב נשלח לפני ששוחק המשחק השני בין מכבי לחולון ולפני שהתחילה הסדרה בין 2 ההפועליות.
הודעת המנהלת מתריסה כי היא בעצם אומרת למכבי שהיא תחליט כמה כרטיסים למכור ואיפה להושיב, כלומר לא בהכרח לפי הכמות וההסדר המקובל עד עכשיו.
אין למכבי סיבה להפסיד כסף ממכירת כרטיסים או להעניש את האוהדים שלה כי אוהדים אחרים חוליגנים.
החוק היבש בעניין הוא הפסד טכני
זה קצת יותר מכסף או הענשת האוהדים שלה.
מכבי תא יכולה להגיד מה שהיא רוצה אבל חוק המנהלת שהוא הגוף האחראי מחייב מכירה של 10 אחוז מתוכלת האולם (במקרה של יד אליהו זה 1500 כרטיסים) ואי עמידה בתנאי הזה יכול להביא הפסד טכני.
שוב מקהל את טענות מכבי תא על הקהל החוליגני של הפועל ת"א ושל הפועל חולון אבל זאת לא החלטה שהיא יכולה ליישם בשטח על דעת עצמה בלי להיענש.
@Dovi והנה תגובת התובע לפני הדיון מחר ב-10:00
תובע איגוד הכדורסל מאיים: “אם מכבי ת"א תעמוד בסירובה, תמשיך לעשות דין לעצמה ולא תעביר להפועל ת"א את הכרטיסים מכוח התקנון, איאלץ לדרוש הפסד טכני”