הסכסוך הישראלי פלסטיני :: הפסקת האש קרסה שוב

חמאס טול כרם זה חמאס עזה.

זה גם מה שאמרו שחמאס בזמנו עשו פיגועים וסינואר לא ידע מזה. הוא ידע הכל.

דרך אגב שאלה של תמים, אם אני חמאס אני לא מנסה סתם להפיל אחריות על טול כרם תוך כדי שאני מתכנן את הכל ממקום אחר?

איזה מזל שמדובר במטומטמים

The bombs were all identical charges with a timer.

Apparently, The terrorists put in PM instead of AM

The attack was intended to kill hundreds.

https://x.com/Osint613/status/1892674655489597889

חמאס העביר גופה של אלמונית ולא של שירי ביבס…

גם לפי הנתיחה שתי הבנים ביבס נרצחו ע"י המחבלים (לא חמאס דרך אגב) אז אפשר להפסיק להאשים את ביבי.

לא מדויק. אין פירוט לסיבת המוות אז מדובר בהערכה. התקשורת בישראל כל הזמן “שומרת” עלינו מפני מידע וזה נהיה בלתי נסבל.

דו״צ אומר ׳נרצחו באכזריות׳, אתה טוען שזה פשוט ניסוח אחר ל׳נהרגו בשבי החמאס׳ ועדיין ייתכן שהם נהרגו מהפצצת חיל האוויר?

מה גורם לך להניח שזה שקר?

יש לי שאלה קצת רעה, אבל מוכיחה את הנקודה שלי-למה רק משפחת ביבס? למה יש יום אבל לאומי עליהם? מה, הם המשפחה הראשונה שנרצחה? מה עם משפחת פוגל ומשפחת חטואל? רצחו אמא בהריון ו4 ילדות! מה עם עוד משפחות שמתו, משפחת קפשיטר ומשפחת קדם סימן טוב?

כי לא היה וידאו ולא מקרה ששירת את הקפלינסטים. האכזריות היא אותה אכזריות, הרצח הוא אותו רצח, המניע הוא אותו מניע. פשוט לא היה וידאו שהקפלניסטים יכלו להשתמש בו, ולא הייתה משפחה מוחזקת שהקפלינסטים יכלו לרכב עליה לנגח את ביבי ולהאשים אותו במוות שלהם.

ביבי לא אשם בלעדי. מי שאשמים זה אנחנו עם הזיכרון הקצר שלנו והמחשבה הנאיבית והמטומטמת שיש אופציה בצד השני. אנחנו אשמים שקיבלנו את זה ששולחים לעזה משאיות הומניטריות. היינו צריכים לצאת לרחובות לשרוף כבישים על זה. אנחנו אשמים שהסכמנו לחברי כנסת כמו כסיף זועבי וטיבי, היינו צריכים להפיל ממשלות על זה. אנחנו אשמים שקיבלנו חגיגות בערים ערביות בשטחה של מדינת ישראל וצקצקנו ״בושה, אין בהם אמונה״ ושכחנו אחרי חודש והלכנו לאכול שם בקלאווה, כי הכל בסדר ולא צריך לערבב פוליטיקה עם בקלאווה זולה. אנחנו לא מבינים שהאויב לא השתנה, והוא רוצח משפחות שנים. פתאום נזכרתם להזדעזע?

מתחבר ממש.

מעבר לעניין הפרופורציה, שכאילו לרצוח ילד זה סף גבוה יותר מלאנוס בחורה בת 17 ואח"כ לרצוח אותה, לא זה לא. אי אפשר לנרמל רצח או להזדעזע פחות ממה שעשו פה ב 7.10, הזוי שנשענים על שלושה אומללים שלא לומר שוכחים את השאר במחול הטבח הזה.

אנחנו מדינה מטומטמת. מכניסים פה לכלא אנשים שהתעללו במחבלי נוחבה, כי הם עדיין בעלי זכויות ומזעזע שהתעללו בהם!!!
אבל יום אבל על המשפחה שמחבל נוחבה חטף ורצח זה גם…
הגיוני.

גם מעצבנים אותי כל המתנצלים ברשתות עכשיו. סליחה משפחת ביבס, סליחה שלא שמרנו עליכם, סליחה שלא החזרנו אותכם. לא לא גוטה, הסליחה הייתה צריכה לבוא מזמן. הם אפילו לא יודעים על מה הם מבקשים סליחה. סליחה שלא שרפנו את עזה ברצח הראשון. סליחה שלא קידמנו עונש מוות למחבלים. סליחה שלא הפצצנו יום יום את עזה בשביל הגופות של אורן שאול. סליחה ששחררנו מעל 1000 מחבלים בעסקת שליט והראנו להם שזאת השאלה. סליחה שאנחנו עדיין נותנים להם להכתיב לנו מי יעלה להר הבית ומתי. סליחה שמניפים דגלי פלסטין במשחקי סכנין. סליחה שיש להם בכלא זכויות לוקסוס והם לא חיים את החיים הכי רעים שיש, ומצידי שכל יום 5 סוהרים יתעללו בכל אסיר ביטחוני כל אחד בתורו. סליחה על זה. סליחה שאנחנו נותנים במשך שנים לגיטימציה לשחוט אותנו.

רוצים לצאת להפגין נגד ביבי? תצאו, תשרפו רחובות בגלל שהוא שמאלן. בגלל שהוא מעביר לחמאס כסף שנים. לא בגלל שהוא לא מחזיר חטופים, זה כבר יותר באשמתנו.

זהו סיימתי להוציא קיטור. יום טוב לכולם. אפשר לחזור להתווכח על שיפוט לטובת ריאל.

הימור שלי: הגופה האנונימית במקום גופתה של שירי היא טעות כנה מצידה של חמאס (לאחר שנה שלמה של אחזקת הגופות זה לא בלתי הגיוני), ולא איזה משהו מכוון. אני לא אתפלא אם זה יסתדר בקרוב לאחר שחרור נוסף של הגופה עצמה לאחר בירור הטעות, או שפשוט מתישהו הם יכריזו שהשרידים של הגופה הלכו לאיבוד.

הסיבה: אני לא מצליח לדמיין כיצד לעשות את זה באופן מכוון תורם להם במשהו. גם את הקונספט של “הם אוהבים להתעלל בנו פסיכולוגית” צריך לשים בפופורציות.

אני לא חושב שזה שקר. אני חושב שגם אם הם נהרגו מהפצצות צה"ל - הם עונים להגדרה של “נרצחו באכזריות על ידי החמאס/הג’יהאד”.

אני לא בטוח שכש-דו"צ (אני בכלל שמעתי את זה ממשרד רוה"מ, שם כל קשר בין אמת למילים הוא מקרי לחלוטין) אומר נרצחו באכזריות הוא מדבר באופן ספציפי על סיבת המוות הישירה.

כן מעניין לדעת מהי סיבת המוות הישירה ואת זה לא פירטו והעיתונאים משום מה לא ממש טורחים לברר. כמו שלא טורחים לשדר לנו כל מיני דברים כי אנחנו ילדים קטנים שצריכים שאמא תקשורת תשמור עלינו מפני ידע.

הרבה מאוד זוועות ב7.10 לא היו פרופורציונליות ולא תרמו לכלום חוץ מסיפור יצר סדיסטי טהור ואכזרי.

חמאס מבין שלכל הפחות ייקח זמן עד שממש את שלב ב ושלא נפוצץ את העסקה רגע לפני שחרור של 6 חטופים חיים אז הוא מרשה לעצמו להשאיר אצלו עוד קלף (כל חטוף שנהפך לסמל הוא קלף חזק יותר עבורם, גם מתן צנגאוקר למשל שלדעתי אם ישוחרר הוא ישוחרר אחרון). ככה על הדרך הם מראים לנו מי באמת קובע במו"מ ומתעללים בנו עוד קצת. הם יודעים שכל התעללות כזו שוברת אותנו מבפנים - יהיו עוד הפגנות בקפלן נגד ביבי והימין יכעס על השמאל בגלל זה במקביל לכעס של הימין על ביבי על כך שעזה עדיין קיימת כמחוז טרור ולא כריביירה סינגפורית והשבר יעמיק עוד קצת.

זה בדיוק מה שאמרו התצפיתניות שחזרו ודחות המודיעין שהודלפו - הם פועלים כדי להעמיק את השבר בעם.

אגב - אני באמת ובתמים מקווה שאתה צודק ואני טועה, אני אשמח לטעות בדברים כאלה (לא שזה יהפוך אותם מלאכים פתאום).

מה חשוב לך שנדע שאנחנו לא חשופים אליו? אתה מדבר על זה הרבה ואני מנסה להבין מה.

תמונות של ילדים פלסטינים בבתי חולים?

דו"צים?

קריסות בניינים?

מה האמת שאתה חשוף אליה שהיתר לא?

גם את מה שציינת כמובן אבל גם את הטקס הנוראי שחמאס ארגן אתמול ובארץ לא שידרו.

אני לא חשוף לשום דבר שאתה לא חשוף אליו. לא התכוונתי שאני רואה משהו שאחרים לא.

כל מי שיש לו רשתות חברתיות יכול לראות ילדים פלסטינים בבתי חולים או עומדים עם קערות ריקות מבקשים לאכול כשהעיניים מסתכלות למצלמה. זה הדבר הכי ציני בעולם כשאתה מבין שהמהות של הילדים בעזה זה להיות מגן אנושי וכלי לפרופגנדה פלסטינית עבור דעת קהל ותרומות שגם ככה לא מגיעות אליהם.

קטע, לא חשבתי שתיפול בפח הזה.

לגביי החלק של הטקס, מה היית מרוויח מלהראות את כולו? המהות שלו זה לעשות demoralising.

ולמה טקס של חיים כן משדרים?

היינו צריכים להכריז על כל טקסי ההחזרה האלו כאל מוקצים. אשכרה התקשורת פה וחמאס עובדים יד ביד.

באיזה פח? לא ביקשתי שיראו לי פייק ולא אמרתי שאני מאמין לפייק. ביקשתי שיראו לי את המציאות. התקשורת בישראל מחליטה מה להראות ולא להראות לא על סמך עניין הציבור או על סמך שיקולי רייטינג אלא על סמך פטרוניזם כלפי הציבור וזה פסול. לא עניין בכלל של ימין ושמאל אגב.

תקשורת לא אמורה לשמור על המורל.

זה המכון לרפואה משפטית בראשות דוקטור חן קוגל שמסר את תוצאות הנתיחה .

אם למדתי משהו אחד מפרשת זדורוב שדר קוגל הזה לא משקר גם אם הקרירה המקצועית שלו בסכנה כי זה מה שניסו לעשות לו שם.

אני מאמין לו

דר’ קוגל הוא גם מהפרשה של רוז פיזם, והייתה לי הזכות לעבור קורס איתו בתל אביב. מקצוען.

מה לעשות שלא מראים כמעט body horror בחדשות? רוצה את המציאות? במלחמה סובלים. לא הכל פייק. סביר שיש collateral damage ולא כל טיל וכדור פוגע במדוייק רק בטרוריסטים. זו המהות של לחימת הגרילה של החמאס. זה מה שאני שומע מכל הסיפורים שאני נתקל בהם של משוקמים ממשרד הביטחון וצה"ל. אתה רוצה לראות את זה בחדשות?

גם לגבי הטקס, מה המטרה בלהראות אותו? מה המטרה שלך?