ממש לא המודל שלהם אמור להיות די מתוחכם עד לרמת המחוזות כשהוא לוקח בחשבון איזה תוצאות עוד יכולות להשתנות דרסטית.
בגדול העסק נראה די גמור…
ממש לא המודל שלהם אמור להיות די מתוחכם עד לרמת המחוזות כשהוא לוקח בחשבון איזה תוצאות עוד יכולות להשתנות דרסטית.
בגדול העסק נראה די גמור…
הם הפסיקו לתת תגובות. מטה שלה למעשה כבר באופן לא רישמי מכיר בהפסד
https://x.com/ElectionWiz/status/1854012597986607296
https://x.com/Politics_Polls/status/1854034857615122506
ג’ורג’יה על פי nbc של טראמפ
יש לו בכיס שתי מדינות מפתח צפון קורלינה וג’ורג’יה
פנס 87 אחוז מהספירה הוא מוביל 2.7 אחוז
בוא נגיד שיש יותר סיכוי שריאל מדריד לא תסיים בארבע הראשונים בליגה מאשר שטראמפ יפסיד
סמוטריץ כבר בירך
אני חושב שזה רישמי…
טראמפ הנשיא הנבחר החדש של ארהב!
צריך לשים לב לכמה דברים, אני יתחיל עם קמלה העלובה
זרקה את שפירו בגלל שהוא יהודי בגלל הפחד שלה מלאבד את המוסלמים במישיגן בסוף הפסידה גם את מישיגן וגם את פנסליבניה…(שפירו הוא המושל שם)
ביום שאחד ההוריקנים הכי קטלנים הכה את צפון קורלינה היא בחרה ללכת לאיזה פודקסט שמאלני פמינסיטי בשם call her dady טארמפ עשה מזה מטעמים. הפסידה גם שם.
טראמפ ניצח במישיגן. החתן הלבנוני שלו עשה שם עבודה. אני מניח שתהיה לו השפעה על טראמפ.
זה לא הולך להיות גן עדן כמו שהרבה חסרי מושג פה חושבים, ואני מצפה שטראמפ כן יפעל לסיים את המלחמות.
כמה דברים על הבחירות:
ההזדמנות היא שנשיא בכהונה שנייה עושה מה בא לו, ואם יבוא לו אז זה יכול להיות טוב לישראל. אני מהמר שהוא זורק את אוקראינה מתחת לאוטובוס ותופר הסכם הפסקת אש אצלנו שנכנס לתוקף קצת אחרי שהוא מתחיל את כהונתו
גיגול מהיר:
יש אנטישמיות ויש סתם בכינות.
האנטישמים של הימין זה כל מיני ניק פואנטסים כאלו שכל היום בטויטר מבלבלים את השכל. האנטישמים של השמאל זה כל מיני תומכי חמאס באונברסיטות עם הכאפיות והזעם הפורץ כלפי כל מי שיש לו עור לבן משלהם…
מי מפחיד אותך יותר? זה שיושב במרתף של אימא שלו? או זה ששורף חצי מדינה?
נתחיל מהסוף - לכן בסוף אני שמח מניצחון טראמפ, על אף שבאמת קשה לי להסביר כמה יש לו צדדים שהם פשוט מזעזעים בעיני. האנטישמיות המוסלמית היא המסוכנת יותר היום והיא בכסא הנהג.
שנית - לא מזלזל באנטשמיות מימין, רק הבאתי פה עדויות של יהודים. גם לשחרר את הרסן בלי גינויים ואכיפה זה גרוע. ושים לב - זה בכלל לא אומר שכל התקריות הן מהימין. זה אומר שהימין לא דאג ליהודים מספיק במשמרת שלו.
איך הדמוקרטים מצליחים כל פעם לבחור מועמד יותר גרוע מהקודם? מאז אובמה… זה פשוט מדהים.
מסתבר שטילור סויפט ולידי גאגא זה לא מתכון לניצחון.
רק להראות לכם איזה עליבות
לדעתי זה כלכלה מעל הכל. קמאלה רוצה להעלות את מס החברות, טראמפ רוצה להורידו. במהלך כהונתו של טראמפ היה להם טוב יותר כלכלית והם פשוט בחרו לחזור לשם. אני חושב שלאמריקאי הממוצע אכפת פי עשר כמה עולה לו לנסוע לעבודה מאשר המצב במזה"ת ואפילו הפלות ופרוגרסיזם.
מצד שני אני באמת לא מבין בזה כלום
אתה צודק בסקר שפוקס עשו גילו שהבוחר האמריקאי מודאג בעיקר מהכלכלה וההגירה נחש מה היה במקום האחרון ?
הפלות.
נחש במה דמוקרטים השקיעו יותר?
מה שדי מדהים זה שמאז רייגן פחות או יותר, יש קונצנזוס מוחלט על מדיניות גרעונית מטורפת. ההבדלים הם רק בהצעות לשימוש בחוב.
לגמרי. טראמפ רוצה לגבות פחות מיסים אבל לא בדיוק מסביר איך הוא הולך לממן את כל האירוע…
מאיפה שמימן את האירוע בפעם הקודמת - אג״ח, כאמור.
https://x.com/GevaBrin/status/1854039006822236450
גיל תמרי, אל תשכחו הוא מומחה והוא חרש את הכל המדינות המתנדנדות בארה"ב…
מעניין אם הוא ירקוד גם הפעם…
גיל תמרי לפני 3 ימים: “אני חושב שקמלה האריס תנצח בבחירות. זה לא הימור, זה פשוט מתוך הסתובבות במדינות המתנדנדות”
האנשים האלה איבדו כמעט את כל הרלוונטיות שלהם בשנה האחרונה.
כמעט כמו כוכבי הוליוד חחחחח
זה 2016 all over again
למען ההגינות היחסים, שזה אומר איפה אנשים תכלס שמים כסף, אמרו 60 40 לטראמפ לפני תחילת ההצבעה.
אצל הסוקרים:
אתה מגיב לגבי ה"נביאה מאיוה" (לפי ציפי שימבולביץ ynet) כי די ברור לי שהיא ניסתה “לדכא” רפובלקאינים מללכת להצביע.
זה לא היה טעות שלה, זה היה במתכון הסקר השקרי שלה שם.
במידה מסוימת, יש בי משהו שמעריך אותה. לא כל הזמן אני פוגש מישהו שמוכן “לחסל” לו את הקרירה מרצון בשביל אידואלגיה פוליטית.
מה שמצחיק זה שהיא ביצעה התאבדות מקצועית וזה אפילו לא עבד לה…
יכול להיות שאנשים משכילים מתביישים להודות שהם מצביעים לטראמפ כי זה כאילו מקובע ולא פרוגרסיבי.
משקרים בסקרים אבל מצביעים לו בזמן אמת
כמו שיהודים בצרפת מצביעים בשושו ללה פן
בטוח שגם לכם הגיעו ההדף הזעם של השמאל על המינוים של טראמפ
אחד התקבל להיות שר חינוך או משהו כזה בגלל שהוא גבר שמתחפש לאישה
השניה למטה, אין לה שום ניסיון בתקשורת. כולנו יודעים לבד מה היה סיבה לקבלת התפקיד
הגבר הקירח, ששוב מחופש לאישה, התקבל לתפקידו באגף לפינוי פסולת גרעינית. כמה שבועות אחרי המינוי הוא נתפס שהוא מנסה לגנוב תיק בשדה תעופה…
ואחרון חביב . עוד מינוי dei לשר התחבורה. מינוי כושל שנכשל כל פעם שהיה אסון תחברותי בארה"ב כמו האסון של הרכבת באוהיו.
אה ולא נשכח, הניסון למנות את קאמלה האריס לנשיאת ארה"ב למרות שלא קיבלה קול אחד בשביל זה והודחה בבושת פנים שהיא ניסתה להיבחר בפרימריז של בחירות 2020…
המזל שיש את טויטר. תודה אלון מאסק.