אז היום זה היום?
צריך לעשות הימור בפולימרקט איפה יהיה יותר חומר נפץ היום בדרבי או בטהרן
אתה בטאב הלא נכון, זה האחוזים להיום
נכון
זה היה מאד למעלה ואז ירד משום מה
למה בעצם ה-31.1 מסומן כתאריך הצפוי?
אם אני מסתמך על פולימרקט, אז הסבירות הגבוה היא לתקיפה אמריקאית מתישהו בסוף השבוע או בשישי או בשבת
איך בכלל מחשבים את ההסתברות הזאת? מרגיש לי סתם חרטא.
זה מאוד פשוט - לפי מה שאנשים מוכנים להמר ולשלם (תוך דאגה לשולי רווח רחבים מספיק עבור הבית, כמובן).
לצורך העניין, הבנתי שהיה בימים האחרונים 5% לחזרת ישו עד 2030. כסף על הרצפה, מצד שני בשביל 5% תשואה על-פני 5 שנים אני לא יוצא מהבית.
שתדע שהמדד האמיתי שמנבא דברים זה מדד הפיצה בפנטגון
ששה מקביל למדד הראמן בקריה
כבר דיברנו עליו פה בעבר
ואו אני לא מאמין שפעמיים יהיה מלחמה עם איראן לפני שיצא gta6…
למה ישראל בתמונה?
היא לא אמורה לתקוף, כל הדיבור הוא על תקיפה של אמריקאים.
זה די ברור.
ארה’’ב תוקפת באירן, אירן תוקפת את ישראל, ישראל תוקפת את אירן.
ההימור הוא על התקיפה, לא על מי שהתחיל.
הכותרת היא: Israel strikes Iran והתאריך הוא היום.
אם עדיין לא הותקפנו על ידי איראן לא רואה סיבה שנתקוף היום.
בהרגשה שלי לא יודע אם ישראל תשתתף או לא בתקיפה אבל בתחושת ההימור שלי אנחנו לא בסבב הזה הפעם, לא יגיע אלינו.
במחשבה שלי ארהב מפציצה אותם והם כל כך בבלאגן שהם לא מצליחים להפציץ אותנו או שכמו שמלחמת המפרץ ה-2 התחילה וגם שם היה איום על ישראל, האמריקאים מחסלים בהתחלה הרבה משגרים שהיו כבר מכוונים לישראל ולכן אין ירי עלינו
לא יודע יש לי קצת תחושה שעם כל הבהלה לא בטוח שהפעם נהיה מעורבים
לא יגיע אלינו, הלוואי.
ובלי קשר אלינו השאלה בסוף היא האם טראמפ באמת רוצה להעיף את חמינאי או שזה רק שרירים והוא רק צריך להראות שהוא מגיב בחצי כוח, סוג של הקש בגג לאיראנים כפי שכבר היה בעבר שפינו בסיסים אמריקאים האיראנים ירו קצת חזרה וזהו נגמר
אני שומע כל מיני הערכות שאומרות שהם הוא לא יתערב תוך 48 שעות המשטר יצליח לדכא את המחאה, לא יודע כמה זה נכון.
מקווה שטראמפ אכן יעשה כי יש פה הזדמנות די חד פעמית להפיל את האיסלמים הקיצונים שם שרוב בעם האיראני לא רוצה
אבל בסוף אין למפגינים שום סיכוי מול צבא בלי התערבות של גורם חיצוני
נחכה ןנראה.
מה אם האמריקאים יתקפו ישר דווקא את המשגרים, בהנחה והם יודעים איפה כולם נמצאים?
אתה לא לבד. כמו שאתה רואה, הסיכוי נמוך.
לעומת זאת, תקיפה ישראלית עד סוף ינואר בסיכוי מעל 50%.
אני מאמין שיצליחו. גם אם ישארו להם 10 טילים, ישלחו 5 לפה ועוד אחד לכל בסיס אמריקאי באיזור ויכריזו על ניצחון ושהציונים רועדים מפחד מפני העוצמה של הרפובליקה האיסלאמית.
אנחנו גורם שאמור לאחד את כל האירנים בשנאה שלהם כלפינו.
אני יודע שזה נשמע נורא אבל בהסתכלות צבאית נטו 5 טילים זה כלום, משהו שהמערכות שלנו צריכות להתמודד איתו בהצלחה.
וכמן שאור רשם ואני בהודעה הקןדמת שלי מקווה שהמודיעין האמריקאי עשה עבודה טובה ויוריד את המשגרים בהתחלה
אני שלא מבין בזה כלום, רק שאלה…
מה הקטע שאירן תפציץ אותנו אם ארהב תפציץ אותם?
מה זה נותן להם בעצם?
אתה סומך על המודיעין האמריקאי ואני סומך על המקלט מתחת לבניין.
אני חושב שלפגוע בישראל זה אינטרס גדול שלהם. אני חושב שכולם שם שונאים אותנו, גם מתנגדי המשטר, והם ינסו לפגוע בנו כדי לאחד את העם.
מה גם שאם ייפול חצי טיל באיזור תעשיה נטוש, התקשורת שלנו תרוץ לצלם את ההריסות ולספק להם מידע וגאווה לאומית. את ה 2000 ציונים הרוגים הם כבר יוסיפו לבד.
מבחינתם אנחנו יישות אחת.
למה עיראק הפציצה אותנו במלחמת המפרץ?
נראה שמתנגדי המשטר כן בעדנו.
מצד שני אולי זה רק עכשיו שהם צריכים עזרה.
יש חלק קטן בהפגנות בחו’’ל שמחזיקים גם דגל ישראל.
מתנגדי המשטר כולל דעא’’ש, כל מני לאומנים שרוצים עצמאות או אוטונומיה, או סתם אנשים מיואשים שרמת החיים ירדה.
אל תבנה על טיולים באירן גם אחרי שהמשטר ייפול. אולי עוד 20 שנה.