אני לא מתכון לנהל יותר דיונים בתחום כל אחד ודעתו. אני בפורום הזה יכתוב רק בנושאים שלא קשורים לברצלונה או כדורגל.
זה ההודעה האחרונה שלי בפורום ברצלונה.
אני לא מתכון לנהל יותר דיונים בתחום כל אחד ודעתו. אני בפורום הזה יכתוב רק בנושאים שלא קשורים לברצלונה או כדורגל.
זה ההודעה האחרונה שלי בפורום ברצלונה.
אלוהים יש פה רגישות יתר.
על איזה שנים אנחנו מדברים שלא נשרק פנדל אחד לרעת ברצלונה?
2016-2018
גם אז אגב זה היה רק בליגה וכן היו פנדלים במפעלים האחרים.
מעניין, אני אבדוק את זה. לא שזה סותר, יש מצב שגם שם היה שחיתות מסוימת או לחץ על השופטים. הבעיה שלי זה שגם כאשר יש ואר זה קיצוני שלא נשרק פנדל נגד קבוצה 20 משחקים…
בהחלט.
כמו שאנחנו רואים מצוין עכשיו בדיון הייעודי לנו בפורום מדריד אחרי המשחק שלנו אתמול, וכמו שזוכר כל מי שיש לו זיכריון של קצת יותר מיונה - עוד לא קם מחנה האוהדים שלא מרגיש שהשופטים דופקים אותו ועוזרים ליריבה השנואה, ומחזיק בראיות מצוינות שתומכות בטענה שלו.
להיעלב מזה, לקחת את זה ברצינות, לחשוב שהצד השני בכיין, לחשוב שהצד השני צבוע - מיותר ברמות.
הצד השני בהחלט בכיין וצבוע, וניסיון ה-both sidesing הזה מגוחך, צר לי. אי אפשר גם לבקר (בצדק) את מה שהערוץ של ריאל עושה, ואז לטעון שיש קונספירציה כדי שבארסה לא תיקח תואר בעשרות ומאות הודעות. אתה עיוור ל-bias שלך פה. זה עניין אחד להגיד ״לגיטימי״ לשני הכיוונים המגוחכים, עניין אחר לגמרי להצדיק התנהגות ״אוהדית״ אחת ולא את תגובת הנגד (המאוד טבעית) אליה.
להבדיל - כשטיטי כתב פה הודעות (מגוחכות בעיני) על פפ טים וסטרואידים, הוא חטף את האש בכמויות ולא נפגע ויצא בהכרזות חרם וקורבנות ו-״אני לא אכתוב פה יותר״. רגישות יתר? ברור, אבל רק צד אחד מתחיל ואז מתלונן שמתאכזרים אליו במקום להתמודד.
אולי הניסוח שלי היה לא מוצלח
שני הצדדים מלאים באוהדים בכיינים - שמפגינים זאת ברגע שעומדת לפתחם הזדמנות
ושני הצדדים מלאים באוהדים צבועים - שמפגינים זאת ברגע שעומדת לפתחם הזדמנות
המחשבה שמחנה אוהדים אחד בפורום הוא אינהרנטית יותר בכיין ממחנה האוהדים השני… היא בעיניי ה-דוגמה לגמל שאינו רואה את דבשתו, כלפי כל מי שאומר זאת, תהא הקבוצה שהוא אוהד אשר תהא. כאשר מדריד מצליחה ו/או מקבלת שריקות גבוליות, אוהדי בארסה יותר בכיינים, וכאשר בארסה מצליחה ו/או מקבלת שריקות גבוליות, אוהדי מדריד יותר בכיינים. זה עד כדי כל פשוט.
היו תקופות שחשבתי אגב שיש ליונייטד את האוהדים הכי “מוצלחים”, מכל מיני היבטים. אבל זה היה הטייה של זה שהיה להם מנג’ר שהוביל לאינסוף הצלחות, ואח"כ שנחשפתי בעיקר לאוהדים לא מייצגים שלהם (@sh4rky וטל הרמן, בגדול). אולי עבור קבוצות ישראליות זה שונה, מסיבות גיאוגרפיות, אבל בין אוהדי בארסה לאוהדי מדריד פה בפורום - אין שום הבדל. לשתי הקבוצות יש אוהדים רבים שאוהבים להתעסק בשיפוט, ואוהדים רבים שאוהבים להימנע מהתעסקות בשיפוט.
לגבי הביקורת על הערוץ של מדריד אני לא מבין איך היא קשורה להשוואה בין לבקר אוהדי בארסה לבין לבקר אוהדי מדריד… היא יותר דומה לביקורת על לאפורטה (שבעיניי בקדנציה הנוכחית מתקרב בצעדי ענק להיות ראוי להנצחה אצלכם בפורום/מועדון).
כאמור, ההודעה שלי התחילה מתמיכה בהודעה של שביט שיש פה רגישות יתר
אני לא רגיש. מי שמכיר אותי יודע שאני תקופה ארוכה מנסה לגרום לאוהדי ברצלונה פה לעבור פלטפורמה. זה לא התחיל מהדיון הזה. אני נשאר פה רק כי אנשים שאני מכיר אותם הרבה זמן ממשיכים לכתוב פה.
אני לא מרגיש כך רק מהיום. יכולים להעיד על זה משתמשים רבים אחרים שאני בעד שנמצא פלטפורמה אחרת.
@Ender אולי בפעם הבאה תפנה אלי בפרטי זה היה עדיף.
יש לי סיבות רבות לזה. אבל אתם נותנים לעצמכם יותר מידי קרדיט שאתם חשובים שאני רק מהדיון הזה רוצה לפרוש. אם זה היה תלוי רק בי מזמן היינו במקום אחר.
הבעיה של מנדייטה ודימה שהם מנסים להתמקד רק בפנדלים. זה טעות. אם זה היה רק פנדלים אני הייתי מסכים יותר עם אוהדי מדריד. הבעיה שברצלונה ש"הטעויות " זה לא רק פנדלים. זה גם שערים שנפסלים בצורה מגוחכת (כמו נגד סוסידאד) שחקן שרומסים לו את הרגל ואז ברצלונה סופגת כתוצאה כמו נגד אוססונה או אינספור עבירות של אדום ברור שברצלונה לא מקבלת הגנה מהשופטים
כל מי שרואה משחקים של ברצלונה השנה ובעיקר את אלו שאנחנו מפסידים בהם מבין איזה שיפוט אנחנו מקבלים.
בעולם שיש ואר אני לא יכול לקבל שכל פעם עושים בושידו על שחקן ברצלונה והופס השופטים מתחפשים לעיורים. פעם אחר פעם. זה קרה לפחות פעם אחת נגד לאס פאלמס (אולי אפילו פעמים במשחק ההוא) והשבוע נגד חטאפה. בעולם שיש ואר זה לא יכול לקרות.
אני גם רוצה להדגיש שכתבתי פה יותר מפעם אחת שאני לא מאשים את ריאל מדריד בזה. אני חושב שהליגה מנסה להעניש את לאפורטה על CVC ובגלל הסיפור של סופרליג ובנוסף השופטים מושפעים מהלחץ התקשורתי בגלל פרשת נגרירה המובפרקת.
דבר נוסף אני רק רוצה לשאול, אם אוהדי מדריד מסכימים איתי שאסור לריאל לעשות לחץ פסיכולגי נגד השופטים בליגה. אז שאלה של תם, למה הליגה לא מנסה לעצור את זה? היא לא שמה לב? ואם בטיס סתם בתור דוגמה היתה עושה את זה, האם היא גם היתה מקבלת התעלמות מהליגה?
שאלה פשוטה.
לא יודע רגיש או לא רגיש, ולא יודע לשים את עצמי בנעליים של אוהדי בארסה בפורום, שאכן נמצאים במיעוט כמותי יחסי פה בפורום (אבל לא איכותי!). אבל אני חושב שחשוב שייאמר כאן, ואני לא אומר את זה רק בשם עצמי (למרות שלא תיאמתי את זה עם אף-אחד אחר, ובכל זאת אני בטוח בזה), שזה יהיה הפסד גדול מאוד עבורנו אם אוהדי בארסה בפורום יחליטו לעבור לפלטפורמה אחרת. גם ברמה ה"מקצועית" - איכות הדיונים, הניתוחים, הידע, נקודות המבט והפרספקטיבות השונות - אבל גם ברמה האישית.
אם אוהדי ברצלונה יעברו לפלטפורמה חדשה אני אעבור יחד איתם.
טיטי אנחנו לא רוצים איתך איתנו אתה מה שמעצבן אותנו. אין לך מושג בכדורגל אתה פשוט אוהב להמר ואנחנו נאלצים להתדיין איתך.
רק בגלל שאני אתגעגע לירידות החבריות האלה אני אעבור יחד אתכם.
אני אישית לא מסכים.
אני חושב שזה טוב שריאל עושים את זה ודורשים שיהיו השלכות לטעויות של שופטים.
הלוואי והמועדון שלכם היה עושה אותו דבר. אז אגב, אם היו מתנהלים מולכם אחרת זה היה מוכיח את הטענה שלך…
*מעבר לדעה שלי- אני חושב שכל מי שרואה משחקים שלמים של ריאל יכול לשים לב שה"לחץ" על השופטים רק מביא אותם כועסים יותר על הקבוצה ומוכנים לחנך את השחקנים ולא לשפוט.
זה לא קשור למה שאתה ואני חושבים. אני חושב שצריך להוריד את חטאפה ואספניול ליגה בגלל אנטי כדורגל, אבל אף אחד לא מתיחס למה שאני חושב.
מה שחשוב זה מה שהחוקים של הלה ליגה אומרים. והאם הלה ליגה אוכפת את זה.
זה שאף מועדון לא מתנהג כך חוץ ממועדון אחד שמרגיש שמותר לו, זה כל הבעיה.
דרך אגב טבאס בעצמו התיחס לזה ואמר שזה לא בסדר. אבל פה זה נגמר.
הרי אני לא מבקש שירידו את ריאל מדריד ליגה או נקודות על זה אבל שהרגלוטור של הליגה יפעיל את השפעתו כדי שזה יגמר. זה קשה? הודעה אחת של הלה ליגה וריאל מדריד תסיים עם זה…
זה הרי לא משחק אחד או שתיים זה התחיל כבר שנה שעברה…
זה נגד החוקים של הליגה?
זה מה שטבאס אמר… חבל שלא שמרתי את הציוץ
זה גם די הגיוני שלחשבון של מועדון כדורגל אסור יהיה לעשות סרטון לחץ יום לפני משחק על השופטים שאמורים לשפוט אותו.
אני מניח שאם זה היה מותר כולם היו עושים את זה. בטח ברצלונה.
טאבס אמר שזה לא בסדר או לא חוקי?
לא יודע משהו פה לא מסתדר לי משה,אם זה לא חוקי אז למה הליגה לא פועלת בנידון?
אם היא בוחרת לא לפעול אז מה האינטרס של טאבס להתלונן על זה?
ואז למה מועדונים אחרים לא מגישים תלונה (כמו במקרה אולמו) למשל? או ברצלונה?
או עזוב מועדונים, למה בעיתונות אין איזו דרישה מהליגה לפעול? מרגיש לי שמהר מאוד היו מפרסמים את החוקים ואיך ריאל עוברת עליהם במדיה הקטלונית לא?
או גם, למה ברצלונה לא עושה את זה גם? ואז כשהליגה תמנע ממנה היא תוכל בעצם להוכיח שטאבס מתנכל אליה
תחשוב, אם מאמן או שחקנים לפני או אחרי משחק היו מתלוננים ללא הפסקה על השופטים באופן אישי אז הם לא היו נענשים?
מה זה שונה שמועדון ממן סרטונים בחשבון הרישמי שלו נגד השופטים?
בתקשורת הקטלונית כצפוי מספיק מדברים על זה.
תעשה לבד את האחד ועוד אחד.
זה לא קשור לשיפוט נגד ברצלונה או התלונות שלי לגבי העויניות לברצלונה השנה.
זה אפילו לא חייב להיות קשור לריאל, הרי זה לא סוד שטבאס לא מת על ברצלונה והראלנ בייחוד לא את לאפורטה