ללא הפסד 2025
https://x.com/mundodeportivo/status/1909572592178008084
גאבי(לקראת דורטמונד): ‘‘הרבה אנשים חושבים שאני לא יודע לשחק כדורגל. אין להם מושג מזדיין’’.
הוא דיבר אליך ליאור. לא רוצה לחמם כי נראלי שגאבי ינצח.
פותח איתו כל משחק מחדש. הדבק
לפי העיתון ׳ארא׳, טרוויס סקוט יככב על החולצה של בארסה לקלאסיקו במאי.
אז בעצם הסינים ייצרו חולצה של פרצוף של עצמם?
אני יודע ש"אתם" לא בארסה מאניה. האמת שהגבתי שם על איזה פוסט-שניים כי גם יש אוהדי ברצלונה שעשו לייק לדף שלי בזמנו ועכשיו ולא אכפת לי איזה אוהד כדורגל צופה - העיקר כאלה שאוהבים כדורגל.
העניין הוא אתמול מהפוסטים שלהם - כמובן שהפאשלה של ריאל מדריד שווה סיקור, שווה לעג, שווה הכל. גם אני לא אוהב את מה שקרה. ובצד זה - וכל השטויות שהמועדון שלי עשה “דווחו” גם אצלי - יש כל כך הרבה כדורגל לדבר עליו לקראת הגמר הזה. אולי זה לא ‘יעיל’ לאוהדים כמוכם שהם לא ילדים וחיים את הקבוצה 24-7 וגם צורכים את כלי התקשורת והטוויטר לעצמם. אבל כן לילדים בחטיבה-תיכון שלא נכנסים ל"מונדו דפורטיבו".
לא ראיתי שם אף משהו מקצועי למעט תרגום מסיבות העיתונאים, אפילו לא הרכב משוער. יש כל כך הרבה מה לכתוב. על ראפינייה ועונת השיא שלו, הרגעים הגדולים של לאמין ימאל, רגע האמת של פראן טורס בגביע, המאזן בגמרים - מצד אחד ברצלונה שיאנית הזכיות בקופה והיחס שלה מעולה, מצד שני דווקא בקלאסיקוס נגד ריאל בגמר שלא יודעת לזכות בגביע - זה יכול להתאזן היום. בטוח שיצא לשחקן עבר גדול לדבר על המשחק. בטוח שעוד לפני הטרראם וכשחשבנו שהכדורגל יהיה העיסוק העיקרי - יש אוהדים שרוצים לכתוב מה זה מבחינתם לנצח את מדריד שלוש פעמים בעונה וכמה העונה הזו יכולה להיות היסטורית. אפילו ראיתי כותרת ב-AS המזוהה עם ריאל על היכולת של פרנקי דה יונג בקלאסיקוס.
יש להם קהל, יש להם טראפיק, יש להם ידע, יש להם את היכולת, והם בכל זאת מתעסקים במכנה המשותף היותר נמוך. חבל
אני משחק אותה בארסה מאניה-
רץ ברשת
הבוישס נויז, האוהדים האמיתיים ולא היפנים והישראלים והסינים שעשו לקהל שלנו שם רע באירופה, במשחקי חוץ תמיד מופיעים. חלום שלי שהם יחזרו לקאמפ נואו. אז הם קצת ניאו נאצים, מה קרה?
אני מניח שזה היה דל"פ. אבל באמת מיותר ההתגרות הזו של גאבי באסנסיו.
מה רצית שיחגוג ככה על רודיגר?
זה גאבי אתה יודע טוב מאוד שהוא מסוגל לזה…
זה נראה שהוא ממש חיפש אותו, כנראה היה טראש טוק או אירוע מקדים.
לא שאני מחבב את ההתנהגות אבל לא נראה התגרות בשחקן הראשון שנקרא בדרכו.
גאבי בכללי נכנס למשחק מעולה והוסיף את הלחימה הבלתי מתפשרת שלי, מסתכל לכולם בלבן של העיניים, כמו שהוא תמיד עושה. הוא גם רב מכות עם ג׳וד. הוא לא סופר אף אחד והיינו צריכים אותו אתמול והוא הקשיח לנו את האמצע שקרס כבר.
ילד שהוא זהב.
כן אבל מה זה קשור? חחח לא אמרתי להעניש אותו .
גם לא אכפת לי מאסנסיו , הוא בלשון המעטה לא מודל לחיקוי למי שמבין את הרמז. אבל צריך בסוף משחק לשמור על קלאס מסוים.
מצד שני חוץ ממודריץ אף שחקן שם אין באמת קלאס…
לא מסכים איתך משה. וואלוורדה שחקן עם המון קלאס. אני הסכמתי איתו שהוא אמר לראפיניה שזה לא מכבד לרקוד עם האוהדים שלך שניה לפניי שריקת הסיום. זה לא ג׳נטלמני ולא ספורטיבי.
כל שאר הקבוצה שלהם זבל.