זה נראה ai.
זה אמיתי?
לא בטוח שאפשר לקשר את החלק של ה-i לדמבלה. אולי את ה-a.
אמיתי, במשחק nba בפריז.
יש גם תמונות עם עוד כדורגלנים.
בשער המארקה - “הטעות הכי גדולה מזה שנים”
במשחק בין ברצלונה לראיו באוגוסט, כמה חודשים אחורה, התרחשה טעות אחרת הכי גדולה מזה שנים -
אין. תקשורת זה משהו מיוחד.
לא צריך את ראיו אפילו.
אני בטוח שאוהדים של כל קבוצה יכולים להעלות תמונות כאלה מכל משחק שני.
אעלק טעות הכי גדולה מזה שנים. טעות הכי גדולה במשחק הזה וזהו. הלוואי שהשופטים יתחילו להוציא אדומים על זה.
מוציאים מוציאים…
רק לא כל הזמן.
אחרי שקיבלו 50000 פנדלים הם צריכים לבכות על משהו. לא נתנו לשחקן יריב אדום. חכו שלא יתנו להם פנדלים בכל משחק קשה, אז בכלל פלורנטינו פרס ירצה להביא שופטים מישראל.
אין פנדל =אין ניצחון.
יש שחקן (חצי) ישראלי במחלקת הנוער של בארסה שזוכה לכתבה שלמה בספורט.
נראה כבר אם הוא הולך בדרכו של גיא אסולין, או בכיוון ההפוך.
למה חצי? מכל הכתבות עליו נשמע ישראלי מלא-מלא
אוריין נולד בפתח תקווה, יותר ישראלי מזה?
אגב לא יודע אם “גיא אסולין” או לא, אבל הילד עוד מעט בן 16, מתואר כפוטנציאל עצום.
שליטה אבסולוטית בשתי הרגליים, זריז, מסירות אומן ומנטליות עצומה.
לא אתפלא אם יעלה לבוגרת בשנים הקרובות ויהיה מאוד מרגש לקבל שחקן ישראלי בקבוצה שאנחנו אוהדים.
רק אל תפתחו יותר מדי ציפיות. גיא אסולין, דוס סנטוס, דאולופאו, פאטי, דמיר, אלן חלילוביץ, מוניר, מונייסה, מארק קרוסטס (לממש זקנים פה) ועוד המון שחקנים שדוברו עליהם ולא הצליחו.
נ.ב
אני בכוונה לא שם פה את בויאן וויקטור ואסקס.
בויאן נתן אחלה עונות בברצלונה וגם באירופה היו לו רגעים יפים, הוא תמיד שיחק בטופ האירופאי ולא התרסק לגמריי.
ויקטור ואסקס השחקן שמסי בעצמו טען שהיה יותר טוב ממנו בנוער אומנם לא הגיע לגבהים שחשבו בגלל הפציעה שהייתה לו בברך ממש רגע לפני העלייה לבוגרים, אבל הוא היה וואחד ראש לשועלים-שחקן העונה בבלגיה, לקח אליפות שם, היה הכוכב. נתן הופעות יפות בליגת האלופות וגם בטורונטו עשה שתי עונות מעולות.
מעניין אם גם לו החברים בלה מאסיה שרים את השיר הזה כל בוקר כמו שהחברה שלי בצבא בסדיר שרו לי כדי להעיר אותי בבוקר…
כל פעם …
כתוב במפורש בכתבה - אבא ישראלי, אמא צ’כית. לכן שמתי (חצי) בסוגריים.
מה זה משנה איפה הוא נולד? ראקיטיץ’ נולד בשוויץ, ברהים דיאז בספרד, דוויד טרזגה בארגנטינה. אז?
מייק טייסון המתאגרף נולד בגרמניה.
יצא לי לפגוש את אוריין בברצלונה. ישראלי על מלא.
לא ממש אכפת לי אם הוא ישראלי או לא.
יהיה חשוב אם הוא יגדל להיות שחקן גדול בברצלונה. אבל בגיל 16 זה לא מעניין אותי. כבר עברנו גיא אסולין אחד.
בינתיים זאת אנקדוטה ושאר ירקות.
אז פגשת ישראלי בברצלונה, אל תעוף. רק בזארה שם יש 373884 כאלו.
יש עוד כאלה שטוענים שויני הכי טוב בעולם - העונה.
ראפיניה עולה עליו בכל פרמטר - שוב, העונה.
אם ההוא מועמד שוב לכדור הזהב, ראפיניה צריך לזכות לפניו. שיחרימו את הטקס שוב.
למה זה חייב להיות חלוץ? ראפיניה רחוק מלהיות ראוי לכדור הזהב.