אנקדוטות ושאר ירקות הגירסה הברסאית

פיינליסט בוודאות. אבל בשביל לקחת את זה מהידיים של המחבל מליברפול נצטרך לקחת צ’מפיונס.

לא חייב. אבל יש כאלה שדוחפים את ויני לפניו, אז זה לא יכול להיות. לא העונה.
אבל בדרך כלל זה שחקן התקפה, ובדרך כלל שחקן מקבוצה שזכתה במשהו באותה שנה, מועדון או נבחרת.

כמה שחקנים בכלל אפשר לומר עליהם שחווים עונה יותר טובה ממנו?
סלאח ו…? ואן דייק? פדרי? אם אני נורא מתאמץ.

מה שמצחיק בפרס הזה, זה שראפיניה הוא ככל הנראה אכן המועמד המוביל של בארסה לפרס (אם וכאשר), למרות שהוא בוודאי לא השחקן הכי טוב וגם לא השחקן שני הכי טוב - לא רק בעולם - גם בברצלונה עצמה, ובטח לא השחקן הראשון בברצלונה שאף-אחד כאן היה לוקח כדי לבנות את הקבוצה שלו.

המועמדים המובילים נכון להיום:
image

זה הימור, וככזה הם מעריכים מה יהיה הלאה, היינו ריאל תמשיך באלופות וויניסיוס יקבל הזדמנויות להראות מה הוא יודע לעשות.

אם העולם היה נעצר עכשיו זה סאלח וראפיניה ראש בראש בלי אף אחד שמתקרב.

לא יודע, אבל ראפיניה פי מאה מגיע לו כדור זהב מאמבפה (על החצי שנה הנוכחית וכמו שדן אמר אם יעצרו את הזמן). וגם מיאמל.

סלאח תומך חמאס אז בחיים אני לא יגיד עליו מילה טובה . אבל כנראה שהוא היחיד שמעל ראפיניה כרגע…

כמובן שעד סוף שנה הכל יכול להשתנות. אבל הגיע הזמן להפסיק לנסות לגמד את ראפיניה .

פדרי הוא השחקן הכי טוב בברצלונה. ראפיניה השני.

לייק על פדרי.

זה אמור להיות מובן מאליו.

אני רק מסתכל על הרשימה שהביאו. מכל הרשימה בנקדת זמן הנוכחית השחקנים הכי ראוים זה סלאח וראפיניה.

סוף שנה הכל יכול להשתנות כמובן.

בעיני הכל תלוי בתארים… אם תיקחו את אחד מהשניים הגדולים הוא יהיה המועמד המוביל גם בספר שלי.

כן, אבל את הפרס נותנים על עונה אחת.
מי העונה יותר טוב מראפיניה?

חכה למאני טיים. הרסו את הפרס הזה עם ניסיונות להכניס לפרמטרים תארים קבוצתיים, שאין להם קשר לתואר אינדיבידואלי.

בעולם או בברצלונה ? בברצלונה פדרי יותר טוב ממנו העונה.

בעולם סלאח מוביל בענק, גם מלך השערים וגם מלך הבישולים בליגה, מוביל את ליברפול לפיסגת הליגה האנגלית ולפסגת ליגת האלופות.

תראה את מסי ורונאלדו בתקופת השיא שלהם וגם של ברצלונה של פפ.
הם קטפו את התואר פעם אחר פעם על חשבון צ׳אבי ואינייסטה שהיו ראויים לפרס הזה אם לא היה להם את מסי ורונאלדו על הראש…
קשרים הם לא מספיק ״סקסיים״ בשביל לזכות בזמן שהחלוצים מספקים כאלה מספרים.

ראפיניה כובש פחות מלבה, לצורך העיניין. אבל בעוד שהפולני מחכה לכדורים ״נוחים״ ליד השער, הברזילאי לוקח כדור מחצי מגרש פעם אחר פעם ומנפק גולים ששווים ניצחונות.

עם כל הכבוד הרב וההערכה שיש לפדרי, בסוף הגולים האלה של ראפי מצטלמים טוב יותר מכל דבר אחר ויטו את דעת הקהל לכיוון שלו ולא של הקשר הצעיר.

אם אני פדרי ומשחק איך שאני משחק בחודשים האחרונים ורואה אוהדים רציניים של ברצלונה(ולא ילדי טיקטוק) מריצים את ראפינייה לכדור הזהב על פניי אני נעלב עד עמקי נשמתי, הילדון הזה משחק את הכדורגל הכי מבריק בעולם כבר חודשים, חרא עליו :grimacing:

אם פדרי היה ברשימה אני הייתי שם אותו בלי היסוס. הוא לא.

רודרי נעלב.

לא מכיר אותו מספיק, עם איזה חלוצים הוא משחק ומי ניפק שם מספרים שדומים לאלה של ראפיניה?

הוא זכה בכדור הזהב על חשבון חלוצים. לא ספרתי כמה היריבים שלו. אבל בגדול אני מסכים איתך.

דרך אגב גם מודריץ…

בגדול זה הולך לפי מה שהמפרסמים רוצים. וזה שהשחקנים היותר סקסים יזכו. פדרי אין סיכוי לצערי.

להזכירם שבוסקטס בכל הקרירה שלו לא נכנס לטופ 10 של קשרים של אופא (או 20 אפילו אם אני לא טועה)

באיזה עולם רודרי יותר ‘‘סקסי’’ מפדרי ?

מי שזוכה זה שחקן מקבוצה/נבחרת שהכי מצליחה, תזכו באליפות ותתקדמו כמה שיותר בצ’מפיונס ואז ראפינייה יהיה מועמד.