אנקדוטות ושאר ירקות הגירסה הברסאית

ימאל לפני אינטר:

image
מישהו צריך להגיד לו ששלושתם ביחד עלו 20M.

ראפיניה שקרן. הוא הוחלף בדקה ה-70, לא 60.

16 שנה לנס אינייסטה בסטמפורד ברידג’ נגד צ’לסי:

-תיקו מאופס בקאמפ נואו במשחק הראשון (נדמה לי גם יום העצמאות או משהו - אל תתפסו אותי במילה). צ’לסי הובילה 0:1 בדקה התשיעית עם שער מטורף של מיקל אסיין מאיזה קילומטר בערך. אריק אבידאל הורחק בכרטיס אדום בדקה ה-66.
-אמנם עונה פחות טובה של האנגלים אבל עדיין הייתה מפלצת כדורגל. עם ג’ון טרי במרכז ההגנה ואלכס בעונת שיא, אשלי קול, בקישור אותו אסיין, מיכאל באלאק שרדף אחרי השופט, פרנק למפארד.
-ארבעה ימים אחרי הניצחון הענק על ריאל מדריד בסנטיאגו ברנבאו - איזה שבוע מהסרטים היה לברצלונה, פשוט וואו.
-אנדרס לבטח חשב שזה יהיה הגול הכי אייקוני שלו בקריירה וכעבור שנה בהארכה בגמר המונדיאל…זה היה הגול החמישי שלו
-דניאל אלבס בעונת בכורה על גבול המושלמת בברצלונה - לא הצליח להרים כדור אחד טוב כל המשחק עד למהלך הזה.
-פפ גווארדיולה (עדיין עם שיער) בירך את חוס הידינק על ההעפלה לגמר כמה דקות לפניכן, לחץ לו את היד, אמר לו כל הכבוד.

אם כבר אנדרס בעל הנס

“and the chelsea fans cover their eyes in horror”

אם שמעתם או ראיתם את השידור הזה אי פעם ב-16 השנים האחרונות, זה כי אני הקלטתי אותו בשידור ישיר

חוץ מזה, אוהדי ריאל מדריד חייבים לי תודה, בזכותי הקול של מאיר איינשטיין בגמר הגביע ההוא חקוק להם בזיכרון. הגמר ששודר בערוץ 9 ולדעתי לא שודר בשידור חוזר מעולם.

גמר הדסימה למשל - הייתי שם - יורם ארבל שידר את המשחק לצערי וביחס לאירוע היסטורי כמו הגול הדרמתי של סרחיו ראמוס - הוא היה רדום. כמובן ששמתי לי הקלטה בזמן אמת דרך ההורים.

אממ מה אני מפספס אור? גביע המלך משודר כבר שנים בצ’רלטון, לדעתי דווקא בעונה הזו הם התחילו עם זה ויצא להם טוב עם אחד מהגמרים הגדולים ביותר. מאיר איינשטיין עבד שם ושידר את הגמר, אייקוני ובלתי נשכח.

השידור האחרון של יורם בערוץ הספורט. לטענתו, שגיא כהן הרס לו את השידור.

רצו לשדר בערוץ פתוח, אז זה שודר בערוץ 9.
לדעתי הגביע משודר קבוע בצ’רלטון כבר איזה 20 שנה. היתה עונה בודדת, 09-10, ששודרה בערוץ הספורט, אבל לא בטוח לגבי הגמר.

תרשה לי לחלוק עליך.
גם פה ההרמה לא היתה טובה והוא מיהר להגביה.
זה שבסוף יצא מזה הגול לא אומר שההרמה היתה טובה…

להעביר את הזמן עד המותחן היום…

אני לא מסכים איתך, ההגבהה היתה טובה וטרי הציל גול בטוח…

דרך אגב מזמן לא ראיתי את המשחק הזה במלואו, אם אני זוכר נכון איניסטה לא רק כבש את הגול הקדוש הזה אלא חטף כדור מצלסי בהתקפה הקודמת שלהם שכמובן הובילה למהלך הזה. אם אני זוכר נכון…

נראה לי ת’רד האנקדוטות זה המקום המתאים לזה.
team of the week לפי אופ"א.

או אנחנו או הם לא מבינים כלום בכדורגל.

הם בצד של שגיא כהן, אז כנראה שהם.

אני שם מיוט אם שגיא כהן משדר.
את מי הוא מעריץ? את פרנקי או את מארטין?
גם בארלה ולאוטרו לא עשו כלום נגדינו. את פריז לא ראיתי.

גם אינזאגי אמר שפרנקי הרשים אותו לא פחות מלאמין.

לא שאני ‘‘שם’’ על הדברים האלה, אבל אני חושב שהביקורות על פרנקי לא נכונות. היו לו משחקים טובים בשני חצאי הגמר.
הבעיה היא(כמו תמיד) שפרנקי הוא לא קשר אחורי ולא תורם מספיק בצד ההגנתי של המשחק עבור עמדה שאמורה להיות משמעותית בעצירת המתפרצות של היריבה.

ברגע שפדרי הצטרף לקבוצה הראשונה, פרנקי הפך למיותר. הם תופסים את אותה עמדה ותפקיד.

פרנקי הוא הטוני קרוס שלכם, מסתבר. פשוט לא היה לו מי שיסחוב אותו שנים וצופה ממנו להיות הסוחב.

ההבדל המהותי הוא שפרנקי מעולם לא עשה את קפיצת המדרגה של להיות מנהל משחק כפי שעשה פדרי העונה. הוא עדיין במקרה הטוב בוקס טו בוקס במחיר גבוה. זה מבלי להזכיר את העובדה שפדרי הוא גם יוביל החטיפות בקישור. אם צריך להשוות בין מישהו אחר מבחינת תפקוד זה קאסאדו, פרנקי אמור היה להשלים את פדרי כמו שקאסאדו עושה, והוא פשוט לא שם לא התקפית ולא הגנתית.

היה את טוני קרוס שהיה הכי טוב בעולם כשהכדור אצלו, וטוני קרוס ללא הכדור שפשוט היה ניצב על המגרש. זה השתנה ברגע שהיו מספיק שחקנים אתלטיים בריאל שיסחבו את הקילומטראז’ללא הכדור בשבילו. אצל פרנקי הוא לא יוצא דופן בעיניי עם הכדור או בלעדיו.

אנחנו לא נסכים על העניין הזה.
פרנקי רחוק מאוד בעיני מלהיות בוקס-טו-בוקס.

הדבר שעליו הוא עשה קריירה זה היכולות הטכניות שלו, שבעזרתן הוא יכול לנהל את המשחק של קבוצתו.

אני כן מסכים, ותמיד אמרתי, שגם בתפקיד המנהל משחק הוא עדיין לוקה בצד ההגנתי ולכן פחות יתאים למועדונים בטופ שיכולים תמיד לקנות שחקנים שלמים.
פרנקי צריך שיבנו את הקבוצה מסביבו, זה מתאים לדרג ב’, לא לדרג א’.

מזל טוב לאהוב מכולם -

בן 22 למצוות.

אחרי ההפסד מול אינטר גוד בלינגהאם החליט שהוא עלאק במעמד של לעקוץ את לאמין השנה. ועשה לייק לפוסט שהשפיל את לאמין

היום לאמין עוקץ בחזרה ומזכיר לו ולראמוס לא לשכוח לעשות לייק לתמונת החגיגה שלו אחרי השער השיויון!

https://x.com/BarcaTimes/status/1921648836776239490