למה? הבנאדם לקח קבוצה בלי כסף והצליח לבנות משהו שהספיק לחצי גמר ליגת האלופות ודאבל.
לפעמים אני נדהם מהשנאה העיוורת שיש פה. אתם באמת פולנים כמו אוהדי בארסה.
למה? הבנאדם לקח קבוצה בלי כסף והצליח לבנות משהו שהספיק לחצי גמר ליגת האלופות ודאבל.
לפעמים אני נדהם מהשנאה העיוורת שיש פה. אתם באמת פולנים כמו אוהדי בארסה.
@mos56 , עוד אחד לשנוא בשבילך.
הוא לקח לבד קבוצה בלי כסף או שהיה פה מאמן מסוים שעבד בשביל זה למרות כל הבעיות בבניית הסגל שלנו, שהשנה זה פשוט מתפוצץ לנו בפרצוף.
שביט כמה שחקנים דקו הביא שהצליחו להשאר יותר משנה ונחשבים סיפור הצלחה?
ובכלל מה קשור “שינאה" לזה שאני חושב שדקו הוא לא אחד המנהלים הספורטיבים הכי טובים באירופה???
אתה יכול להגיד לי שהוא בסדר או סביר אבל אני לא חושב שזה הצהרה יוצאת דופן מצידי להגיד שהוא לא צריך להיות מועמד לאחד המנהלים הכי טובים שיש…
גרסיה למשל זה קרדיט לדקו וגם פליק דרך אגב
למכור ובמיידי ![]()
אני לא חושב שדקו מנחיל מדיניות באופי הסגל הקיים, כמו שמונצ’י או מטאו אלמאן עושים. לא מדובר באותם מוחות. התפקיד של דקו יותר מזכיר טכני מאשר מנהל מקצועי, תפקידים שונים לגמרי.
מגיע לו קרדיט על הרבה דברים, אבל אני לא חושב שהתפקיד שלו מלכתחילה כזה משמעותי, ואין לו מספיק אוטוריטה בשביל לקבוע דברים במועדון. ככה זה בדרך כלל עם חסרי ניסיון ועוד במועדונים גדולים.
איך יודעים אם זה אמיתי?
אכן פייק כנראה. נפלתי בזה .
סליחה ממל משה וסליחה ראפיניה.
אני נפלתי פעמיים בפח…
היום הוא יום הולדתו ה-23 של פדרו גונזאלס לופס (כן כן, גם הוא לופס), הקשר הכי טוב בגלקסיה, זה שמחזיק את כל ברצלונה על הכתפיים הצנומות שלו, שיותר אהוב אפילו מפרמין (ובקילומטרים), שנראה כאילו גדל במועדון מאז הלידה, והמגה חנון הזה שלא ייאמן ולא נתפס שעלה לברצלונה סכום שבדרך כלל עולה לאתלטיקו לקנות שחקנים מברצלונה.
שרק יהיה בריא.
יש הרבה פדרו, יש הרבה גונסאלס, יש הרבה לופס, אבל פדרי יש רק אחד. גם דרו (למרות שהוא פדרו פרננדס, חשוב מאוד).
אחלה פדרי. מת עליו, על כל נגיעה שלו בכדור, כל גליץ’ וכל השתחררות אלגנטית מלחץ. הטוב בעולם בקלות, ולא רק בעמדה שלו.
אני רק רוצה להגיד שאתם מנצחים בלעדיו. ציפיתי להתרסקות, התבדיתי. אז אולי הוא לא כזה חשוב לברסה, אולי אתם לא כאלה טובים איתו ועדיף בלעדיו.
זה הזמן להמשיך את המסורת ולמכור אותו לאתלטי בפחות ממה שקניתם אותו. אותנו הוא אשכרה ישפר.
לא האמנתי שאראה בימי חיי עוד שחקן ברצלונה עם אלגנטיות ברמה של אינייסטה.
שליטה במשחק כמו של צ’אבי יכולתי לדמיין, אבל אלגנטיות כזאת? לא חשבתי.
פדרי לא נופל משניהם בשום דבר. וגם שחקן הגנה מהטובים שיש.

לנאפולי הוא לא ילך
ארוחאו יצא לנופש בישראל…
מסכן לא מספיק הלחץ של הכדורגל עכשיו גם הפרו חמאס בספרד ישגעו אותו על זה