עושה רושם שנוצרה לו ההזדמנות להגיע לאצטדיון בלי כל הטרראם.
לא נראה לי שרמז, ולדעתי האישית זה גם לא מעניין אותו בשום צורה.
למרות שהגיע אלינו רק בגיל 34(ואחרי 3 עונות וקצת), רק 12 שחקנים כבשו יותר שערים מרוברט לבנדובסקי במדי בארסה. מדהים.
סביר להניח שיצליח להבקיע עוד 14 שערים ולסיים במקום ה-8.
אני מסתכל על הרשימה ובא לי לתת מכות לרונאלדיניו ולניימאר. איך שופכים ים של כשרון על פארש…. מדכא
אפרופו לבנדובסקי, הדיווחים אומרים שהוא יפרוש אם לא יקבל הארכת חוזה. בסיטואציה הזאת - להציע לו להיות חלוץ שני או שלישי, בשליש מהשכר הנוכחי שלו זה אינטרס שלנו.
גם אני מסתכל על הרשימה ומטריפים אותי שני דברים אחרים:
הפער בין מסי למקום השני.
שלאסלו קובאלה היה צרפתי.
אותי מבאס שלפדרו חסר שער אחד ל100 ![]()
בחיי לא זכרתי שקלייברט כבש כל כך הרבה.
ריבאלדו ![]()
ימאל לוקח מנהיגות על הדשא. מעניין.
כל דבר שלאמין עושה, בדיוק כמו אצל ניימאר, מסריח מיח”צ…
אתה סתם בונה לו נרטיב. הוא עוד ילד בן 18, ההתנהגויות שלו טבעיות. בוא נראה מה יקרה עוד 3-4 שנים.
היום לבשתי חולצה של סנטוס של ניימאר. יצאנו לחפש מה לאכול בהרצליה פיתוח, עברנו ליד המיטבר, ואז מישהו אמר לי מהצד פתאום ״כל הכבוד על החולצה, מרגשת!״ בהתחלה חשבתי זה מישהו מהעבודה. אני מסתכל רואה מישהו זר, פשוט צחקתי ואז אמרתי ״הלוואי שיוזמן לנבחרת, הוא חייב לתת לעולם עוד משהו״
הרחובות לא ישכחו את ניימאר. הוא במשחק היפה.
אני מחכה לתמלוגים.
זה לא אני זה היח”צ שלו. יפה שעדיין מתחילים איתך😘
לאמין : חוגג יום הולדת עם מיג’טים, קונה את האחוזה של פיקה ושאקירה, יוצא עם זמרת מפורסמת….
פדרי :
![]()
אני מת על החנון הזה.
וגם זה :
תעמוד בתור.
אתה לא יכול לעמוד גם בתור שלו וגם בתור של אאא”פ.

חוץ מזה - זונח את אאא"פ in a heartbeat בשביל פדרי. לא חושב על זה אפילו לרגע.
זה רק אומר מה ההפרש בין פדרי לשאר השחקנים.

מדינה שמובילה בפיתוחי AI, מה כבר יכול להשתבש?
עצם הבחירה השטחית של מנהל מקצועי בלי לקחת בחשבון כמה חלק יש לו בהצלחה של קבוצה, מה התפקיד שלו בפועל, או אם הוא לא רק ירש את העבודה המצוינת שעשה קודמו בתפקיד, מראה כמה שטחי עולם הכדורגל נהיה.
לואיס קמפוס צריך לקחת בהליכה, כי מדובר באחד המוחות המבריקים ביותר בכדורגל לאורך שנים.