שום מילה על ישראל וארץ הקודש בהחלמה אנטישמי ![]()
אם תקרא את כל הראיון תראה שהוא דווקא כן מדבר על הביקור בישראל.
זה בספרדית חח
מעורר הערכה היכולת שלו להודות בבעיה כזו צורת ההתמודדות שלו וגם של המועדון.
אפשר רק לקוות עבורו שהוא שם את כל זה מאחוריו ושמפה הוא יפרח, והלוואי אצלנו. אם יש סיכוי שזאת הסיבה שהוא נראה כה רע בשנה וחצי האחרונות ויש פה שחקן שאפשר ‘‘להציל’’ אז הרווח המקצועי של המועדון יהיה עצום.
מעניין מה גרם לכך שהוא נכנס למצב המנטלי המדובר.
אז מה ? תפעיל תרגום.
בכרום יש תרגום אוטומטי. כל אתר בשפות שבחרת יתורגמו אוטומטית לשפה שבחרת. לא יודע איך זה בדפדפן המוזר שלך.
מהנייד אין תרגום אוטמטי..
אלה הגדרות של גוגל כרום, עובד בכל מקום בו יש לך חשבון של גוגל, כולל בנייד ובמחשבים שונים.
כל עוד אתה נכנס לכרום עם אותו חשבון גוגל.
אפשר בבקשה להחתים אותו ל-20 שנה? ![]()
יום אחד אני אצליח לכתוב את התגובה / פוסט על פליק שכל כך מדגדגים לי את האצבעות.
אני יכול לומר שהאנקדוטה הזו היא לא פרומיל ממה שגורם לי לרצות להחתים אותו לשנים קדימה. זו אנקדוטה ולכן מקומה אכן כאן. מה שאני רוצה לומר עליו שייך יותר לדיון הפליקי פלאקה… אבל כנראה שזה פוסט שלעולם לא אשב לכתוב
![]()
אז ככה, מה שהכי מרשים אותי בו זה האופן היסודי שבו הוא מדבר על דברים במסיבות העיתונאים. איך שהוא מדבר על שחקנים - זה תמיד ריצה למרחקים. אף פעם לא משהו נקודתי על המשחק הנוכחי, תמיד דברים עם ראיה למרחק. כך גם על המועדון בכללותו, מצב נפשי, בריאותי, ראייה לטווח רחב, כבוד במילים שלו לשחקנים, ליריבות, לכדורגל בכלל.
הרווחנו מאמן על - החתמה שהיא גניבה הרבה יותר מדון-ז׳ואן לטעמי.
בהקשר אראוחו, לא יודע אם תפסתם את זה אבל פליק רמז שלכל שאחד הדברים שדחפו את אראוחו לדיכאון היה המשחק מול פסז’ ברבע גמר ליגת האלופות הוידאו המפורסם של לואיס אנריקה לקראת המשחק שבו הוא מדבר על החולשות של אראוחו.
המועדון שיחרר מכתב תלונה רשמי להתאחדות הספרדית בגין חוסר עקביות בהחלטות השיפוט:
האמת? לא יודע. אמנם זה לא פירסום קלטות של טעויות שופטים כמו חברנו מהבירה, אבל מה דעתכם על המהלך?
לא שאני מאמין שזה יזיז משהו, אבל מה הבעיה עם זה?
ואם כבר הסכר נפרץ ולה ליגה לא אכפת, אז גם ברצלונה צריכה להתחיל ללחוץ על שופטים. כולל וידאו.
כל הליגה צריכה לעשות את זה . להתחיל ללחוץ
פתאום ״מה הבעיה עם זה״… אי אפשר להמציא את הסטנדרט הכפול משה.
אם זה פסול כשפלורנטינו עושה את זה (וברור שמה שהוא והמועדון עושים ועשו, בעיקר סביב גמר הגביע, חמור בהרבה) - זה חמור גם כשבארסה עושה את זה. הרי הטיעון כל הזמן בויכוחי השיפוט המחורבנים פה היה ״אבל מה אתם רוצים? אנחנו רק אוהדים! אצלכם זה המועדון!״.
ולא, ״אבל אותנו באמת דופקים בשיפוט״ זה לא טיעון סביר.
אורי ידעתי שתקפוץ ראשון
יש בעיה עם זה. אבל אם לא שמת לב המועדון שלך שבר את הכלים ראשון לא וחודל אפילו שטבאס מבקש ממנו יפה.
אני רוצה שריאל תפסיק ואז אף אחד לא יפעיל וידאו אבל היא לא מפסיקה, אז מה אתה מציע לי? שאתם תוכלו להפעיל לחץ על השופטים כל שנה ואנחנו נשחק אותה יפי נפש?
זה התנהגות מכוערת ובלתי נסבלת. אבל אני לא חושב שברצלונה צריכה להמשיך לשחק לפי כללי משחק שריאל הפרה אותה ראשונים.
באמת מוזר שנמאס לי לשמוע את הערוץ הטלויזיה של ריאל בוכה נגרירה נגרירה כל שבוע והמועדון שלי משחק אותה לפי הכללי משחק הישנים. איזה חצוף אני.
רק שהיה ברור בארסה לא עושה את מה שריאל עושה ועשתה. אפילו לא קרוב. לשלוח מכתבים זה אפילו לא באותו פלנטה של מה שריאל עשתה ועדיין עושה. אני למשל לא מוכן שברצלונה תאיים לא להופיע למשחק (כל משחק, ועוד חמור גמר גביע) רק בשביל לסחוט את השופטים. זה עדיין קו אדום בשבילי.
אבל לקבור את הראש בחול ולהמשיך להתנהג כאילו אין מועדון שכל שבוע לפני המשחק שלו עושה וידאו על השופטים והכל בסדר?
ההצעה שלי שריאל תפסיק להתשתמש בסרטונים ולחץ פסול על שופטים וכמובן שזה יחול גם על ברצלונה. כך אף מועדון בספרד לא יתנהג בצורה לא ספורטיבית
דרך אגב זה דעה פרטית שלי. אני עדיין לא מייצג את המועדון
אני חושב שאורי הגיב עלי ולא על המכתב של המועדון
לא קראתי את המכתב.
יש הבדל בין לשלוח תלונה להתאחדות על אי אחידות בשיפוט לבין להוציא קלטת שבועית ששמה את השופט התורן על המוקד.
אם זה נראה לך על אותו תקן אז גם אצלך יש משהו בעייתי מאוד בהתייחסות למה שהמועדון שלך עושה.
שניכם מספרים לי על הבדל שכתבתי במפורש שיש בהודעה המקורית שלי. זה לא משנה את העובדה ששניכם מזיזים את השער כרגע.
אין שום הזזת שער.
במשך לפחות שנתיים ריאל מדריד (אולי אפילו יותר) שוברת כל כלל בקשר ללחץ על שופטים ולא חודלת מזה, אז מה ברצלונה צריכה לשחק אותה לפי הכללים וריאל לא?
אבל בכל מקרה אין שום קשר בין מכתב תלונה על אי אחידות בשיפוט לבין מה שריאל עשתה ועושה.
שפלורנטינו שלח מכתב תלונה על על השופט באספניול חשבתי שזה טיפשי וידפוק את ריאל בהמשך אבל לא היתה לי בעיה מבחינה מוסרית או אתית עם זה.
דרך אגב אני גם חושב שהמכתב פה הוא טיפשי לא יעזור בשום דבר ולדעתי גם ספין של המועדון להשכיח את התבוסה ביום חמישי…
מביך. במיקרו זה מביך להתלונן על השיפוט אחרי שקיבלת 4-0. במאקרו זה מביך להתלונן על השיפוט אחרי שאתה חוגג (ולא חוגג מספיק למען האמת) על זה שמדריד מתלוננת על השיפוט.
אבל לא נורא, אני בטוח שאצל הנשיא הבא זה לא יקרה.
אני לא חולק עליך. הבעיה בעיתוי. אם זה היה אחרי הפסד רגיל מילא. אבל זה ברור שזה ספין של המועדון שרוצה להשכיח את 4-0