לא כל-כך הבנתי אם אתה רציני או ציני.
חדר ההלבשה הוא המקום הפרטי של השחקנים. יש גם סרטונים של שחקנים שמסתובבים שם ערומים. אם נסיך ונסיכה רוצים להגיע לכבד, אלו הם תנאי המקום, שיגידו תודה שהאלנד היה עם תחתון ומכנסיים.
לא כל-כך הבנתי אם אתה רציני או ציני.
חדר ההלבשה הוא המקום הפרטי של השחקנים. יש גם סרטונים של שחקנים שמסתובבים שם ערומים. אם נסיך ונסיכה רוצים להגיע לכבד, אלו הם תנאי המקום, שיגידו תודה שהאלנד היה עם תחתון ומכנסיים.
בשביל הסקנדינבים עירום זה ממש בקטנה. נראלי זה מטריד אותנו הרבה יותר מאשר הטריד אותם.
הצבתי לעצמי יעד - לעשות את זה לגורדון במשחק של ברצלונה
גורדון על ראשפורד, אחרי שמעשית העיף אותו מברצלונה והם מתחרים על אותו מקום בהרכב אנגליה:
אני קורא את זה ונזכר איך טר שטגן ניסה לטרפד את הרישום של ז’ואן גרסיה.
אצלי הוא איבד את כל הקרדיט שהיה לו אחרי 12 שנים במועדון ומעמד של קפטן.
כל הכבוד ראשפורד ובהצלחה בהמשך.
יש 9 קטלאנים בנבחרת הספרדית, אבל אני בטוח שלא הייתם מנחשים במדויק מי הם.
לשם השוואה, המחוז השני הכי פורה הביא רק 3 שחקנים לנבחרת (ארץ הבאסקים ואנדלוסיה).
אז כולם יודעים שלאמין, אולמו, אריק, ז’ואן גרסיה , קוברסי וקוקוריה הם קטלאנים.
שלושת האחרים הם ויקטור מוניוז, דויד ראיה שוער ארסנל ומארק פוביל המגן של אתלטיקו.
כולם יודעים שפדרי ופראן טורס לא גדלו בבארסה ולא קטאלונים. חלקם זוכרים שגאבי מאיזור סביליה. אבל לא ידעתי שגם גרימאלדו לא קטלוני.
עיירה בת 38 אלף תושבים Palacios y Villafranca באנדלוסיה מיוצגת על ידי 2 שחקנים - גאבי ופביאן רואיז. מסתבר שגם חסוס נבאס נולד שם. לא יודע מה הם אוכלים שם, אבל כדאי לנסות את זה גם בארץ.
אני הייתי בודק מה אוכלים בשכונות La Bajada, Perdriel, Las Flores של רוסאריו.
אולי @EHUD יודע
בעיקר חצץ, והרבה יותר קל לשחק על דשא אחרי ששיחקת על חצץ.
3 אלופי עולם הגיעו מהשכונות שציינת, מסי, די מריה ואנחל קוראה אבל בכללי רוסריו מכונה בירת הכדורגל הארגנטינאי לא לחינם ומחוז סנטה פה ביחס לגודלו מול בןאנוס איירס העצומה הוציא שחקני ומאמני ענק, אפילו סקלוני נולד בעיירה פוחאטו שסמוכה לרוסריו ומזוהה עם מחוז סנטה פה.
אהוד, חשוב לי להדגיש שמה שתיארת כאן, לא בהכרח עובד גם בכיוון הפוך.
כלומר: אם תחליט לגדל את הילדים שלך בחור תחת שגרים בו 17 אנשים בלחץ, ושיש בו רק חול וחצץ לשחק עליהם כדורגל - זה לא כאילו פתאום יגדל לך איזה מסי בבית. רק אומר.
תזכור את המילים הללו כשגלבוע קצף יעלה את ישראל למונדיאל 2046 שיערך באיטליה, ניו זילנד ומאדים