אנקדוטות ושאר ירקות הגירסה הברסאית

טרבל שני בשלוש שנים לקבוצת הנשים.

לקחו שוב צ’מפיונס.

אם כבר הוא מדבר על עצמו בגוף שלישי, אפשר שאחד מהם יסגור את החורים של השני בהגנה?

רק שלא יעלה אחד מגן ימני אחד מגן שמאלי כי אז הלך עלינו

זו לא מסיכה. ככה פדרי באמת נראה אחרי העונה הראשונה תחת קומאן ו/או אחרי משחק חסר חשיבות תחת פליק.

זה כנראה הודעה של מישהו בבארסה או של מנדש לבארסה.
בבארסה מאניה כרגיל מפרשים מוזר.

כן, אבל בדיחה וזה.

תלבושות ברצלונה לעונת 26/27 -

ראשונה - אהבתי.
שנייה - לא הבנתי מתי אפשר לשחק איתה ולא עם הראשונה, אבל סבבה סך הכל.
שלישית - אהבתי.
רביעית - הפסולת לסל, וחסל.
שוער - בחיי שזו אותה חולצה תמיד.

שניה לא סבבה בכלל, נראית כמו פיג’מה לילדים…

והצעה לתיקון לראשונה, בקצה השרוול מסגרת צהובה, כן 2011 בראבק.

ההערה היחידה שיש לי - יותר הגיוני שגורדון ילבש את דגל אנגליה במקום קוברסי.

רק 4? בעונה אחת? ממש תקופת הצנע…

שונא את הראשונה עם הגוונים, נראה נורא לדעתי.

השניה מגניבה. מאוד שונה, אבל נראית טוב לטעמי.

השלישית מכוערת, אבל אני מניח שביחס לסטנדרט הנמוך מאוד והזרחני של נייקי זה לא נורא. הרביעית יפה, אם כי זה קצת מוזר שהמדים שלנו זה המדים של נבחרת אנגליה חח.

חסרה לי חולצה עם הסמל של נייקי הפוך

היא לא חסרה באמת, היא פשוט תגיע באחת או יותר מהמהדורות המיוחדות שיילבשו במועדים ראויים לציון: קלאסיקו, סופר-קופה, משחק ליגה ראשון, משחק אלופות ראשון, משחק שני רצוף של כריסטנסן עם פטור רפואי, 5 משחקים רצוף בהם אראוחו לא מכשיל שחקן כשהוא אחרון, התיקול הראשון של פרנקי, הגול ההגיוני הראשון של ראפיניה, 10 דקות ללא צהוב של גאבי וכד’

שלושה דברים בטוחים בחיים: מיסים, מוות, וקלאסיקו בסוף אוקטובר.

ממש משונה שזו כבר שנה שלישית רצוף שהקלאסיקו הראשון במחזור 10-11, והשני במחזור 35.

לא מבין את ה"הגרלה" הזו.

זו לא באמת הגרלה וזה גם משהו שמסבירים מראש, יש להם המון הגבלות מובנות מראש וכמה משחקים כמו הקלאסיקו והדרבי שצריכים תמיד להיות באותו טווח מחזורים. אין פה איזה wild card של משחקי ליגה שיכולים להיות באיזה סדר שבא להם.

ועדיין, ספציפית מחזור 35? ספציפית 10? לא מחזורים 7 ו-32, לא 14 ו-37, לא 12 ו-33.

אם הכל קבוע מראש, בשביל מה הכסף לנגריירה?

לפי מה שהבנתי מהתקשורת הספרדית, בגדול הקלאסיקו נקבע באותו המחזור פחות או יותר כדי למקסם את הצפייה במשחק בזכות המיקום האסטרטגי שלו בין מחזורי הליגה - כלומר אמצא הסיבוב הראשון ולקראת סוף הסיבוב השני.

יש סרטונים על נסיך ונסיכה נורווגים הולכים לחדר ההלבשה לתת כבוד לנבחרת , ומוצאים את האלנד בלי חולצה. לא מכובד.
הזכירו מקרה דומה שלא הכרתי. מלכת ספרד ירדה לחדר ההלבשה אחרי הניצחון בגמר המונדיאל ב 2010. בזמן ששאר השחקנים מסדרים את הרצפה ומנסים להיראות מכובדים, פויול יוצא ערום מהמקלחת עם מגבת בלבד ולוחץ לה יד כאילו כלום.
https://www.reddit.com/r/soccer/comments/68ek94/throwback_to_when_a_naked_puyol_met_queen_sofia/
גם זוכה ליותר מחיאות כפיים מהמלכה.

יש לי דמעות בעיניים רק מלראות את השחקנים האלה.