כמו שקרוס עשה בשער השלישי ? הנה אף אחד עדיין לא קילל אותו.
כי התרגלתם?
שאלה רצינית,
ריאל פשוט עשירה ברמות משוגעות, איך זה שאין מסע גלקטיקוס רציני? איך זה שפרז מקבל בינוניות שכזו? זו לא בארסה שאין כסף, יש לכם מלא, תתפרעו כמו האנגליות!!
אתה רציני ? לבנזמה ומודריץ’ יש בקלות עוד איזה 5 שנים בטופ, אפשר לסחוט אותם עוד קצת.
בגלל הברנבאו? שיפוץ לא פחות רציני מזה של ברצלונה אבל בשונה מבארסה שעושה כמעט הכול במימון בנקאי, לא אופתע אם פרז מנצל את הכוח הכלכלי כדי לצמצם החזרי ריבית, דבר שמשאיר קופה מדולדלת יחסית לרכש בטווח הקצר.
אבל זו השקעה חכמה לעתיד, אם זה המצב
אני הצטרפתי במחצית השנייה, ולא ראיתי שאננות. הקבוצה יחסית פחות התבדרה ממה שהייתי מצפה אחרי פיגור של שני שערים בקלאסיקו, ויש מספיק דוגמאות.
לפני כמה חודשים בארסה נקלעה מולנו לפיגור דומה וגם נראתה חסרת אונים במשחק שהתפתח אחרי כן - אמנם קצת פחות כי בארסה מתנהלת טוב יותר ביתרון (ממשיכה לשחק חזק ומחפשת שערים נוספים, בניגוד אלינו).
אני חושב שנכנסים פה לרזולוציות קטנות מידי כשהבעיה העיקרית מאפילה על הכל - יש לנו שחקני על שכרגע לא נותנים קמצוץ ממה שנתנו בעונה שעברה ואפילו בתחילת העונה הנוכחית - בעיקר בנזמה ופדה, אבל גם ויניסיוס ומודריץ’.
אני דווקא חושב שאנחנו בדרך הנכונה.
תוצאה משפילה בקלאסיקו -
שפת גוף מזעזעת -
חצי הרכב לא יודע לתת פס -
הגנה טיילת -
עדיין חסרים לי כמה דברים:
- לסיים את הליגה בפער גדול.
- לעוף בשמינית/רבע גמר אלופות.
- לשכוח לשלוח פקס בגביע המלך.
ואז, אולי רק אז, משהו יזוז.
אתה יודע מה טיטי, זה לא מצחיק. הם באמת טובים ביחס להרבה פייקים שמפומפמים בתקשורת.
אבל אפשר לתת להם צוות מסייע איכותי שיקיף אותם.
מזכיר לי את פירלו ביובה שהוקף בסוסים כפוגבה/וידאל/מרקיסיו וכך הוא פרח למרות גילו המתקדם.
יש לנו גם סוסים, אפשר להקיף את מודריץ’ ובנזמה בסוסים פדה, צ’ומה, קמאבינגה, רודריגו ווניסיוס, אבל קרלו מעדיף להקיף אותם בזקנים איטיים ו/או בנגרים.
עזוב באלדה, נגיד גדל לנו עילוי . אבל גם מארקוס אלונסו רמה אחת לפחות מעל מה שיש לכם, והוא היה זמין בחינם.
אני לא בדקתי , אבל בטוח היו עוד שחקנים זולים שיכלתם לרכוש.
אבל מנדי עלה 50M, לא יזרקו אותו לפח, נכון?
חחח, אני ראיתי עד הסוף את ה 8-2 מבאיירן. תהיה חזק, מאחל גם לכם כזה דבר.
אפשר לדבר הרבה על הגישה ועל המשחק הרע של השחקנים.
הדבר הכי גרוע שהיה זה שבמחצית, במצב שהקישור שלך לא מספיק אגרסיבי ולא קיים, במקום להוציא את מודריץ שלא קיים המאמן שלנו בחר להוציא את קאמבינגה, השחקן היחידי שהגיע להתמודדות הזו.
מה זה הדבק הזה של מודריץ, הוא פשוט לא היה קיים היום ועדיין הוא לא יוצא ראשון.
חייבים מהפכה, ומהר.
2 מגנים וקשר טכני להרכב הראשון.
חלוץ מחליף לבנזמה, ושחקן התקפה לגיבוי של ויניסיוס ורודריגו (רצוי להרכב הראשון, אבל על מי אני עובד).
באמת שאי אפשר לשחק ככה.
מנדי כל כדור מאבד ואפילו הגנתית הוא כבר לא מוסיף כלום, קרבאחל לא שמר על שחקן כל המשחק.
כשכל זה מגיע עם משחק נפל של רודיגר והטעות הקבועה של מיליטאו אין לנו מה למכור.
מה שהכי מתסכל זה שלא הייתה פה ברסה גדולה. פשוט ריאל לא קיימת.
מודריץ צריך לראות ספסל. מאוד אוהב אותו אך הוא לא חזר מהמונדיאל. סבאיוס נראה טוב בהרבה ממנו, ובטח שקאמבינגה.
כנראה שבתור אוהדי ריאל חווינו יותר תבוסות מכם.
אולי לא חוויתי 8-2, אך חוויתי 6-2, 5-0, 4-0 (פעמיים) ו5-1.
כלומר בממוצע אחת לשנתיים ראיתי תבוסה מולכם.
לא רוצה להכנס לוויכוח של מי סבל יותר, אבל אנחנו סבלנו יותר
אני חייב להגיד שבאמת כלום לא מפתיע פה.
הכתובת הייתה על הקיר בסוף העונה שעברה, זעקה בקיץ וכבר צרחה רגע לפני פגרת המונדיאל אבל בריאל מדריד כמו ריאל מדריד כנראה חייבים לחטוף על הראש כמה מאניטות, השפלות ועונה ללא תארים כדי (אולי) להבין שצריך שינויים.
אנצ’לוטי הוא ממש לא כוס התה שלי ובאופן כללי עם המון בעיות שאיכשהו לא השפיעו על העונה שעברה אבל בכנות, מה הוא אמור לעשות? קמאבינגה מגן שמאלי? זה מה שהיה ההבדל בין ניצחון בקלאסיקו למשחק המחפיר הזה?
כלומר יכול להיות שהוא מגן שמאלי נהדר, יכול להיות שהוא גם אחלה חלוץ 9 אבל קמאבינגה הוא לא מגן ועצם זה שאנחנו בכלל מעלים את האפשרות היא הבעיה.
לריאל מדריד חסרים 4-5 שחקנים טובים, זו לא הגזמה ובכל עונה שאין רכש המספר הזה גדל, יש יותר מידי שחקנים בקבוצה שנעים על תקן של שחקני עבר או בינוניים מידי.
אין לנו מגן אחד טוב בסגל (משני הצדדים) ובטח שלא מחליף, אין לנו קשר אחד שמשחק לעומק, אין לנו חלוץ מחליף ואין לנו בכלל אגף ימין, זה יותר מידי בשביל שנראה כדורגל איכותי ולכן תכנית המשחק היא למסור את הכדור לויניסיוס ולקוות שיעשה משהו.
הדבר שחורה לי פה יותר מהכל הוא שהיריבה שלנו באמת לא קבוצה גדולה, ברצלונה רחוקה מאד מלהיות איזו קבוצה מאיימת ומשחקי הצ’מפיונס או הקלאסיקו הראשון יעידו על כך.
אבל הם רוצים להוכיח, הם נחושים והם נכנסים למוד של טירוף כשהם רואים אותנו בזמן שאנחנו? בכלל לא מעניין אותנו המשחק והחברים שלנו ישנים על המגרש.
הם עשו אול אין בקיץ, אנחנו היינו במוד של “אוקי אנחנו אלופי אירופה ואלופי ספרד בוא ננסה לעשות משהו העונה ואם לא אז הכל בסדר”, כשהם ירקו דם לנצח משחקים בנובמבר השחקנים שלנו שמרו על הרגליים כי יש מונדיאל.
ככה זה נראה מהתחלת העונה וזה מה שכנראה יכריע את זהות האלופה לצערי.
למה לפתוח פה כשליברפול עוד חודש? ועוד בשמינית
את האמת, אולי אפילו די קיוויתי שתוצאה כמו של היום תקרה ושזה יקרה מול ברצלונה.
אף אחד לא רוצה להפסיד לבארסה גם בידידות, ואף אחד לא רוצה להפסיד גמר אבל בתכלס למי אכפת מהסופרקופה? השחקנים ואנצ׳לוטי צריכים לקבל בעיטה רצינית בתחת ומגיע להם, ובדכ כשנראים ככה מול בארסה זה מזיז כמה דברים… אז כן, היכולת, התוצאה ואשכרה להפסיד גמר (נראה לי שלא הפסדנו גמר כבר עשור מאז גביע המלך מול אתלטי) ולהפסיד לבארסה - לא מתקבלים על הדעת. אבל אני קונה אם זה מה שיעורר קצת את הקבוצה האנמית שלנו בשביל לקחת אליפות
אין לנו אגף ימין בהתקפה, גם אם רודריגו משחק הוא משחק או באמצע או בשמאל, או שלחלוטין לא מורגש וזה פוגע בנו נורא - עדיין לא אמור להיות ככה אבל אשכרה חוץ מלתת לויני את הכדור / לקוות שפדה יבעט מרחוק אין לנו שיטות בהתקפה וזה באמת עצוב
לפני חודשיים היו דיבורים שהמועדון הולך לעשות מסע רכש בקיץ של 350 מליון - רק באמת מעניין אותי את מי יביאו? נראה שבחלק ההתקפי אין התעניינות באף שחקן, כל הרכשים הגדולים מתוכננים לקיץ 24 (אמבפה אולי, אלפונסו דייויס ו…אנדריק) את מי הולכים להביא בקיץ הזה להתקפה? מעניין מאוד… וחלוץ מחליף זה לא מספיק
כנראה יגיע בלינגהאם, לפי השמועות גם גברדיול ופראן גרסיה(נקווה שבאמת יחליטו להביא אותו ושיעיף את מנדי לכל הרוחות)
אנחנו עדיין נצטרך - מגן ימני, שמאלי בכיר יותר, קשר יצירתי, חלוץ מחליף שמסוגל גם לפתוח קבוע ושחקן לאגף ימין.
לא מזמן דיברו על אודגור בפורום של האקסים, אני גם נורא מתלהב ממנו והלוואי שלא היו מוותרים עליו ככ בקלות אבל חייבים להודות - אם הוא/שחקן עם סגנון דומה היו משחקים אצלינו היה להם קשה נורא והיו נראים גרוע, למה? אשכרה אין לנו שחקן התקפה מהיר אחד שעושה תנועה לעומק (כלומר, יש אחד בסגל אבל שומרים עליו 3-4 כל משחק) אין שום תנועה במשחק התקפה והציוות של מודריץ וקרוס ביחד כבר באמת בלתי אפשרי
מקווה שהשחקנים יתעוררו, ושזה התואר והקלאסיקו האחרונים שאנחנו נותנים לבארסה השנה
באמת שלא לקחת אליפות השנה זה יהיה כל כך מביך
הכותרת שלי היא: ריאל מחריד!
הכל מחריד מאנצ׳לוטי הבובה ועד האפסנאי.
אני לפעמים שואל את עצמי האם אנחנו האוהדים והמועדון צופים באותה קבוצה?
אף איש מהצוות המקצועי לא יוצא לתקשורת ומודה הסגל לא מספיק טוב.
הקבוצה מתחילת העונה משחקת זוועה השחקנים לא פוגעים.
אין היום שחקן אחד בקבוצה שהוא נקודת אור.
הכדורגל שלנו פשוט מכוער,אפור,ומרגיז והאמת שאני לא רואה איך זה הולך להשתנות.
אותי מצחיק שמה שמעניין את פלורנטינו זה להחתים ילד בן 16 שיגיע בעוד שנתיים,והשיפוץ הנצחי בברנבאו.
אין שחקן אחד ראוי מהקסטיליה והנוער שיכול לעלות לבוגרת?
אף שחקן לא ראוי לדקות משחק בקבוצה הכבויה הזאת?
שלא נדבר על שחקנים ספרדים.
(זה פאק מקצועי שאף אחד לא נותן עליו את הדין)
לא הגיוני שפלורנטינו אשכרה מחזיק בקופת המועדון ומכתיב מדיניות הזויה בה רק הוא מחליט,והדרג המקצועי לא משפיע בשיט.כולם רואים בידיוק כמונו שהמעדון חייב חיזוק ושינוי בהקדם האפשרי.
כי אחרת העונה הזאת תיהיה כישלון.השתיקה הרועמת הזאת
(של הקהל ושל הצוות המקצועי)משחקת לידיים הרועדות של פלורנטינו להמשיך במדיניות ״אין צורך בחיזוק הסגל שלנו שלם״
וגם השנה הבאה תראה בידיוק אותו הדבר.
זאת לא בעיה חדשה כמובן, אבל אנחנו לא יודעים/מסוגלים ללחוץ.
כשהכדור אצלנו צריכה להתקבל החלטה בשבריר שניה, אחרת זה גמור. כשהכדור ברגליים של שחקני בארסה, לעומת זאת, נדמה שהם יכולים לשבת, לפתוח מפות, לשים פינג’אן על האש, לעשות סיעור מוחות ולקבל החלטה מושכלת איך ומאיזה כיוון לתקוף.
זה ועוד בעיה שולית - הכוכבים של הקבוצה כבויים לגמרי.
הלוואי שמהמשחק הזה נתחיל לראות שינוי.
קרוס ומודריץ לא צריכים לפתוח, בטח שלא בכושר הנוכחי, שלפחות נזכה לראות את הילדים רצים קצת. שמודריץ יעלה מהספסל ל30 דקות.
חלאס עם האלתור של פדה כקיצוני. זה נהדר כשנותנים לנו שטח, אבל זה קורה באיזה 2 משחקים בשנה. אנחנו מוותרים על הקשר הכי טוב שלנו כדי לקבל גרסה דהויה שלו באגף.
מבחינתי שיעלו את ויניסיוס טוביאס לסגל הבכיר כבר, קשה לי להאמין שהוא פחות טוב מקרבאחל.
כשאלאבה חוזר הוא צריך לפתוח כמגן.
מספיק עם הבית זונות שעושים לנו פה השחקנים, אם אתם לא באים לטרוף את הדשא, אל תעלו. מודריץ אתמול נראה כאילו הוא עושה לנו טובה שהוא על הדשא (בן 37 בכל זאת)
דגל לבן| כאילו מצד אחד מה, קלאסיקו, לא תכתוב? הרי הייתה שם (אני) גם בימי המאניטות האכזריות וכן הלאה ותמיד הוצאת משהו מהמקלדת. אבל מרגיש שהכתובת הייתה על הקיר ואין חשק לטחון את זה שוב, הכל כרגע רע, אין אוויר ואין תקווה ואפילו לפי כל מיני עיתונאים המצב בחדר ההלבשה שונה מאוד כעת - פסימיות ואווירת נכאים, בהשוואה לתבוסה בשנה שעברה. מוזמנים לקרוא את נבואות הזעם שלי מתחילת העונה גם כשיצאנו לפגרה עם מאזן מאה אחוז באוקטובר אמרתי שריאל מדריד עצלנית ונותנת מעט מדי ואין כדורגל. ההפסד הראשון היה יכול להגיע ממש מזמן.
יש אפסיות מוחלטת בקבוצה כרגע למען האמת. המצב הפיזי שלנו מזעזע, לא רק שחקנים וותיקים שנשחקו במונדיאל אלא גם כאלה צעירים. המצב המנטאלי, לא יודע, אולי לא מאמינים כבר בקרלו אנצ’לוטי. קבוצה שחוזרת ממצבים בלתי אפשריים בליגת האלופות נגד האריות - מורידה את הראש אחרי פיגור נגד ויאריאל או נגד ברצלונה שהיא בבנייה. כמובן שהכדורגל עצמו רע מאוד עם אפס רעיונות, המון עקבים של קארים בנזמה. טוני קרוס יורד אחורה להיות בלם כדי לעזור בהנעת הכדור האיומה. גם המוטיבציה לא ממש גבוהה, ברצלונה חד משמעית הייתה רעבה מאיתנו, בדיוק על כך נשאל קרלו במסיבת העיתונאים. הצחיק אותי שהמארקה וה-AS הכריזו בגדול והדפיסו את ההרכבים וכן הלאה וכתבו שרודריגו ישחק. ברור שקרלו יילך על פדה ואלוורדה בכנף ימין ויהיה שמרן. לא נגענו בכדור למרות ארבעת הקשרים.
לא מעט פעמים החמאתי לברצלונה, היא בהחלט קבוצה טובה, עם שחקנים בכושר פנטסטי בניגוד אלינו (מי אפשר לציין פרט לטיבו קורטואה הגדול? - פנומן!), הנחתי שייתכן ונפסיד אבל לא חשבתי שנהיה שטיח. ב-3:0 הם עשו את זה כלכך בקלות כמו בחלק מהערבים שרצינו למחוק - אבל אז היה לה את ליאו מסי. צ’אבי היה יכול אפילו לזלזל בנו יותר ולהתחיל להוציא את שחקני המפתח. הם כן מנסים לעשות משהו ואנחנו לא, מהי שיטת המשחק של ריאל מדריד? למה אנחנו לא מפעילים לחץ גבוה גם כשיש בהרכב יותר ביריונים? איפה העליונות ‘האווירית’ והפיזית שלנו כביכול שדיברו עליה כל כך? עובר זמן ואתה מצפה שהקבוצה תשתפר וזה לא קורה. סירחון בוויאדוליד, סירחון בוויאריאל, סירחון נגד ולנסיה וכן הלאה. באמת אפס שיפור.
היה לנו בור במרכז המגרש כל הזמן, קרוס לא יכול לרדוף אחרי שחקנים ולוקה מודריץ’ תשוש, איזו הפתעה, אבל ההגנה קטסטרופה. איך באלדה עבר שם את קרבחאל למרות שהיה במרחק עצום ממנו. דני נרדם בשערים, היציאה שלו ללחוץ קדימה עם מיליטאו ב-2:0 זה אחת הנקודות בה ההגנה ‘עמדה’ הכי גרוע שיש. גולים של מטומטמים. רק ביום שישי שיחקתי כדורגל בגולטיים אחרי הרבה זמן. רודיגר שלומיאל גם הוא, המסירה שלו לקמאבינגה הייתה איומה ולא חכמה, אפס חוכמת משחק אצלו. אני שוב אומר, מיליטאו קצת נלחם, אבל נאצ’ו הוא שחקן ההגנה הכי אמין בסגל וזה פשע שהוא לא משחק אבל ברור שזה ימשיך להיות ככה ואני יודע שגם איתו המצב לא היה משתפר פלאים, כי הוא לא פפה בשיאו. אבל נאצ’ו טועה פחות.
קמאבינגה סבל ממסירה די גרועה של רודיגר, לצערי הוא גם נכשל אחר כך בניסיון לעצור את בוסקטס שעשה פעולה חכמה. נדמה לי שהיה לו צהוב אבל אחרת כמובן שהיה צריך להמשיך. ראיתי הרבה מצבים שהוא ניסה להוציא אותנו קדימה ובעיקר דפק ספרינט בצד שמאל - היה דינמי יותר מפדה (אפס עזרה של פדה בהגנה, לא בעט לשער, מהוסס. פדה של 22/23 - אסור לעבור בשתיקה על יכולת כזו) - ופשוט אף אחד לא מסר לו לשטח. בנזמה ו-ויניסיוס מוסרים רק לעצמם.
במחצית הראשונה היה מצב, אחרי רבע שעה, שריאל עשתה חמש עבירות אבל עדיין לא קיבלתי תחושה שמישהו נלחם, שמישהו רוצה, שמישהו יעשה פאול אפילו פרוע ואידיוטי כמו ראמוס פעם. וברצלונה לא עשתה אף עבירה. וזה לא עניין של השופט או משהו. היא לא הייתה צריכה לעשות אף פאול כדי לעצור אותנו.
הסינרגיה בין קארים בנזמה לוויניסיוס ג’וניור לא עובדת כבר. בנזמה כל הזמן עם העקבים, ויניסיוס לפעמים מצליח לחתוך לאמצע אבל הוא לא בועט אף פעם בזמן. השיטה היחידה שלנו היא לנסות לשלוח לברזילאי כדור לשטח אבל זה לא קורה הרבה. והוא לא מסתדר עם אראוחו כמובן. בארסה גם עם פיקה של היום בהגנה הייתה מנצחת אותנו ובקלות. גם אם על שניהם יש עומס והשחקנים שלנו לא מצטרפים מקו שני שלא לומר על המגינים (ויניסיוס אוהב לכדורגל, בואו) - זה לא מתקבל על הדעת. בנזמה עם העקבים האלה כל הזמן, באמת לא מודע למה שקורה.
אני לא אגיד לעולם שהגביע ה-14 עשה לקבוצה הזו רע כי ריאל תמיד מתנהגת ביהירות וזחיחות עם “הערכת הסגל” לפי המיקום בבלון ד’אור, וזה היה המסע הכי מרגש איי פעם, ואני חולה על ליגת האלופות . אבל צפיתי את “הנחיתה הכואבת הזו”. זה לא בדיוק 2015 כי ב-2015 היה לנו סגל של תותחים וכריסטיאנו רונאלדו אחד אלוהינו שהחזיק אותנו במירוץ עד הסוף עם 60 גולים. כן היה ספק גדול מההתחלה האם חלק מהסגל יכול למתוח את עצמו עד לקצה כמו בעונה שעברה והתשובה היא לא. גם אין לנו ספסל. הבמאי הספרדי נגמל מההחלטה להראות את הקלוז-אפים על אדן הזאר שאולי נרדם ואולי המציא משחק קלפים חדש עם מריאנו. המועדון ויתר על העונה הזו. נשלים את המשימה בחמישי עם הדחה הירואית נגד ויאריאל מהקופה דל ריי וככה לשחקנים יתפנה לו"ז לעוד תמונות באינסטגרם. אתה כבר מקבל את זה שהקבוצה פאסיבית וגמורה. זה לא הימים שאני עומד ליד הספה וזז, “מחלק הוראות” כאילו אני אנצ’לוטי, צועק, מתעצבן, מקלל וחיי את המשחק, אלא שבוז וגמור.
בואו נשווה לרגע בין שני הקלאסיקוס העונה. ריאל פתחה פנטסטי נגד ברצלונה בברנבאו והובילה 0:2 ובסוף זה נגמר ב-1:3 כשהיה סיכון מסוים שבארסה תשווה עד לפנדל שסחט רודריגו ממש בסיום. אתמול, ולא רק בגלל התוצאה כשבנזמה כבש שער מצמק בסוף ולא החזיר את הכבוד - זה הרגיש הרבה יותר כמו ‘תבוסה’, וזה נובע גם ממאמן. “הייאוש” המסוים שלי נובע מכך שכבר ראינו משחקים עלובים של ריאל גם בהרכב טוב יחסית, עם רודריגו וקמאבינגה ולוקאס - נגד ויאריאל. האללה מדריד!
הפסדנו בעונת 2018/2019 בסופר קאפ של אופ"א לאתטליקו 4-2 בהארכה.
זה ההפסד השני שלנו בגמר ב9 מפגשי גמר סופר קאפ ספרדי מול בארסה. ההפסד הראשון היה בעונת 2011/2012.
בסוף אותה עונה זכינו גם באליפות.
אין לי הרבה מה להגיד על המשחק אתמול חוץ מזה שמי שצפה במשחקים שלנו מאז השיבה מהמונדיאל בדגש המשחק מול ולנסיה וקרא על העייפות והחוסר חשק של השחקנים צפה שאנחנו נפסיד.
לא חשבתי שנציג יכולת כה חלשה ונרפית, קלאסיקו אחרי הכל!בדגש שזה פאקינג גמר, קצת לחימה קצת רצון לנצח.
שום דבר מה זה לא קיבלנו.
טוב, הפנים ליום חמישי. אני מקווה מאוד שהמשחק היום נתן לנו את הכאפה שהיינו צריכים לקבל ונחזור ממנו כמו שחזרנו מהפסד האחרון בקלאסיקו-זכייה בדאבל.
אני אסתפק העונה בדאבל של גביע+אליפות וחצי גמר אלופות, או לפחות אליפות+חצי גמר ליגת אלופות.
יש מצב אני אופטימי וחי בסרט, אבל את זה נראה רק בסוף העונה.
זאת חד משמעית הקבוצה הכי מוזרה שיצא לי לצפות בה בתור אוהד. רמת הדיסוננס בין היכולת שלה להתעלות ולשחק כדורגל נהדר ברגעים מסויימים(בעיקר בעונה שעברה) ולהיות קבוצה ברמת האלמריה באחרים היא קיצונית.
זה גם משתקף ברוב הכוכבים שלנו-
קארים- בנאדם דפק עונת בלון ד׳אור וחזר להיות חלום בלהות.
ויני- עונת פריצה מטאורית לצד חוסר בגרות של ילד בן 11.
רודריגו- לעיתים נראה כדבר הבא ולפעמים נראה כמו ילד שמפוחד לקחת את המושכות.
קרוס- גאון ומאסטרו מאחור או בור הגנתי וחסר פיזיות, אין לו באמצע.
ועוד ועוד ניתן להגיד את זה כמעט על כל שחקני הסגל למעט קורטואה.
קבוצה מתעתעת ושקרנית אין ספק. יום אחד צריך להחליף את כל הסגל ולמחרת זוכים בליגת האלופות, מאניה-דיפרסיה מבית היוצר של האימפריה בלבן.