פורסים שטיח לברצלונה בגמר הסופרקופה

https://twitter.com/KiyanSo/status/1614964040303874048?t=tZblSuwPuoUYlL4wKRCCFw&s=19

ממליץ לקרוא את השרשור(בכללי הבחור הזה כותב נהדר על ריאל). זה מסכם את המשחק ואת הסיטואציה הכללית של הקבוצה בצורה טובה ומתומצתת.

יש הרבה תמונות בטוויטר שייגרמו לכם להכווץ בכיסא באי נוחות לגבי העמידה “הטקטית” שלנו אתמול אבל זו כנראה הכי נוראית:

ויניסיוס נגד כולם. שלושה שחקני ברצלונה מולו, אחד - עוסמאן דמבלה - גם בעמדה די קרובה כדי להתערב. קארים בנזמה הוא השחקן היחיד של ריאל מדריד שברחבה וסביבו גם כן ארבעה. בדקה הזו ברצלונה כבר הגיעה לשני מצבים טובים לפחות על אף שהיה 0:0. נניח רודריגו היה משחק במקום פדה ואלוורדה בכנף ימין, זה גם כן לא מספיק. דני קרבחאל בקושי עולה למעלה, גם פרלאן מנדי. אף קשר שלנו “מהוותיקים” לא עושה תנועה לעומק ולא נמצא בשליש האחרון, משחקים רבים שהם לא בועטים לשער. אדוארדו קמאבינגה דווקא עשה תנועה אבל לא מסרו לו. ואתמול קיבלנו שיעור מברצלונה איך שחקנים שהם לאו דווקא גולרים - יודעים לנוע נהדר לעומק.

לא מבין מה הבעיה? בנזמה הבקיע וקרבאחל לא נפצע. לא צריך רכש לשנתיים הקרובות. הכל תחת קונטרול אצלנו.

אני לא אופתע אם זו הסקת המסקנות בסופו של יום בשנים האחרונות אצלנו.

זה בדיוק הסיפור. שנה אחרי שנה יש תלונות בשלב הזה של העונה וכולם בטוחים שהקבוצה הולכת לפח בינואר פברואר. נדבר שוב במרץ אפריל ותגידו מה שלומכם, או כפי שרומנו כותב “מה שלומך אלופת אירופה?”. לסגל הזה כמובן יש תקרה, אבל אני לא חושב שהכושר הנוכחי של ריאל מספר את הסיפור של הקבוצה. לפחות זה מה שהסטוריה עד כה אמרה.

מהי אותה היסטוריה?
אתה מתכוון לעונה שעברה?
זה יותר סטיית תקן מהיסטוריה.

לא הכל רע ולא צריך לשרוף הכל, אבל רוב העמדות שלפחות אני מתלונן עליהן הן לא בעיות חדשות.
קרבאחל לא שחקן מאז 18-19 וגם באגף שמאל המצב לא טוב יותר.
מודריץ את קרוס זה שילוב שמתקשה מאוד ברוב המשחקים, למה ההתעקשות הזו על שניהם כשפדה, וקאמבינגה כאן?
ההתקפה שלנו דלילה ביותר, למה לא להעמיק את הסגל?

אצלכם, כשאין כסף, הצלחתם להשאיר את דמבלה, להנחית את לבנדובסקי, ראפיניה ופראן, וזה כשיש לכם את פאטי. בריאל החליטו שאסנסיו מספיק טוב להיות חילוף יחיד בהתקפה לכל העונה.
אה סליחה, החליטו לקחת את הקשר הכי טוב שלנו ולהפוך אותו לקיצוני בינוני…
פה הבעיה שלנו. אני לא מאשים את פרז על הכשלון מול אמבפה והאלאנד, אני מאשים אותו על היעדר החלופות.
לא צריך להביא רק סופרסטארים בלבל של אמבפה. לא הכל צריך להיות הכל או כלום.

כמה פעמים כבר קברו את זיזו? כמה פעמים דיברו על חוסר שביעות רצון מהיכולות של הקבוצה בחלק הראשון? זה תמיד אותו סיפור, העונה שעברה הייתה לחלוטין קיצונית בדיסוננס שלה, אבל בגדול עמדה באותה תבנית.

אתה יכול לראות את זה כיתרון, אנחנו עשינו סוג של התאבדות על הרכש על שנים קדימה כי הרגשנו שאנחנו במצב של אין ברירה ברמה מקצועית, כי בניגוד לתשתית הקיימת שלכם, לנו כבר לא נשאר כלום מהשנים הגדולות שלנו, אז הרבה פעמים רכש כזה מאסיבי מצביע על היעדר פתרונות ברמה הכללית. אני לא חושב שהמצבים של שתי הקבוצות בהכרח ברי השוואה.

אני לא קובר שום קבוצה, אני קובר שחקנים מסוימים מהקבוצה.

קרבאחל - אין לו מה לחפש ברמות האלה יותר. כבר לא עומד בקצב וזה לא שהוא מפצה על כך עם יכולת טכנית או התקפית.
מנדי - בניגוד לקרבאחל אני ממש מוכן שיישאר כמחליף, אבל הוא רחוק מהרמה הדרושה משחקן ריאל ומעולם לא הראה שמגיע לו צ׳אנס רביעי.
מודריץ׳ - חייב להתחיל להיות מחליף, ככה הוא יעמוד בקצב ונמשיך להנות מהקסם שלו.

חייבים להפסיק לחלטר עם פדה באגף ימין. אם האמון ברודריגו כל כך נמוך עד כדי כך שמעדיפים לוותר על הקשר הכי טוב שלנו ולהפוך אותו לקיצוני בינוני, אז חובה להביא רכש לעמדה הזו.

זה כמו שאתם יכולתם להתלונן על סרג׳י רוברטו גם כשזכיתם בתארים.

כל מה שאני כותב פה כנראה שלא ישתנה אם ריאל תזכה באליפות או באלופות. כלומר כמובן אם פתאום השחקנים שאני כותב עליהם ישתנו ב180 מעלות אדבר אחרת, אבל יש לנו שחקנים שמקומם לא בהרכב של אלופת אירופה, וגם לא של קבוצות אחרות ברמות האלה.

https://twitter.com/relevo/status/1615373991429931017?s=20&t=6oaRfgyxQIjyangye0ROJA
קרבחאל ככל הנראה כן נפצע

כואב לי לכתוב את זה, אבל הדבר הכי גרוע בקרבאחל העונה זה שהוא נפצע פחות מהרגלו. מקווה שיחזור מהפציעה למעמד של שחקן ספסל, אבל אני בספק עם קרלו.

קרבאחל הופך בצעדי ענק למיצ’ל סאלגדו, ממש אותו תהליך שהפך בשנתיים שלוש שחקן מעולה לסוס מת בגיל צעיר יחסית.
כואב לראות.

הדבר היחיד שטוב בפציעה של קארחבל בשילוב הפציעה של אלאבה ולוקאס, זה אומר שהם פאקינג צריכים לעלות את טוביאס כמגן מחליף לפחות. מובן שלא הייתי נותן לו לשחק מול ויריאל או בילבאו בחוץ, אבל בגביע העולם לקבוצות או משחק ביתי מול סוסיאד?כן הייתי פותח איתו כמגן ימני.
איני מכיר את הקסטילה וכמות הדקות ששחקני הנוער שותפו במשחק הגביע האחרון לא נותן יותר מדי מרחב דגימה ליכולת שלהם, אבל הייתי מעלה חלוץ מהקסטילה על מנת שישמש כמחליף לבנזמה.
בסופו של יום, קשה לי להאמין שהם יכולים להיות יותר גרועים מהזארד או מריאנו.

מאמין שזה אומר שבזמן הקרוב נראה לא מעט דקות של טוביאס. נאצ׳ו לאחרונה כשהוא משחק נראה מעט כבד ולא מדויק והוא ממש לא איזה מגן ימני גדול, וכשאלאבה, ואסקז וקרבאחל פצועים הוא גם גיבוי ראשון לכל אחת מיתר 3 העמדות שלנו.
מאוד אשמח שנבין סוף סוף מה הרמה של טוביאס

אני לא אתפלא אם אנצ’לוטי יעדיף לשים בעמדת המגן הימני את מיליטאו, נאצ’ו, רודיגר (ואולי אפילו ואייחו או ואלוורדה) לפני שייתן צ’אנס לטוביאס. יש לו אלרגיה לשחקני קסטיליה.

האמת לא ברור איך שחקן כמו אריבאס לא מקבל אפילו פירורים, נראה כמו כישרון גדול.

למה כולם רוצים לתת צ’אנס לטוביאס הזה ? מישהו ראה אותו משחק ? האם הוא טוב ? האם הוא עשה משהו בחיים שיש לדבר עליו כאופציה להרכב ראשון בריאל מדריד ?
אני אישית לא ראיתי דקת משחק משחק שלו.

הוא מדובר בתור פוטנציאל אדיר להיות מגן ימני התקפי מעולה. הוא בן 18 שרק העונה הגיע אלינו משחטאר בהשאלה.
מדובר עליו כאופציה ראשונה בגלל האופציות האחרות שיש לנו לעמדת המגן הימני. חוץ מזה, יש מצב הוא יהיה תותח על חלל ואין גם ככה יותר מדי מגנים ימנים מדהימים בשוק.

בסדר, אז קודם שיקבל כמה דקות במשחק גביע זניח או משחק אימון ויוכיח שהוא שווה משהו ואז נדבר עליו להרכב, כרגע אף אחד לא ראה אותו משחק.

לא ראיתי אותו משחק.
אני רוצה לתת לו צ׳אנס כדי שיגלו עכשיו אם הוא מתאים או לא במקום למכור לנו אותו כרכש לעמדת המגן הימני בקיץ.
בנוסף, גם קרבאחל וגם ואסקז פצועים, ככה שזה לא שמישהו פה העדיף אותו על פני ווקר.

מה גם שאני לא רוצה את נאצ׳ו שם. כשאלאבה פצוע הוא הגיבוי הראשון והיחידי שלנו ל4 העמדות בהגנה

אנחנו לא חלוקים בדעתנו. לעלות מחר איתו בתור מגן ימני יהיה סיכון עצום!אבל אם הבחירה בהגנה היא בין
מילאטו רודיגר נאצ’ו מנדי
או בין
טוביאס מילאטו רודיגר מנדי/נאצו’

אני הולך עם הבחירה ה2, אפילו שזה סיכון עצום. אבל מילאטו ומנדי באגפים זה 0 תרומה התקפית.
אני גם לא עף על לפתוח עם רודיגר בתור מגן ימין, אני אעדיף שיפתח בשמאל על חשבון מנדי.

גם אותי לא ראית משחק. גם לי מגיע צ’אנס בהרכב של ריאל מדריד. תשפוט אותי אחר כך.
אני עם טיטי פה.