צחקתי קצת על נמני הענישו אותי עם שגיא כהן
הפרשן היחיד שממציא תאוריה חדשה תוך כדי שהוא מסביר את התיאוריה הקודמת שהמציא לפני שנייה.
צחקתי קצת על נמני הענישו אותי עם שגיא כהן
הפרשן היחיד שממציא תאוריה חדשה תוך כדי שהוא מסביר את התיאוריה הקודמת שהמציא לפני שנייה.
אחד המדוייקים קבל עוד לייק.
תמיד חשבתי שאם שגיא כהן ונדב יעקובי יעשו פיוז’ן אז נקבל בנאדם אחד שלם נורמלי.
מעולם לא הבנתי את השנאה לשגיא כהן. גם אם הוא מחרטט פה ושם, כיף לשמוע את הניתוחים שלו, אפילו סתם בתור סיפורים.
אין לתאר כמובן את ירידת הערך העצומה והעצובה של אולפן ליגת האלופות. מעבר למודי המלך, פעם מינון שחקני/מאמני העבר היה סביר - אוחנה בלבד לצד אנשי תקשורת אמיתיים. לראות ולשמוע את גוטמן ושות’ שם זה זוועת עולם. אני לא יודע מה יותר גרוע - אם ערוץ הספורט לא עושה סקר צרכנים, או אם הוא כן עושה ואנשים אשכרה מעדיפים את טומטומי העבר האלה.
אגב, מנגד, אני כן רואה שיפור בוואן - צרפתי זה חיזוק מעולה. פרשן נהדר. ואני כבר לא נתקל בשדרן שנוטה לצעוק יותר מידי על פארש. “רן מלובניק” של וואן (למרות שהמקורי מאוד חביב עלי בתור דוד כזה וסמל חשוב לבינוניות עקבית בכל תחום)
הרגת אותי
גם בONE עשו סקר צרכנים ואבי נימני קיבל את הציון הנמוך בהיסטוריה של הסקרים ועדיין הוא משדר כמעט כל משחק.
יש גם פוליטיקות ואינטרסים, לא הכל מקצועי.
שכטר ואוואט עושים קצת שכונה עם ירידות ודאחקות ואני בטוח שיש כאלה שאוהבים את זה.
גוטמן באמת בלתי. גם כריזמה של גלנט וגם בלבולי מוח מקצועים של הביוקר.
בעבר הייתי פותח אולפן ב21:00 ונגרר עד 00:30
היום פותח ב21:59 וסוגר בשריקה.
הבעיה בשגיא כהן שהוא ממציא פרשנויות. היתרון שלו הוא שהוא לפחות מנסה לפרשן (למשל בשונה מאבי נמני).
אפשר לקרוא לכהן פסאודו פרשן. הוא גרוע, אבל עדיף לאין ערוך מנימני (הייתי קורא לו מגיב, לא פרשן) או גוטמן (לא יודע להגדיר אותו).
לדעתי 2 הפרשנים הכי טובים שיש בארץ אלו אברם גרנט (שמעתי אותו אולי באיזה 2 משחקים אבל אני זוכר שמאוד התרשמתי) וברח לי השם של הבחור הצעיר הזה שמחליף ערוצים כמו גרביים (עריכה: נזכרתי, אורי קופר).
לגבי שידור, אגב, אני עדיין זוכר חסד נעורים לנדב יעקבי בליגה הספרדית. מאוד אוהב אותו והייתי שמח שיחזור לשדר את הליגה.
לבד, אז נדב היה בשיאו. הבעיה שהוא משדר עם השאר הוא פשוט יורד לרמה שלהם
לא יודע מי מפרשן את המשחק עם עמיחי שפיגלר, אבל איזה כאבי אוזניים השניים האלה עושים לי
זה נשמע כמו 2 מבוגרים בשכונה שיושבים לראות משחק בקיוסק וחוזרים על עצמם במשך 90 דקות בזמן שהם מחזקים אחד את השני על הכלום שהם אומרים
כמה לא התגעגעתי לערוץ הספורט
אני די בטוח שזה מי שאני חושב שזה, אבל אני מפחד להגיד בקול רם, כי מסתבר שהדחקתי אותו הרחק הרחק בעומק התודעה שלי, איפה שיום אחד גם נמני יאוחסן אמן יגיע בקרוב כן יהי רצון, אבל אם אני לא טועה- מדובר בלא אחר מאשר דני נוימן. איזה פלאשבאקים נוראיים וצמרמורות זה עשה לי פתאום לשמוע את הקול שלו.
מי זה דני נוימן ?
משה, אנחנו מנסים להדחיק פה
ניר קלינגר
ניר קלינגר או מי שזה לא יהיה, כדי להיות פרשן בערוץ שמכבד את הצופים שלו אתה חייב להיות מישהו שיודע להתבטאות ברהיטות, זה המינימום ההכרחי, פה זה לא הכנסת !
ופה אני בפעם המיליון אדבר בשבחה של חבילת צ’רלטון שבכל שידור ישיר נותנת לצופה את האפשרות לצפות בשידור עם הפסקול המקורי, אז כל משחק של ליברפול או משחק מהליגה האנגלית אני נהנה מהשידור המקורי עם השדר האנגלי, זה לא קיים בערוץ נמני ולא בערוץ שגיא את קלינגר.
מתארגנת קבוצה של בטטות כורסה בני 40 פלוס שלא סוחבים כמו בעבר כדי להגיש תביעה ייצוגית נגד כל התאחדות כדורגל המקיימת משחקי כדורגל תחרותיים אחרי השעה 20:00 לפי שעון ישראל.
מי שרוצה להצטרף לתביעה מוזמן.
נמאס והגיע הזמן לקחת בחזרה את השליטה על החיים שלנו.
כן ייאמר לזכותם שבתמורה לכך, ההתאחדות הספרדית עושה את מירב המאמצים כדי לספק לצופה את המוצר האיכותי והמהנה ביותר לצפייה, עם שיפוט איכותי ברמה הגבוהה ביותר, שנותן למשחק לרוץ כשצריך אבל שגם מעניש משחק מלוכלך ו’אנטי-כדורגל’ מהצד השני, ועם ניהול ספורטיבי שקוף והוגן של הליגה, שמעודד קבוצות איכותיות ומצליחות להשקיע עוד ועוד על-מנת להפוך את המוצר לאיכותי ביותר עבור אוהדי הכדורגל בעולם. וכמובן שגם אנצ’לוטי עושה את שלו, עם כדורגל מלהיב, קצבי ושוטף. ממש תאווה לעיניים.
לך למועדון המעריצים של 5am club, אולי תמצא שם פרטנרים.
לא לפגוע ברגשות ציבור ההולכים לישון ב-2
לאנצ’לוטי מתארגנת קבוצה נפרדת, אשלח לך לינק אם תרצה.
פעם הייתי היו’'ר של הציבור הזה, היו זמנים.
לא מאוחר לחזור
קפה טוב בהישג יד כבר יש לך. לא יודע אם זו בעיה ש2-3 שוטים לא יכולים לפתור
לצערי אני היום כבר בציבור של ‘‘אסור קפה אחרי השעה 4 אחר הצהריים’’