אני לא יודע אם להישאר עד הסוף כי גם ככה הילד יעיר אותי שוב הלילה, או לנסות לישון מוקדם בתקווה להרוויח קצת שינה לפני שאצטרך לקום אליו.
אציין שאני ממש מצפה למחזור היום, זה בכנות נשמע מרתק וכנראה הפיק של הפורמט.
אני לא יודע אם להישאר עד הסוף כי גם ככה הילד יעיר אותי שוב הלילה, או לנסות לישון מוקדם בתקווה להרוויח קצת שינה לפני שאצטרך לקום אליו.
אציין שאני ממש מצפה למחזור היום, זה בכנות נשמע מרתק וכנראה הפיק של הפורמט.
חולי בהרכב של אתלטיקו, אז הוא גם ככה יהיה ער עד 00:00 ככה.
לא. חולי הוא הבן של נדב, תתעדכן בבקשה.
זה כמובן אומר שפבלו טורה הוא הנכד שלו.
ניר קלינגר; רודיגר אוהב לשחק כבלם שמאלי.
בחייאת כמה אפשר להיות הזויים?
מדהים איך ערוץ הספורט, כמו שהוא יודע, לקח פורמט מצויין בדמות ערב אחרון וקריטי והפכו אותו לשילשול גולים בדיליי והתחייהות לא ברורה לרוט שהביא ליותר דיליי מגוחך וטעויות בתוצאות המחצית וכל זה עם פרשנות מאולצת ברקע.
ביחס למעט התכנים שיש להם, הייתי מצפה שלפחות ישקיעו יותר במה שיש להם. למה יש כל הרבה ערוצים עם מעט תכנים והכל עשוי רע?
כי זה לא מאוד חשוב, ובסוף אתה לא מוכן להוציא על זה יותר כסף.
אם הייתי מציע לך ערוצי ספורט שכל מה שהם היו עושים זה לשדר את המשחקים עם ייבוא של שדרן חוץ, בלי שום דבר אחר: בלי אולפנים, בלי שידור בעברית, בלי כתבות, נאדה, רק משחק, ומציע לך את הערוץ הזה במעט פחות כסף ממה שאתה משלם היום - כנראה שהיית הולך על זה.
בסוף, אנשים משלמים על המשחק ולא על כל המסביב, ולכן לא שווה להשקיע בכל המסביב. זה די פשוט.
מעבר לכך, זה שאין עדיין ערוץ ספורט בארץ שזה המודל שלו זה קצת מפתיע. אולי זה בגלל שבסוף, ביחס לעלות זכויות השידור, עלות ההפקה מסביב היא יחסית זניחה. אבל אני לא מכיר מספיק את המספרים שם בשביל לחוות דעה.
אתמול סאביניו הבקיע גול לסיטי, והפרשן זכר שהוא שיחק בשנה שעברה בויאריאל. מזל שהוא עוקב אחר הליגה הספרדית כי אני דווקא זכרתי אותו בקבוצה ספרדית אחרת
אתה רציני ? הייתי לוקח ערוץ כזה בלי לחשוב פעמיים גם ביותר כסף…
הם משקיעים בכל המסביב לא מעט, פשוט מפקידים את המלאכה בידי אותם חפיפניקים שמערבבים אחד את השני בקבוצות, ובהתאחדות, ובבת מצווה של הבת של ההוא…
ערוץ הספורט לא מפיק או מביים את משדר הפריצות לגולים, זה הפיד שהוא מקבל מאופ"א. ככה זה גם בליגות אחרות בדרך כלל (בספרדית למשל) כשיש מחזור שלם במקביל.
וזה תמיד כושל, בגלל הדיליים המוגזמים. אני אתמול ראיתי את המשחק של בארסה ובלפטופ השארתי פתוח אתר תוצאות וטבלה שמתעדכנות בלייב, זה היה הרבה יותר מועיל מלצפות במשדר הזה.
מסכים כמובן עם טיטי ששידורים נקיים נטו, עם השידור המקורי אפילו, הוא המודל המועדף אפילו מבחינתי.
הבעיה, לצערנו, שאנחנו כא בפורום חריגים בנוף הישראלי מהבחינה הזאת, ולא מייצגים את האוהד הישראלי הממוצע. הסיבה שאין מודל כנ"ל, היא שעם כל התלונות שלנו כאן בפורום, בסוף האוהד הישראלי הממוצע כן רוצה את כל הטררם המסביב, אפילו אם זה כדי לצחוק עליו אחרי זה. מבחינתו, לראות פנים מוכרות כמו איתי שכטר או אבי נמני נותן הרגשה של “ביתיות” מסויימת, בדומה לתרבות פליטי הריאליטי למיניהם (שגם ממנה אני סולד). אם תבוא חברה חיצונית ותציע הצעה גדולה על זכויות שידור של אחת הליגות המרכזיות, רק כדי לשדר אחרי זה את המשחקים “נקי”, ועוד עם שידור זר באנגלית או בספרדית, רחמנא ליצלן - תקום כאן קול זעקה, וקריאה המונית לחזור למודל הקודם.
אגב, על רקע התלונות הקבועות והמוצדקות שלנו על ערוץ הספורט אני קצת מופתע שזה לא הוזכר כאן, אבל ‘ערוץ הספורט של ישראל’ הצליח אתמול להגיע לשפל חדש, אפילו עבורו -
שני הכתבים הבכירים והמהוללים של פאנל ערוץ הספורט, מירי נבו ואיתי שכטר, קיימו שיחה שלמה בשידור חי עם לא פחות מאשר AI של פפ גוארדיולה:
ואני אומר, אפרופו חיסכון בהוצאות הפקה - למה לעצור כאן? למה ש"המראיינים" איתי שכטר ומירי נבו לא יהיו AI בעצמם? סיכוי גבוה יותר שתצא מהדו-שיח איזושהי אמירה אינטילגנטית.
צארלטון זה בדיוק זה, לא?!
אכן, ובמשחקי הליגה האנגלית ניתן לצפות עם הפסקול הבריטי המקורי ואת העונג של לשמוע פרשנות של נמני להשאיר רק בחלקו של הליגה הספרדית ב one
נגמר המשחק של ריאל, אמרתי נרוויח את ההארכה של יובה. לא ידעתי שמסתתר שם ניר קלינגר.
הרמה הנמוכה של הפרשנים האלה לא מפסיקה להפתיע אותי.
יש שמועות למדוע הוא בתפקיד, אבל ברור לגמרי שזה לא מקצועי. ראיתי את המשחק אתמול ולדעתי יש מצב שמנטלית הוא לא בדיוק איתנו. זה כבר לא נשמע כמו חוסר הכנה או סתם אי חדות כמו פעם.
וואלה?!
משהו שאתה יכול לשתף?
זה נשמע כאילו מכריחים אותו לשדר. עשיתי ניתוח לשחזור רצועה עם יותר חשק מזה.
יש כתבה בספורט 5 שברצלונה יכולה להשלים עונה חלומית ולזכות באליפות בברנבאו😂