הוא מתלונן על משחקים במקביל בכדורגל הישראלי, בניגוד לפלייאוף NBA
מעבר לזה שהוא צודק בעיניי, ושהתופעה קיימת גם באנגליה (לדעתי בספרד לא, כלומר כל משחק ליגה הוא בשעה נפרדת - או לפחות זה היה ככה בעבר, לא יודע אם היום הלוז עדיין מאפשר), אני חושב שהדבר ההזוי יותר הוא שמשחקי פאקינג רבע גמר ליגת האלופות נערכים במקביל - משהו שמעולם לא הצלחתי להבין איך הוא סביר.
אני חושב שזו בעיה שאין לה ממש פיתרון, הקבוצות מתלוננות על ימי מנוחה הרי בין-כה, זה לא כמו בעונת הקורונה שמשחקים את השלבים המכריעים מאילוץ אחרי שהליגה הסתיימה. זה חלק “מהקסם” של המפעל מבחינתי.
ביום שני האחרון נדמה לי בליגת העל היו שני משחקים שחפפו חלקית: ב-19:45 הפועל באר שבע נגד בית"ר ירושלים וב-20:30 מכבי תל אביב נגד מכבי חיפה. לי זה היה מאוד נחמד לזפזפ מפה לשם. אני דווקא די בעד. לא יכול להגיד לך ‘שירים ושערים’ כי הייתי ילד אבל אם אני מדבר על כדורגל לדוגמא בארץ, שכמה שיותר גדולות ישחקו באותו יום. יש לפעמים בשער השבת שהתקציר היחיד המעניין זה הפועל באר שבע.
קח את ה-“ועכשיו אספניול משווה ל-2:2” שזה תקדים שאני זוכר, זה אחד הרגעים החרוטים בתולדות הליגה. כמובן מחזור 37 שזה חובה בו זמנית מכורח הנסיבות. אפילו מחזור סיום 2016 שריאל מדריד הייתה אלופה לאיזה חצי שעה עד שלואיס סוארס השתולל. [רק אני חלוד מקווה שהבנתי את כוונת המשורר ובמה אתה תומך]
בספרד גם עכשיו המשחקים לא במקביל, למעט 2 המחזורים האחרונים, או משהו יוצא דופן.
מסכים מאוד. יורים לעצמם ברגל.
הכי מצחיק שהם פתחו סלוט מוקדם של 18:45, אבל שמים בו משחק הכי לא מעניין של אותו היום.
עוד דבר הזוי זה שבמפגש כפול, מי שמשחק ביום רביעי ישחק גומלין ביום שלישי. למה לא ביום רביעי? מה עם 72 השעות המיתולוגיות של מנוחה? לכולם יש משחק ליגה בסופ"ש.
שמע השלישי-רביעי זה עניין של שנים, אני זוכר את זה עוד משנת 2000, יש בזה גם משהו יפה שזה לא סימטרי שבוע. זה נהוג כך גם בימים של שלב בתים שני ושהדרך באמת הייתה מפרכת גם כן (העונה מספר המשחקים כמעט זהה?) כלומר 17 משחקים עד לגמר, הפעם האחרונה ב-2003. אני חושב שזה לא נורא. הקבוצות בעידן הזה בונות סגל קצת יותר עמוק ממה שהיה בעבר.
אני דווקא פחןת מתחבר לקונספט שיש בNBA שיש 4 משחקים רצופים מהשעה 13:00.
יש לי גם חיים, אני לא יכול לצפות ב4 רצוף.
מסכים ש4 משחקים במקביל זה קצת מוגזם אבל 2 במקביל נראה לי סביר.
הצופה יחליט במה הוא רוצה לצפות.