בערוץ הספורט או בחיים?
רן מלובני ושגיא כהן.
רמי ויץ, מוטי חביב ויורם ארבל בצ’רלטון
כל השאר זה דור חדש כזה או אחר
מה שאתה אומר נכון במידה מסוימת אבל גם נדב יעקובי לא היה יכול לשדר כבר את הליגה הספרדית כמעט עשור. אולי אני לא מדייק, נראה שמלר הפחית בטיפה את העשייה שלו בערוץ. לא מדבר על להוציא ספרים כמו נדב, אלא על ספורט5 בכלל - מלר כן היה כותב טורים פעם ב..וכמובן ליגת האלופות שנשארה, אבל הוא היה גם משתתף בפודקאסטים שלהם וכו’?
לגבי אלה שנשארו מדור הזהב - אני לארג’ ולכן מתייחס גם למירי נבו ואלי אילדיס שבעיקר מזוהים עם חדשות הספורט אבל יש להם עוד כובעים.
אגב בחזרה למלר היקר ז”ל - אני זוכר כחלד בכיתה ו’ שנכנסתי בשישי בערב לספורט5 וראיתי תמונה של ראול בכתבה הראשית. ישר הדפסתי את הכתבה עם התחזית שלו ליורו 2004 שספרד תלך עד הסוף! לצערי זה היה טראגי ולא עברנו אפילו את שלב הבתים. מאמין שהכתבה עוד נמצאת בניילון במגירות אצל ההורים.
תמיד עניין אותי לדעת מה הם חושבים ‘בחדרי-חדרים’ האנשים הוותיקים בערוץ הספורט על שינוי פני הערוץ נקרא לזה ככה. איבוד השידורים, שינוי הפורמטים של אולפן ליגת האלופות ועוד ועוד..
מתי ואיך יורם ארבל הפך להיות הקול השפוי?
ב MD הקטאלוני עשו מחקר מעמיק על הפנדלים שמקבלת ריאל מדריד, והגיעו למסקנה שהשנה, עם 13 פנדלים עד עכשיו, זה שיא של הליגה בכל הזמנים.
רק דימה מישראל הלך לזכרון שלו, ואז בדק בטראנספרמארקט.
רק בשנה שעברה, בלי לבדוק שיאים אחורה, ריאל קיבלה 14 פנדלים בליגה.
ככה זה כשעושים עבודה עיתונאית בצ’טGPT במודל החינמי.
מה השיא?
באשכול שלנו מישהו הזכיר 19 פנדלים לבארסה לפני עשור.
אני לא בדקתי מה השיא, כי הצ’ט משקר, ובדיקה אמיתית דורשת זמן.
לא בגלל זה כתבתי. הצחיק אותי שהשטות הזאת מפורסמת ב MD, והעיתונאי לא טרח לבדוק אפילו מה קרה בשנה שעברה.
יש פוסט מושקע של אנדר בנושא:
אופס, לא שמתי לב שיש אשכול תקשורת בנושא ספורט.