לא, פשוט fps נמוך. עכשיו למשל בבעיטה האחרונה של ורגאס שהלכה מעל השער ראיתי את הכדור בפריים אחד לכל 5 מטרים.
לי זה ככה עם סלקום. חשבתי שזאת בעיה רק אצלי.
רואה עכשיו את ריאל בסלקום, אין שום בעיה
אין מה לומר, ציטוט המחזור שייך לאסי ממן:
“אתה בכל מקום, אבי נמני”
תגידו, גיא צרפתי חייב להגיד “בארצסthלונה” בכל פעם כאילו הוא ספרדי אסלי?
אייל לחמן אומר שויניסיוס בנשימה אחת עם פלה ומראדונה…
שניהם מתהפכים בקבר מצחוק🤣
למישהו יש קישור למשחק של מיאמי נגד ונקובר?
פתחתי בול ב-3-1. תודה!
אבי מלר נפטר מסרטן
יהי זכרו ברוך
עצוב מאוד! הוא הנגיש לנו את הכדורגל האירופאי עוד לפני העידן הנוכחי בו הכל זמין…
מישהו כאן זוכר שהוא עוד התארח בספורטאנטר?
מבלי לזלזל באף אחד, לא יהיו פרשנים כמוהו!
בטח שזוכר!
פרשן מדופלם שלימד אותנו לאהוב כדורגל
ולהיות רוי קין זה מערכון מופתי
יהי זכרו ברוך
גדלתי עליו בזמנו שהיה ליגה אנגלית בערוץ הספורט…
לא ידעתי שהיה אורח בפורום הקודם, חבל שאין לזה ארכיון…
אחד האנשים הכי מעניינים שהיו בתחום הכדורגל, ממש גדלתי עליו עוד לפני שצרלטון נכנסו לתמונה, אוהד ארסנל ואתלטיקו מדריד אם אינני טועה.
זה היה דור אחר של שדרני ספורט, אנשים שבאמת אהבו והבינו את מה שהם עושים…
יהי זכרו ברוך.
לא אהבתי אף פעם אותו כשדר, נראה לי מתלהב מדי. אבל ראיתי אותו כמה פעמים בבתי קפה ברעננה, נראה איש חביב מאוד.
בשורות נוראיות וקשות מאוד. אבי מלר כתב פעם גם בפורום אייסוקר תחת שם אחר כמובן - ערבוב של שמות הילדים שלו וכשהיה משדר ליגה איטלקית היה נותן קרדיט לפעמים לאלה שכתבו קצת מידע על הקבוצות. זה מראה כמה היה לבבי ומפרגן ונטול אגו.
הגעתי פעם עם חבר להיות מאחורי הקלעים של “בובה של לילה” והוא ראה אותנו גם בערוץ וישר הציע לנו תמונה. כשהייתי באולפן ליגת האלופות עם אוהדי ריאל מדריד הוא גם היה מאוד נחמד.
מבחינתי מלר הוא מדור הזהב של העיתונות ושל ערוץ הספורט המיתולוגי בדגש על ליגת האלופות, הרבה מעבר למערכון האדיר של “להיות רובי קין”, מאלה שתקעו יתד יחד עם מודי בר און ז”ל. מישהו שבאמת אוהב ספורט, כדורגל, כדורגל אנגלי, אוהב את המקצוע, עיתונאי רציני, שלא התעסק בצהוב, התקשורת שאהבנו פעם, עיתונות ‘אמיתית’ ידע גם לצחוק על עצמו לגבי ההימורים הלא ממש טובים שלו או הסיפור האייקוני מגמר 1999 בקאמפ נואו, אפילו בגולסטאר. פעם גם משחקי המילים היו פריצת דרך. הבנתי שהתמודד עם סרטן מזה זמן רב. יהי זכרו ברוך
עצוב מאוד מאוד.
נהוג שאחרי מותו של אדם, משתדלים לספר עליו רק טוב. אבל צריך לומר ביושר, שבדומה לרבים אחרים כאן (אם לשפוט לי הודעות המשתמשים לאורך השנים) - לא ממש הערכתי אותו מקצועית.
הוא לא ניחן בהבנה טקטית מעמיקה, הייתה לו נטייה חזקה מידיי לאנגלופיליה ולהאדרת והערצת אנדרדוגים, וה”תחזיות” שלו נהגו לבלבל בין שערוך מקצועי קר לבין משאלת לב, באופן שגורם לתחזיות של טיטי להיראות כמו סעיף אופק דירוג האשראי בדו”חות של מוד’יס.
אבל - וזה בניגוד אולי לרבים מאותם אלו שהזכרתי קודם - בעיניי לפחות, זה לא כל מה שחשוב. אבי מלר הוסיף צבע לכל שידור ולכל אולפן, כפי שבודדים מסוגלים לעשות. הוא, לצד אחרים כמו מודי ואריק איינשטיין ז”ל, וגם נדב יעקובי ואפילו שגיא כהן, על-אף העצבים שהם העלו לנו לא פעם - הופכים את חוויית הצפייה בכדורגל לייחודית ומגוונת, לחגיגה צבעונית.
אני אוסיף ואומר, למרות שאני מסתכן בלחטוא בנוסטלגיה דביקה ולא מדוייקת - שלצערי נראה ש”כבר לא מייצרים כאלה”. כיום התחושה (אצלי לפחות) שכל השדרים והפרשנים - מקצועיים יותר ומקצועיים פחות, אלה שפולטים יותר שטויות ואלה שפחות - כולם יוצאים מאותו פס-ייצור ומאותו מפעל יבשושי ואחיד, ללא שום גיוון וצבע. אני מתקשה אפילו להבחין בין הקולות השונים שלהם, ורק לפי התוכן אני יודע לומר מי זה מי.
חסרים לי מאוד מאוד בנוף של הכדורגל שלנו דמויות מיוחדות וצבעוניות כמו אבי מלר. יהי זכרו ברוך.
הוא היה מי שתיווך לנו את הכדורגל האנגלי כשהשידורים נפתחו. מצב די הזוי בהשוואה להיום. תארו לכם שיש עיתונאי אחד שמכסה את הפרמייר ליג. הבין שכדורגל זה הרבה מעבר לרק משחק וביחד עם מודי עשה דברים יפים.
ווטפורד
@EJB הוא מהתקופה שעיתונות הייתה מקצוע ושהאינפורמציה לא הייתה נגישה. אל תשכח שגם עבורו (ונדב, למשל) מקורות המידע היה די מצומצים ביחס להיום. מדור ספורט וכמה תוכניות רדיו/טלויזיה. גם הכדורגל היה במקום אחר. הרבה פחות מתקדם ומדעי מאשר הוא היום. לכן, מקצועית, צריך לשפוט אותו ביחס לזמנו. עם השנים זה אכן פחות החזיק מים, באופן טבעי. כתבתי פעם, שעם כל התלונות לוואן, זה שידור הרבה יותר טוב משל נדב יעקובי ואלי אוחנה. וזה לא היה כל כך מזמן.
@EHUD איכשהו תמיד זכרתי את המערכון הזה (אולי בגלל ה׳שים עין על ראול׳ בסוף), לפני כמה שנים חיפשתי ומצאתי אותו. שרד יפה במבחן הזמן.
אני חושב שאבי מלר ז”ל אהב בעיקר את הליגה האנגלית ושם הוא הרגיש הכי נוח. שערוץ הספורט איבד את הזכויות לליגה הזו, זה הרגיש לי שהוא כמו דג מחוץ למים.
מי נשאר מהותיקים חוץ מיעקובי?