הוא לא מנסה לעקוץ רק אותך ספציפית, מופיעות לי הרבה תגובות שלו בטוויטר ובפייסבוק, אני מבין שאין מה להתייחס. לא רמה.
שניםםםם.
הם כבר משדרים ביחד ואפילו עם פודקאסט משותף.
כן נכנסתי לערוץ הספורט והבנתי את זה.
צביקה שרף התרכך עם השנים ![]()
מעניין אם שלמה שרף וגרנט השלימו…
ראשי של ספורט5 עכשיו ביום שבת - יום של מלא כדורגל - ליגת העל חוזרת, יובנטוס נגד אינטר ב-19:00, עוד מעט ריאל מדריד, ואפילו אפשר לשים את הדיווח החי למשחק של ארסנל או על כך שלאמין ימאל לא ישחק מחר נגד ולנסיה - מה יעשה ארז איסקוב “בלם העבר” ביום אחרי האח הגדול (הגמר הערב) - ריאיון עם אבא שלו ב-“5 באוויר”. אביו מספר על האכזריות של הכדורגל ושארז למד תזונה וקורס חד"כ ואולי יפתח מתחם משלו.
פעם האתר שלהם היה אימפריה, הערוץ, והיום כאילו הם עושים בכוונה, המכנה משותף או הטראפיק הכי רדוד שאפשר להשיג. חסר להם עובדים במערכת עכשיו, כמו שאהבתי להגיד בימים בספורט1 - אין ניוז?
מי הפרשן היום במשחק של ברצלונה ? גורם לי להתגעגע לנמני.
זה לא מצליח לחבר 2 משפטים בלי המילה ‘‘מדרגה’’ תהיה כלולה.
גיא צרפתי.
קיבל כסף לפי כמות הפעמים שאמר “מדרגה”, וסשנים של אוננות על פרנקי. אין הסבר אחר.
גם סתם בונים נרטיבים.
דה יונג שינה את המשחק-לא הןא לא.
אראוחו עלה לכדור עם עוצמה-לא, הוא לא. הבנאדם ששמר עליו בכלל לא קפץ, בכלל לא הסתכל לכדור. אראוחו כמעט ולא קפץ.
רגע, אתם לא שמים מיוט?
בחיי שהשדרנים בארץ צופים במשחק אחר, אחרי שעופרי ארד יצא קייראט קרסה…
משחק שלא משקף 5:0.
חיים בסרט…
כמה זמן יקח לפרשן והשדרן הגאונים, יעקובי את כהן להבין שסובוצלאי משחק מגן ופרימפונג קיצוני ושזה לא סובוצלאי יורד שם לעזור בסגירה על פרימפונג ?
עריכה: לקח לשגיא כהן 20 דקות בדיוק, פרשן על.
מישהו יודע איך ערוץ הספורט מצליח להחזיק 4 ערוצים עם אפס תוכן כבר 15 שנה?
שנים לא ראיתי כדורגל ישראלי. הערב סקרן אותי לראות מה הסיפור עם הפועל תל אביב. אני מניח שזה משודר בערוץ 5, כי מה כבר נשאר לגוף האומלל הזה, פותח ורואה משחק מהליגה הלאומית.
שבוע שעבר, הם שידרו משחק ליגת האלופות של ריאל מדריד בערוץ בתשלום לטובת כדורסל ואולפן כדורסל. שיא החוצפה.
לא ברור לי איך העסק הזה עוד חי.
המשחק המרכזי זה מכבי תל אביב - מכבי חיפה, ואני חושב שלפי “הזכויות” אסור להם לשדר את המשחק שמדורג כביכול שני ברמת העניין וזה הפועל באר שבע - הפועל תל אביב (לפי הידוע לי כל משחק זוכה ‘לדירוג’ לפני כל מחזור). לכן בערוץ הלייב שלהם משודר איזה עירוני טבריה או הפועל קריית שמונה לרוב.
כמובן שאני מסכים איתך ואגב אם לא היו כותבים בת’רד המשחק שלנו שהמשחק של ריאל מדריד משודר בלייב - לא הייתי מודע לזה, מזל שרצתי הביתה להזמין. מה שהרס לנו את המשחק אגב זה פתיחת היורוליג, השנה יש גם את הפועל סל שם אז כאילו יש להם עוד תוכן. אבל באמת הם לא משדרים כלום. העיקר האולפן “נוצץ”.
מעבר לכך פעם לערוץ הגולד עוד היה ערך, הם היו עושים תוכניות כמו דירוגים שונים וכדומה. היום הטכנולוגיה התקדמה, יש משחקים שלמים ביוטיוב ובקלות אתה מקליט תוכן עם הממיר שלך.
אגב אתה דיברת על טלוויזיה אבל תראה את האתר שלהם. ידיעות של שלוש פיסקאות בלחץ ואחת מהן פתיח, כאחד שעבד בענף זה מתסכל. שחקן זר חותם בקבוצה בכירה בארץ - ידיעה אחת על הסיכום, שנייה עם פרטים כספיים - שכר וכדומה, וידיעה “מאחורי הקלעים” עם משפט וחצי.
חייב לציין שקצת מוזר לי שערוץ הספורט משדרים את הטקס של השביעי באוקטובר ב-2 הערוצים שלהם כולל יום שידורים מיוחד שהם עשו היום.
בסוף אתם ערוץ של ספורט, תשדרו לאנשים את זה.
אם אבחר לראות את הטקס אעשה את זה אצל כל אחד מערוצי החדשות הרבים שיש פה
אין להם מה לשדר. תחרות דוקים ואליפות חולון בכדורשת, זאת הרמה שלהם.
פלוס ליגת האלופות.
איך אתה יודע בכלל מה הם שידרו? מה, אשכרה זפזפת לשם בתקווה שיש משהו מעניין?
בדיוק
תמיד שאני פותח טלוויזיה אני מזפזפ בין כל ערוצי הספורט דבר ראשון להבין מה משדרים
מאז הקלאסיקו ערוץ וואן אצלי נראה כאילו הוא משודר בקצב רענון נמוך. הבעיה אצלי או שאצל כולם זה ככה? זה ממש מעצבן אותי.
יש לך הוט?
כן
אני רואה שהקול מגיע שנייה לפני התמונה (בעיקר בפרסומות, בהן רואים אנשים מניעים את השפתיים אחרי שהמילה עצמה נאמרה).
לזה התכוונת?
כרגע אני צופה בזה ביס.