לוקח את הסקר האחרון של 12 סתם לדוגמה:
הליכוד 27
בנט 22
הדמוקרטים 11
יש עתיד 9
ישראל ביתנו 9
עצמה יהודית 9
יהדות התורה 8
שס 8
אייזנקוט 7
חדש תעל 5
רעם 5
תרכיב לי ממשלה בבקשה
לוקח את הסקר האחרון של 12 סתם לדוגמה:
הליכוד 27
בנט 22
הדמוקרטים 11
יש עתיד 9
ישראל ביתנו 9
עצמה יהודית 9
יהדות התורה 8
שס 8
אייזנקוט 7
חדש תעל 5
רעם 5
תרכיב לי ממשלה בבקשה
בשביל זה צריך להפסיק את חרם על ביבי
לדעתי, עם תוצאות כאלה (ולהערכתי במציאות התוצאות יהיו שונות מאד, כרגיל ולא לכיוון חיובי מבחינת גוש אנטי ביבי), ליברמן יפר את מילתו ויצטרף לממשלה עם:
בנט
דמוקרטים
יש עתיד
אייזנקוט
רעם
אין בעיה תרכיב ממשלה
אני לא פוליטיקאי
ממשלה הכי טובה מבחינתי זה ליכוד בנט ליברמן ציונות דתית בלי חרדים בלי שס ובלי ערבים
ואני לא נגד ערבים כי הם ערבים אלא כי הם החליטו לשים את עצמם בצד של אויב
בקיצור אתה ביביסט… אתה תתמוך בממשלה הבאה של נתניהו ותצביע לה. ממשלה שלא מאמינה בשוויון בפני החוק, ממשלה שמבטלת זכויות מיעוטים, ממשלה שמתנגדת להפרדת רשויות, ממשלה כהניסטית, ממשלה שבראשה עומד נאשם בפלילים. אה וממשלה שהביאה עלינו את ה7.10.אתה ביביסט על מלא.
זה כבר באהלן אהלן המקרים האלה, ולאף אחד לא אכפת
לפני כמה חודשים התנהל פה ויכוח אם יש או אין אלימות מתנחלים…
אני איש ימין שרוצה ממשלה ימנית , מצטער שאני לא יכול לתמוך בממשלה שיאיר גולן הוא הקצה הימני שלה
לגבי אלימות המתנחלים הקיצונים זה בושה אחת גדולה ואין אפשרות להגן על זה..
אני לא תומך של ביבי, אני אפילו הולך להצביע לגדול השונאים שלו בכנסת, היה שר אוצר טוב .
אם יש לך אלטרנטיבה ציונית בשבילי אחרת אשמח לשמוע
אני מבין שאתה איש ימין אבל מה זה אומר בישראל 2025? ששחיתות זה סבבה? שאין שוויון בפני החוק? שכהניזם זה סבבה? שאין אחריות על ה7.10? אין גבולות?
אין אחריות על 7.10? למה אתה חושב שאני מצביע לליברמן?
שאר הדברים זה סיסמאות. שיוויון בפני החוק, כן זה יקרה אם תתקיים רפורמה אמיתית במערכת המשפט והתקשורת..
שחיתות זה לא סבבה אבל שחיתות בישראל זה לא רק ימין..
מסתכן ומהמר שיקבל חנינה
זה מצחיק איך הספינים שלו עובדים. הבנאדם חופר לעצמו קבר בבית המשפט פעמיים בשבוע ובמקום שידברו על זה שהוא אשכרה מודה בפשע בבית המשפט מדברים על מכתב שכתב אנס אמריקאי.
אני לא יודע להמר כי הרצוג מספיק מטומטם אבל מבחינת תיק 1000 - האירוע גמור. אין סיכוי בעולם שזה נגמר בלי הרשעה אם המשפט נגיע לסופו.
נתניהו משקר בצורה מביכה ופעם אחר פעם נתפס על השקרים שלו. ומה שמצחיק שבין השקרים הוא גם מתבלבל ומודה. כלומר גם השופטים יטעו לחשוב שהעדות שלו אמינה (הם לא) - גם אז הוא יצא אשם כי הוא לא כופר בעובדות.
בשביל לקבל חנינה אדם חייב להודות ולהביע חרטה לא? אני לא מבין איך בכלל זה יכול לקרות בלי שביבי יודה באשמה
השב”כניקים מקו 300 לדעתי לא הודו ולא הביעו חרטה
אולי חרטה לא אבל אני חושב שהם מילאו תצהיר שבו הם מודים שהם הרגו את המחבלים ושיבשו ראיות.
עד היום לא יודעים מי הרג את המחבל
כן, וזה היה ידוע כמעט מהרגע הראשון.
תיק 1000 אמור להיות הרשעה פשוטה יחסית. תיקים 2000 ו-4000 לא כל כך מחזיקים מים, למרות ששופט יכול תמיד למצוא את הנימוקים להרשיע אם הוא ממש רוצה… לא ברור מה האינטרס של הפרקליטות לדבוק בהם, במקום להתמקד בתיק הרציני היחיד שלהם (והכי פחות מעניין מבחינה ציבורית).
אני חושב שפתרון של חנינה לא יכול לעבור ציבורית (לא יעבור בימין אם כולל סיום החיים הפוליטיים, ולא יעבור בשמאל אם לא כולל זאת). פתרון של זיכוי במשפט לדעתי כן יכול לעבור בשמאל, אבל ייתכן שאני אופטימי מדי, וממילא זה לא יקרה כי תיק 1000. פתרון של הרשעה ועל כן הרחקה מהחיים הפוליטיים לא יכול לעבור בימין.
ועל כן הפתרון הטוב ביותר ציבורית זה שביבי יפסיד בבחירות או ימות לפני סיום המשפט. אולי בעצם צריך להגיד תודה לכל מי שבוחר ביודעין למרוח את המשפט הזה…
מחזיקים המון מים אבל טיפה פחות מוחלטים מ1000. הקלטה של שיחת שוחד היא ראיית זהב. כל התכתובות של וואללה הם 100 קוב של מים. הדבר היחיד שיש ב1000 לעומת 3000 זה הודאה. ב2000 גם יש הודאה. על זה הוא עוד לא נחקר בבית משפט ע”י הפרקליטות.
להפסיד בבחירות זה לא מספיק כפי שכבר הוכח… מוות (טבעי) יהיה מבורך
כן, אני מתכוון להפסד נורמלי, בלי שבנט (שהצבעתי לו וככל הנראה אצביע לו) מתנהג בנוכלות ומתמנה לראש ממשלה עם מנדט וחצי. אם תקום ממשלה שתכהן קרוב לקדנציה מלאה, אני לא יודע אם ביבי יהיה בגיל לרוץ בבחירות שאחרי (למרות שאם מסתכלים על טראמפ, מי יודע…)