אני, בדיוק כמו ג’ון בראון, לא שונא את המדינה ולא מתנגד לקיומה. אני מתנגד להיותה מדינה ציונית. הציונות, כמו שאברום בורג אמר, היא הפיגומים של מדינת ישראל וברגע שנכנסים לגור מסירים את הפיגומים. אין שום דבר קיצוני במה שאני אומר, זו פשוט דעתי. לשאלתך, אין לי שום בעיה מוסרית להיות עובד ציבור.
ציונות היא תנועה לאומית ואידאולוגיה שמטרתה קיום בית לאומי לעם היהודי בארץ ישראל ושמירה על קיומו. להתנגד להיות המדינה ציונית זה להתנגד לכך שהמקום הזה יהיה בית לעם היהודי. מי שמתנגד לדבר הזה מוזמן לקום וללכת, באמת.
לדעתי נפל פגם בכל הסיפור הזה, ואני כותב את זה כאחד שכתב שיש לדעתי סיכוי סביר מאד שנעשו שם דברים לא כשרים. במדינה דמוקרטית יש דרך לבדוק ולחקור מה שהם מתארים שם לא תקין לטעמי
איילה חסון היא לא הסיפור, ככה שאני לא חושב שחשוב להתעסק בה
אני לא דיברתי לא על רופא ולא על פגיעה מינית. אני דיברתי על 7 צלעות שבורות, על חור בריאה, על דימום פנימי ועל קרע ברקטום.
הוא אכן קונספירטור ימני לא אמין אבל האזנתי במהירות 1.5. זה לא עושה סדר, כי גם הוא כמו אילה חסון, מעלים עובדות חשובות שלא מסתדרות עם הסיפור שהוא מנסה לספר.
הוא מספר: עשו חיפוש 18 דקות על עציר שהתנגד וניסה להמריד את יתר האסירים. לאחר החיפוש העציר הלך לשירותים וחתך את עצמו בניסיון להבריח משהו ברקטום. לאחר שחזר סבל מדימום והובל לבית חולים. יש בעיה… איך עושים חיפוש 18 דקות בלי לבדוק רקטום? איך הוא פצע את עצמו? מה הוא הבריח? איפה זה? אם הוא פצע את עצמו איך הוא שבר 7 צלעות? איך הוא ניקב את הריאה של עצמו? ממה הדימום הפנימי? לכל אלה גדי טאוב לא מתייחס. מה נראה לו חשוד? שהוא לא התלונן (למה שיתלונן?) שהוא שוחרר לעזה (למה שלא ישוחרר? כי התעללו בו? זה העונש להתעללות?)
”נשיא אוניברסיטת תל אביב מזועזע מהפגנת המחאה של ח"כ אלמוג כהן נגד מרצה שמסית נגד מזרחים, דתיים וחיילי צה"ל. מכנה את האירוע הזה בבן גוריון כ"מעשה אלימות" וקורא למשטרה להתערב. אבל כאשר ח"כ רוטמן הגיע לאונ’ ת"א ונאלץ להיות מלווה בכוחות יס"מ בגלל סותמי פיות מקפלן, פרופ’ פורת שלנו דווקא היה מבסוט. פורת עדיין לא הבין שמה שמותר למחנה הפוליטי שלו יהיה מותר לכולם. הוא איננו עלוואי.”
משה לצערי אנחנו חיים במדינה פאשיסטית 70% ואתה ממשיך עם הווטאבאוטיזם שלך. לח”כ ערבי קוראים מחבל כי הוא ערבי, ליהודי לא ציוני אסור ללמד ובינתיים היום בבית המשפט נתניהו מתייחס למתנה שאשתו קיבלה ממילצ’ן על סך 12 אלף (לא זוכר אם דולר או שקל) ואומר שזו לא המתנה הכי יקרה שהם קיבלו כי מילצ’ן גם מימן לבן שלהם לימודים יקרים יותר. נתניהו טען שזה היה כשלא היה איש ציבור. הבעיה שהבנים שלו למדו כשהוא היה ראש ממשלה ולא לפני. אתה תמשיך להצביע לפאשיסטים או לתומכי פאשיסטיים ולטעון שאתה מתנגד לנתניהו ולכל מה שהוא מייצג כשבפועל אתה תהיה זה ששומר על שלטונו.
נחדד רגע…
אדם פרטי שתוקף אדם פרטי - זה חמור
אדם פרטי שתוקף חבר כנסת - זה חמור מאוד (לא טריוויאלי שיותר מאדם פרטי שתוקף אדם פרטי, אבל זורם איתך, יש פה פגיעה בדמוקרטיה או שקר כזה) חבר כנסת שתוקף אדם פרטי - זה מופרע, אין לי מילה אחרת, ולכן הבעיה עם ההודעה שלך היא לא הווטאבאוטיזם, אלא גרוע מזה - ההודעה מפספסת את ההיבט החמור ביותר במקרה החמור מאוד הזה
נ.ב.
לחובבי לוגיקה והיאבקות - אני אשמח אם ערוץ הכנסת ישדר את המקרה הרביעי בטבלה הזו, חבר כנסת שתוקף חבר כנסת, כי זה עדיין יהיה יותר תרבותי ממה שהולך במליאה בימים כתיקונם…
א. לא ראיתי שהוא השתמש באלימות. אם היה תקיפה אז אני ישנה את דעתי.
ליאור
א. אני לא עושה ואטביזם, אני בסהכ חושף את הזעם הסלקטיבי שלכם, כל עוד עוד אתם משחקים אותה דגים ברגע סותמים את הפה לאנשי ימין אז תסלחו לי שאני לא מתרגש יותר .
אני לא מבין מה זה קשור למשפט ביבי או לבחירה בו כי אני כבר מזמן אמרתי שאני מצביע ליברמן..
אתה מתבלבל… אם איימן עודה היה בא להרצות באוניברסיטת אריאל כנראה שלא היה מתקבל שם בברכה. זה לא הסיפור. הוא הגיע לחוג בית בפרדס חנה. בחוץ התגודד המון גזען ופאשיסט. תקפו את המכונית שלו כשהוא בתוכה. הדברים האלה יגמרו בלינצ’. חברי כנסת קוראים לו מחבל. זו הסתה פרועה ומסוכנת. אין לי בעיה עם קריאות והפגנות כל עוד זה לא מסוכן. רוטמן לא בסכנה. איימן עודה כן.
אתה מצביע לנתניהו כי ליברמן הכריז שלא יישב עם ערבים - כלומר אין לו ממשלה. ואז נחש מי?