שניהם קשרי אמצע, הימני פשוט משחק קדימה יותר מחוץ לעמדה האמיתית שלו.
אם זה מה שאני חושב זה באמת מצחיק
תקציר
גאבי ופדרי?
חצי לייק… יותר מצחיק מזה.
זה כן אחד מהם.
נראה לי עדיף שתגלה ותעבור לחידה הבאה.
טוב אז השחקן הימני הוא גאבי. השחקן השמאלי הוא אנסו פרננדס.
@Ganjo מה דעתך על ההשוואה?
חידה הבאה כשאגיע הביתה אחרי העבודה. צריך לחשוב על משהו מעניין.
לא עוקב אחרי כדורגל אנגלי… ההשוואות האלה לא אומרות כלום. שחקן תלוי בקבוצה.
וואלה התחברתי למשחק, מחכה לעוד אחת…
אגב אפשר לעשות את זה בנוסף בפורמט יותר קליל - לזהות שחקנים מתמונות שלהם בילדות לדוגמה.
מוזמנים להעלות גם אתם חידות, אשמח גם קצת לאתגרים. ספציפית לגבי זיהוי של שחקן בילדות אני אישית פחות מתחבר, אבל אם יהיה מעניין ומפתיע או מצחיק אז למה לא.
אמשיך בקו של חנן, סתם משהו שעלה לי.
שניהם באותה עמדה משחקים, שניהם לקחו אליפות השנה, שיחקו במונדיאל אחד נגד השני.
טוב אנסה לעלות דבר ראשון על העמדה של השחקנים לפי ניתוח הסטטיסטיקות שלהם.
דבר ראשון אפשר לראות ששניהם שחקנים טובים בעמדה שלהם רק בגלל כל הירוק הזה בעיניים. אנחנו לא מדברים פה על שחקנים שאף אחד לא שמע את השם שלהם.
אמנם שני השחקנים מצטיינים בהתקפה בעמדתם, אבל התרומה ההתקפית לא מספיק גבוהה לשחקן קישור קדמי או התקפה. בנוסף, נתוני המסירה שלהם לא מרגישים כמו של קשר אחורי. מה שמשאיר אותי עם שחקני הגנה.
מכיוון שבלמים נוטים להרחיק כדורים, וכן בגלל שכמה מוכשר שבלם יהיה הוא לא יספק קרוב ל4 פעולות שמייצרות בעיטה בממוצע ל90 דקות, זה לא יכול להיות בלם.
לעומת זאת מגנים נוטים גם לקבל הרבה מסירות בין הקווים, גם נוטים להוביל כדור לעיתים וגם לעיתים עוברים שחקנים ויוצרים מצבי בעיטה. מה שמשאיר אותנו עם עמדת המגן.
השחקן השמאלי הוא שחקן שמסתמך יותר על אתלטיות וקריאת המשחק שלו פחות טובה. הוא מתקל הרבה, חוסם הרבה, אבל הוא מיירט פחות טוב. כמו כן נראלי שהוא שחקן דיי נמוך מכיוון שהוא לא מנצח הרבה מאבקים בגובה.
מהצד השני, בהתקפה, מדובר בשחקן שתורם בצורה יוצאת מגדר הרגיל לתפקיד שלו. לי זה קופץ כמו שחקן שהעונה קושר בתחילת הקיץ לריאל מדריד ודיי התלבטתי האם אני רוצה שיגיע או לא, ואני עדיין לא יודע. ג’רמי פרימפונג.
השחקן הימני הוא קצת יותר מסובך, מכיוון שהוא הרבה יותר מאוזן. אבל עם זאת אפשר לראות שהוא סופר אליט בכל מה שקשור לקריאת משחק ולמשחק רגל. והיות ושני השחקנים משחקים באותה עמדה, המגן היחיד שעולה לי בראש אחרי תיאור כזה הוא קאנסלו.
אתה טוב אתה. אבל לא, לא קאנסלו.
תקנתי אחרת יש לי בעיה לוגית, נכון?
צודק, תוקן. תודה.
אממ תן לי לחשוב. זה חייב להיות מגן ימני שהוא טופ אחר. עולים לי לראש רק חכימי, אבל הוא חור בהגנה והסטטיסטיקות ההגנתיות שלו יותר מדיי טובות, וריס ג’יימס. גם TAA יכול להיות אבל הוא ממממששש חור בהגנה… מעניין, צריך לחשוב.
עד מחר ואז אגלה.
אני לא מהאלו שמותחים את הקצה, זה פאן פה.
זה חייב להיות מגן ימני או יכול להיות גם שמאלי?
דן אמר שהוא לקח אליפות השנה, לא שתי אליפויות
חכימי הוא לא חור בהגנה.
מעבר לזה שהוא אנטישמי, הוא כמעט מושלם. באסה גדולה שהוא התפספס לנו.
אה אוקיייי פיספסתי את הקטע של האליפויות.
רגע אבל פרימפונג לא לקח אליפות… אז זה לא פרימפונג? שיט.
טוב זה מגן שמאלי אז…
השחקן הימני מבלבל אותי, נטיתי להגיד קימיך אבל אז ראיתי 69 מסירות בממוצע למשחק (זה קצת לקשר אחורי, לא?)
והאופציה השניה היא ג׳ורדי אלבה אבל 0.84 בעיטות למשחק נשמע מוגזם
בכל אופן, לדעתי זה קשר כי מגן שבועט ככ הרבה למשחק זה באמת נשמע מוגזם (ועוד יותר אם עושים סינון של זכו באליפות)
אלו שני קשרי בוקס טוב בוקס לדעתי.
זה לא קשר כי השחקן השמאלי כובש רק אחד לארבעה משחקים והוא אליט בעמדה הזאת. יש לך קשרים שכובשים הרבה יותר. זה חייב להיות מגן.
אם זה מגן שמאלי אז זה חייב להיות מגן שמאלי אליט, מישהו כמו אלפונסו דייויס, תאו הרננדז (למרות שזה לא הוא כי שניהם מאוד טכניים והוא קצת נגר).
האמת, לא יודע.