חכימי(השמאלי) ונונו מנדש?
בקיצור פדרי ו… מישהו גרמני שמשחק בבאירן
אתם תותחים. לא הייתי עולה על זה אם הייתי בצד שלכם.
מגן? נכון חנן!
השמאלי חכימי? נכון שי!
הימני הוא אלפונסו דיויס מבאיירן. הסטטיסטיקה היא סטטיקה נטו של הליגות בלי צ’מפיונס ומונדיאל.
הם שיחקו אחד מול השני במונדיאל מרוקו vs קנדה אם כי בקנדה דיויס לא משחק כמגן.
אחלה חידה. האמת שאין הרבה מגנים שהם באמת טופ בעולם ולכן היינו צריכים לעלות על זה, אבל האמת היא שחכימי מעמיד מספרים יותר יפים ממה שחשבתי והאמת שאני קצת מופתע.
באסה שהוא בחר לעזוב ולא נשאר בריאל…
תזכור שזו הליגה הצרפתית. אבל בגלל ההופעות המעולות שלו במונדיאל הייתי חייב להכניס אותו כי הוא לא איזה אחד עלום שם.
האמת שהלכתי על מנדש ולא על דייויס כי לא זכרתי שהם נפגשו במונדיאל
היתה חידה טובה ממש, תודה!
אופ טופיק אבל אני לא מזלזל בליגה הצרפתית. אני חושב שבגלל פסז יש אנטי גדול לליגה הזאת, אבל כשאני פותח משחקים שם אני פשוט נהנה והכדורגל שם מרשים. לרוב הקבוצות שפוגשות את פסז לא מתבטלות ומשחקות כדורגל, ובכללי הכדורגל שם אינטנסיבי, טכני, אתלטי וחזק.
כבר כמה שנים שהם מייצאים הרבה מאוד טאלנטים לשאר הקבוצות באירופה בלי הפסקה ועדיין נשאר שם עוד מה לתת. הליגה הזאת בעיניי אנדררייטד.
קצת אחרת: של מי הקריירה הלא מלאה?
טוב לדעת:
מקצת שראיתי את פריז בעונה הקודמת כל ההתקפה שלהם התבססה על השלישיה הקדמית והצטרפות מקו שני של המגנים - שהם בטבעם סופר התקפיים וגם שיחקו עליהם רוב הזמן
באמת שאני לא יודע מה הקישור של פריז עשה העונה, התקפית לא עזר בכלום והגנתית בכלל לא משהו
כל היצירת מצבים שלהם התבססה על מסי עם הכנסה חכמה לאחד המגנים כדי ליצור 2 על שוער או על פעולות אישיות של השלישיה
אז בגדול ייצרו לחכימי המון מצבים שלא יהיו לו בקבוצה אחרת, וחיפו על זה עם המון שחקנים שלא עשו כלום התקפית…
גם בדורטמונד שיחק כווינגבאק וכבש הרבה
הגנתית הוא דווקא הפתיע אותי ב1-1, חשבתי שהוא פחות טוב
בכל מקרה לא הייתי רוצה אותו בריאל, סתם אנטישמי…
ומקצועית, הוא חולם הרבה פעמים ולא דומיננטי במשחק
הייתי מעדיף שחקן צעיר עם פוטנציאל בעדיפות לספרדי שיזדהה עם המועדון, לא ראיתי את פרסנדה אבל הבנתי שיש לו פוטנציאל והוא גדל אצלינו - חבל שיש שמועות עליו רק מצד בארסה
עריכה:
בנוגע לליגה, יש שם המון שחקנים מעולים טכנית אבל בלי קבלת החלטות טובה או בלי יכולת טובה בפעולה האחרונה
יש הרבה שחקנים פיזיים וקשוחים אבל ההגנות עדיין מאופיינות בחוסר ריכוז ורכות מעצבנת, וכמכלול קבוצתי הקבוצות הרבה פחות טובות ואיכותיות לעומת כמות הכשרונות הענקית שיש בליגה. לא סתם גם הקבוצות האטרקטיביות הן מקסימום דרג ג׳ בשיאן בשנים האחרונות (ליל, ליון, מארסיי, מונאקו - אף אחת לא דגדגה ואיימה להיות דרג ב׳ גם בעונות טובות ממש)
תראה אמנם יצרו לו מצבים אבל מצד שני הוא גם יצר. זה שהוא מגן טופ זה ידוע לכל, אבל תראה איזה סטטיסטיקות הוא מעמיד. זה לא דבר פשוט. זה שהוא אנטישמי והכל זה לא רלוונטי בעיניי.
גם חכימי גדל בריאל, ופרסנדה לא באותה הרמה שלו, או בכללי ברמה של ריאל מדריד. מעדיף להמשיך עם קרבחאל (בטח עם היכולת והמוטיבציה שהוא מראה מתחילת הליגה) ולהמתין לאופציה טובה יותר עם העמדה הזאת.
כן אבל אישית לא רוצה אנטישמי בקבוצה
טוב לדעת לגבי פרסנדה, מעניין שגם מצד המועדון אין שום שמועות אפילו על מגן ימני, אפילו לעתיד. בונים על קרבאחל עד גיל 38?
לגבי היצירות מצבים של חכימי, שוב, לדעתי זה בגלל הכניסות שלו לרחבה - שייצרו בשבילו ואז בא פס רוחב יחסית פשוט לשחקן בעמדה מצוינת (לא בקטע של להוריד לו, בכלל יש לו תנועה ללא כדור פנטסטית וזה אפילו טוב בעיניי מ״יוצר״ כמו ארנולד)
הוא לא ״יצר״ מכלום. אבל מבחינתי זה בעיקר מה שדרוש ממגן התקפית
מחכים שיפול בשוק מגן שירצו. כרגע זו עמדה שחסרה בשוק העולמי. קראתי פה ושם את השמות של ריס ג’יימס וחכימי וזהו זה.
@Oleguer23 אני הולך להיות גרוע במשחק הזה כי אני אפילו לא זוכר מאיפה שחקני ריאל הגיעו. אבל אם אני צריך להעריך מדובר בחלוץ דיי בינוני מכיוון שהוא כבש קצת באודינזה ואז עבר לקבוצה טיפה יותר נחשבת. שם הוא כבש גם כמות לא גבוהה במיוחד. ההערכה שלי היא חלוץ, לא חלוץ טופ, מי זה בדיוק אינלי שמץ.
חושב שצריך לחכות ל @Aragones כנראה יש לו יותר מידע על האיטלקית.
אודינזה מזכיר לי את אלכסיס סאנצ’ז, את החלוץ המטורף אנטוניו די נאטלה, ואיזה קולמביאני אחד לואיס מוריאל. זה מה שאני יודע על חלוצים באודינזה.
כהתאמה היחיד שיכול לעבוד זה הקולומביאני. אם זה אכן חלוץ.
אגב, הרמז הרציני זה מועדוני הנוער. הראשונה היא קבוצה מפורטוגל. האם השחקן פורטוגזי?
מיוריאל היה גם בסביליה, או שזה היה רק באקה
אני לא מבדיל ביניהם
יכול להיות איקרדי? היה בסמפדוריה, למרות שאני לא זוכר שהיה באודינזה
עריכה:
רגע!! ברונו פרננדס
יפה…
אלו נתונים מהעונה שעברה?
הימני בברור יותר דפנסיבי, אבל באיזשהו קטע הוא בועט יותר מהשחקן הקדמי יותר. הימני או קשר אחורי או מגן.
כל הנתונים מהאתר הזה מתייחסים ל365 הימים האחרונים.
שני השחקנים בהגדרתם זהים (או דיי זהים, היום הגבולות מטשטשים).
אני אתן רמז קצת גס ואגיד שיש קשרים אחוריים שבועטים מרחוק
אם אני מכיר אותך נכון זה צ’ומה ופדרי, אבל פדרי מבקיע יותר מזה בקצת אז זה גאבי.
אתה צריך לקבל מכות על זה שחשדת בגאבי שהוא יכול להעמיד מספרים כאלה…
הימני זה טשואמני, השמאלי דה יונג. מעניין איך הסטטיסטיקות של טשואמני יראו בעוד כמה חודשים שהוא ימשיך ביכולת הטובה שלו והקבוצה תתחבר יותר. ברצינות זה שחקן שאני ממש באקסטזה ממנו. לא מבין איך יש כאלה שלא רואים את מה שהוא עושה. משלב יכולת של קשר אחורי קלאסי עם יכולות של קשר בוקס טו בוקס שגם מנווט את המשחק.