מה צריך? :: בואו ננסה לעזור

בדקת שהיית מחובר לאותו חשבון גוגל? הנייד הישן מה איתו עכשיו?

הישן מורדם.
זה לא עבר בסנכרון, אלא הכנסתי הכל ידנית.
זה משום מה נעלם הכל.

אם זה עוזר, אז נראה שהפלאפון עבר איזה שינוי, פתאום לחיצה ארוכה על הכפתור הגדול מוביל לג’מיני.

אם זה בין שני אנדרואידים, יכול להיות שהפתקיות עדיין מחוברות לחשבון גוגל שלך.
לא ברור למה היית צריך להעביר ידנית מלהתחילה.
אני החלפתי טלפון אנדרואיד לא מזמן, הכל עבר חלק כולל הפתקיות.

אהלן חברים שוב חסמו לי את הדף בפייסבוק realmadrid.co.il וכמובן שלא התחזיתי או עברתי על “כללי הקהילה”. ניסיתי להגיש ערעור אבל נראה שאין עם מי לדבר. זה כבר קרה פעם אחת באוגוסט 2023 והם ממש מעיקים. אם מישהו מכיר מישהו ויכול לעזור לי - אשמח. זה עלול לקחת המון זמן…אני משקיע בזה המון והתרגלתי ופותח ככה את הבוקר. תודה מראש

עם מי דיברת בפעם שעברה שזה קרה לך?

ידידה שלי עיתונאית סימסתי לשתי דוברות של פייסבוק ולא עזר. שאלתי גם את שי פל מבארסה מאניה שהנחתי שיש לו קשרים. אחד האוהדים הגיב בזמנו בדף ואמר שהוא עזר. אבל אני לא זוכר ולא חשבתי ששוב יהיה לי את הדרעק הזה

זה חזר לבד? זאת אומרת השעיה זמנית או סגירה של הדף?

מדובר על השעייה. אציין שפייסבוק סגרו את הדף “המקורי” והראשון שגיא קליין פתח, זה קרה באפריל 2017 והייתי בהלם. כנראה שאחד המנהלים האחרים - אז שמנו כמה - עבר על זכויות יוצרים. הפעם לא. הגשתי ערעור מיד ודחו אותו כי ‘אני עובר על כללי הקהילה’, חיפשתי בגוגל כמה מיילים ואף אחד מהם לא תקין. הלוואי היה לי איש קשר או שהייתי זוכר מי טיפל בזה שנה שעברה.

הדף לא עובד מאז שישי בצהריים והוא מאוד חסר לי, הלוואי שזה יחזור נניח שבוע לאחר מכן, עוד לפני שריאל מדריד חוזרת לשחק…

תנסה עם האתר הזה. לא יודע אם הוא פעיל, אבל הם פעילים נגד פייסבוק בקטעים האלה:

מה שכן, עם הכח שיש לפודיום, אולי יכולים להעלות למודעות ובטוח יהיה מישהו שיכול לעזור. יונתן נמרודי למשל, שהוא פעיל בתחום הפודקאסטים, עובד בפייסבוק, אבל מניסיון העבר הוא לא נאות לעזור לאנשים.

@Aimarito

כנראה שאני יצטרך ממך עצות לשיקום

התרסקתי מעלייה לסולם וגילגול במדרגות. :frowning:

בית חולים זה חרא

אחשלי תעמוד בתור. הייתי אצלו בשני. קרעתי שריר כנראה, מקווה שזה באמת זה.

הוא גובה 500 למפגש אז תכין מזומנים.

מה הנזק כרגע?

תהיה בריא אחוק.

משה שתחזור לעצמך כמה שיותר מהר

תהיה בריא משה.
בקצב הזה עוד תהיה אנסו פאטי של הפורום.

אנחנו אולי עוד לא שם, אבל בקצב שהעניינים מתקדמים בפורום הזה עוד כמה שנים בהחלט יהיה מקום להתארגן כקבוצה לקבל הנחות על בדיקת פרוסטטה, פיזיותרפיה תקופתית ומגוון טיפולים מניעתיים

יאללה מקדם עסקים

כל מי שבא אצלי לטיפול ברכיבה יקבל הנחה ל-10 מפגשים.
זה פיזותרפיה מעולה לגוף

רק צריכים לנסוע 3 וחצי שעות מתל אביב ולהכין דרכון

צאו לדרך…

וואי וואי תהיה בריא, דבר איתי בפרטי. בית חולים זה חרא אבל לצערי זה לא נגמר שם.

תהיה בריא משה :heart:

animo moshe

רפואה שלמה משה!

הימור שלי - עדיין יחזור לכושר משחק מלא לפני פאטי