ל vibe שאתה מתאר- יפן. תתחיל פשוט טוקיו, קיוטו ואוסקה.
ביפן אתה יכול לאכול מהרצפה. זאת מדינה הכי בטוחה בעולם בכל דבר בערך.
תשאל את הצ’ט או את ג’מיניי לגבי חברה מומלצת לטיולים ביפן. יש גם קבוצות יעודיות בפייסבוק לכל הטיולים האלה.
אני הייתי ביפן כמה פעמים, אבל רק מטעם העבודה, לא יכול להמליץ על חברה. אבל יכול להגיד כמה כללים פשוטים של התנהגות ביפן, כי זה שונה מאוד ממה שמקובל בארץ ואפילו באירופה. יפנים הם חייזרים.
התכוונתי לכמות חיסונים…
זה מה שהבנתי. ביפן אתה צריך 0. מדינה הכי בטוחה גם במובן הזה.
אז יפאן היא הבחירה.
אני שונא מזרקים
תודה דימה
יפנים הם איכסה
אוי ואבוי איזה גזענות
כל כך ימני מצידך
בסוף החלטתי לטוס ארגנטינה וברזיל בינואר
יאללה אשמח לקבל טיפים
אל תטוס לברזיל
לא יפאן לא ברזיל…
מתי? כמה זמן? בהנחה שאתה לא טס לטיול מוצ’ילרים של שנה צריך לכוונן אותך.
2 מדינות ענקיות
17 יום
מתחיל בארגנטינה. ואחרי זה מסיים בברזיל
12 ינואר 28
זה ממש מעט ימים ל-2 המדינות הללו
בדרך כלל המינימום זה 3 שבועות רק למדינה אחת, הייתי מתמקד רק בארגנטינה בזמן כזה מועט.
בכל אופן ננסה לעשות לך סדר והתמקדות, אתה מגיע בקיץ בדרום אמריקה, אין שלג בברילוצ’ה אבל מזג האוויר נעים.
תצטרך לעשות הרבה טיסות כי המרחקים גדולים ואין לך זמן לפספס כל נסיעה באוטובוס רות שזה אחלה אוטובוס עם ספות עמינח נוחות, אוכל ושירותים יכול להיות נסיעות של 20-6 שעות ואין לך זמן לבזבז.
משער שאתה נוחת בבואנוס איירס וחוזר מסאו פאולו אבל אם אתה ממריא חזרה מריו זה ירוויח לך עוד יום טיול בעיר שזה נחמד.
מקווה שאתה נוחת כבר ב-12 ולא רק ממריא מהארץ כי אז זה יום פחות ואתה נוחת ב-13. אותו דבר על החזרה.
הייתי מתחיל 4 ימים בבואנוס איירס (אפשר יותר אבל אתה מוגבל) ואז טס לברילוצ’ה ליומיים, תטייל שם, תאכל את השוקולדים הכי טעימים בארגנטינה ובשר טוב בדון אלברטו.
משם יש לך 2 אפשרויות, או לקחת אוטובוס לסן מרטין דה לוס אנדס זה כפר ציורי יפייפה, הוא יעשה לך את הדרך של קמינו דה סייטה לאגוס שזה דרך 7 האגמים, תישן שם לילה ותחזור לברילוצ’ה ומשם טיסה חזרה
לבואנוס איירס וטיסה לאיגוואסו.
או אופציה 2 טוס מברילוצ’ה לאל קלפטה לראות את קרחון פריטו מורנו, עם הגעה טיול בקרחון ובתצפית לילה וטיסה חזרה לבןאנוס איירס זה עוד יומיים.
לא תספיק את שניהם וחבל.
מבואנוס איירס טוס לאיגוואסו זה חובה, זה עוד יומיים, טיסה לריו דה ז’ניירו וטיול שם זה עוד 3 ימים בערך.
לך תעשה קצת טיולי חופים יפים שהם יחסית קרובים לריו, קח אוטובוס לפאראצ’י זאת עיירה קטנה יפה ומשם קח סירה לאי אלייה גרנדה (שייט של חצי שעה בערך) תבלה באי יומיים ותחזור לפאראצ’י.
תיסע לסאו פאולו ביום ה-16 וטוס ביום ה-17, סאו פאולו עיר אפורה ומגעילה אין מה לחפש שם חןץ מאת השדה תעןפה לטוס משם.
לא תספיק מנדוסה, לא צפון ארגנטינה, לא צפון ברזיל
טיול מאוד סולידי שרוב האנשים סהכ עושים.
מוזמן לעוד שאלות בכיף
שתי הסנט שלי:
אין למיטב ידיעתי חדרי בריחה ששווים משהו בברזיל, אבל בארגנטינה יש כמה חדרים שקיבלו מועמדות או שתיים (מתוך 7 שצריך כדי להיכנס לתחרות) בתחרות חדרי הבריחה העולמית של 2025. התחרות של 2026 תתקיים בדצמבר, אז אעדכן אם יהיה שינוי.
הם לא צריכים, יש להם פוולות
היי שוב לכולם.
אני מעוניין להעלות את האפליקציה ל-google play. כחלק מהדרישות של גוגל, אני צריך אנשים שיסכימו להצטרף לתוכנית בדיקות.
מה נדרש מכם בעצם:
- להחזיק בטלפון אנדרויד (אייפון לא רלוונטי).
- להצטרף (opt-in) לתוכנית דרך לינק שאתן לכם.
- להשתמש באפליקציה במשך כמה ימים ולתת לי פידבק (אמיתי. אני צריך להוכיח לגוגל שבאמת עזרתם לי לתקן/לשפר את האפליקציה).
- לא לעשות opt out מהתוכנית עד שהאפליקציה שלי מאושרת (ייתכן שייקח כמה שבועות). אני אעדכן כשזה נגמר.
אז אם יש בשלנים בעלי אנדרויד בקהל שחושבים שיעניין אותם להשתמש באפליקציה לניהול מתכונים - אשמח שתפנו אלי בפרטי, כולל האימייל שלכם (של חשבון האנדרויד).
תודה!
@dkaro אני אוהב public builders, כל הכבוד.