דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: דיומנדה רשמי, רודרי מתרחק. ויני עד 2032.

אחת הבעיות הגדולות יותר שלנו לדעתי הוא גולר. מעבר לכך שהוא נטל טקטי, ובין הברקה אחת לשניה הוא תוקע את המשחק ומגביל את היכולת שלנו לפתח משחק ולהתגונן, מדובר גם באישיות בעייתית. כבר בעונתו הראשונה בקבוצה עשה פרצופים שהוא לא מרוצה, עלה למשחק בגביע ולא חגג בהתרסה לאחר שכבש שער, זה התבטא בכך שהוא באופן מתמיד מדליף לתקשורת שהוא לא מרוצה, וגם לאחרונה ראינו אותו “עושה ויניסיוס” עם הצגה לארבלואה לאחר שהוחלף במשחק חלש שלו.

היום איזשהו איש כדורגל שעבד איתו בעבר אמר שגולר סיפר לו שיש קבוצה של שחקנים שלא מקבלת אותו ושיש להם אגו גדול. הבאנדם יוצר לנו עוד ועוד כאוס ופוגע במאמצים של כולם להוריד את הלהבות.

כל השחקנים הלא מרוצים למיניהם צריכים לעוף מהמועדון. זה כולל את ויניסיוס, זה כולל את אלאבה שלפי הדיווחים עצבני על ארבלואה שלא נותן לו לשחק, זה כולל את רודריגו, וזה בטח ובטח שכולל את גולר שעדיין לא עשה כלום בקריירה שלו.

הכעס העיקרי שלי הוא על פלורנטינו והמועדון שהכניסו למוח הקטן של המעפנים האלו שהם חצי אלים לכל הפחות. אני מקווה שהמועדון יתעורר, אבל למען האמת אין לי כל כך הרבה ציפיות מהם. ראשי המועדון שחצנים מדיי כדי לשנות את דרכיהם.