דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: מה עם קשר ובלם?

כן, זה רק מה שאמרתי, שאם כבר, סביר שקלופ יגיע לבראסה ולא לריאל.

זה התחיל אגב מההודעה שהוא קונה בית שעה ממדריד, שהסתבר שזה במאיורקה ויותר קרוב לברצלונה.

בכל מקרה זה הכל פנטזיות, למה לפליק לעזוב בכלל?

מה דעתכם על אנדריק ופז? נכון להיום שווים הרכב?
איך לדעתכם הם אמורים להשתלב בהרכב? מי נשאר בחוץ?

יצא לי לראות היום משחק של ריאל נגד סביליה, בחוץ, בעונת 2010/2011.

היום, כולנו היינו מוכרים את רוב יקירינו כדי לקבל הרכב כזה.

אני יודע שאי אפשר באמת להשוות בין תקופות, אבל, הסביליה ההיא, כמו שראיתי אותה במשחק הזה, הייתה נותנת לריאל של היום, שלישייה לפחות (ספויילר, היא כבשה באותו משחק פעמיים).

ריאל, מרובת כוכבים, יש שיגידו שהייתה ממש העובר של דור הזהב שכולנו מכירים, לא שטפה את המגרש כמו איזה ליברפול של קלופ, סיטי של פפ או משהו בסגנון, בהרבה דקות במשחק, כמו בימים האלה, המשחק היה קרוב יותר לחצי שלנו נגיד.

ריאל סיימה את המשחק עם שישה שערים, כריסטיאנו עם רביעייה ועוד שתי החמצות קשות.

כשנגמר המשחק, חשבתי כמה חבל שאין לנו אלונסו על המגרש, כריסטיאנו, מרסלו, דיארה, אפילו אוזיל.

אבל באמת שאני מתגעגע לראמוס.

בקיצור, אני אוהב את אנדריק, אבל נראה לי שלקחו כמה פניות לא טובות בשנים האחרונות.

אגב, היה יפה לראות כמה גברים היו השחקנים על המגרש, בשתי הקבוצות. לא הצגות, לא התבכיינויות, לא תלונות לשופט.

עבירה? קמים, נותנים כיף, ממשיכים לשחק כדורגל.

דקה 60, מוריניו מוציא את אלונסו ומכניס במקומו את אלביול. אין פרצופים

מוציא את קאקא ומכניס את אדביור, חיוכים, חיבוקים, צולעים החוצה וממשיכים.

אחת הבעיות הגדולות יותר שלנו לדעתי הוא גולר. מעבר לכך שהוא נטל טקטי, ובין הברקה אחת לשניה הוא תוקע את המשחק ומגביל את היכולת שלנו לפתח משחק ולהתגונן, מדובר גם באישיות בעייתית. כבר בעונתו הראשונה בקבוצה עשה פרצופים שהוא לא מרוצה, עלה למשחק בגביע ולא חגג בהתרסה לאחר שכבש שער, זה התבטא בכך שהוא באופן מתמיד מדליף לתקשורת שהוא לא מרוצה, וגם לאחרונה ראינו אותו “עושה ויניסיוס” עם הצגה לארבלואה לאחר שהוחלף במשחק חלש שלו.

היום איזשהו איש כדורגל שעבד איתו בעבר אמר שגולר סיפר לו שיש קבוצה של שחקנים שלא מקבלת אותו ושיש להם אגו גדול. הבאנדם יוצר לנו עוד ועוד כאוס ופוגע במאמצים של כולם להוריד את הלהבות.

כל השחקנים הלא מרוצים למיניהם צריכים לעוף מהמועדון. זה כולל את ויניסיוס, זה כולל את אלאבה שלפי הדיווחים עצבני על ארבלואה שלא נותן לו לשחק, זה כולל את רודריגו, וזה בטח ובטח שכולל את גולר שעדיין לא עשה כלום בקריירה שלו.

הכעס העיקרי שלי הוא על פלורנטינו והמועדון שהכניסו למוח הקטן של המעפנים האלו שהם חצי אלים לכל הפחות. אני מקווה שהמועדון יתעורר, אבל למען האמת אין לי כל כך הרבה ציפיות מהם. ראשי המועדון שחצנים מדיי כדי לשנות את דרכיהם.

האיש גם המשיך :slight_smile:

מאוד מאוד אמין האיש הזה.
אין על אוגוז ואייקוט.

לא יודע אם הוא אמין או לא, אבל כשהוא אומר את הדעה ‏(ההזויה‏) שלו זה דבר אחד, וכשהוא אומר משהו בשם השחקן זה משהו אחר. שקרן וטמבל הם שני דברים שונים.

בציטוט שהבאת כתוב He didn’t complain to me .
האיש אומר שהוא חזה את זה מראש, ולמרות שגולר לא התלונן, הוא טוען שזה מה שקורה.
היות והפסקה שאני הבאתי היא הזיה, היית מאמין לו בעניין גולר?

ארדה גולר כמובן הכחיש את “הפרסומים” ואמר שהוא עצוב מאוד. יש הבדל בין להתלונן כשהמאמן מחליף אותך וזה קרה פעם-פעמיים, לבין “לפתוח” על חדר ההלבשה של ריאל מדריד (אגב גולר עשה תנועה של עצבים וזהו, נגמר, טוב שאכפת לו). מעבר לכך, ואני מזכיר שאני לא מאוהדיו הגדולים:

-הוא סיפק 12 בישולים העונה (ושלושה שערים) ואי אפשר לזלזל בזה בקבוצה שצמאה כל כך למספרים, ומספרים נורמלים של שחקנים מלבד קיליאן אמבפה.

-הנה גרף פעולות הגנה בחצי המגרש של היריבה - גולר עם נתונים לא רעים בכלל. הוא לא פרימדונה וזה משתפר.

לכולם יש נטייה בקבוצה הזו להתמזמזות יתר עם הכדור וגם כמעט כולם עצלנים. לי מפריע הרבה יותר שהוא לעתים משתלט לא טוב עם הכדור, גם הוא לעתים מחכה ומאבד כדורים ומבזבז התקפות אבל גם יש רגעים שהשחקנים לא עושים תנועה. כרגע בעמדה הוא הרע במיעוטו ולטעמי לפחות הביקורת כלפיו לא מוצדקת.

גולר נותן מספרים יפים העונה, אני תמיד אמרתי שלליגה הספרדית הוא בסדר, העניין הוא שבמעמדים גדולים הוא מתערער, בנוסף ללקויות הטקטיות שלו במרכז המגרש.
נכון להיום אתה צודק, הוא הרע במיעוטו, כלומר אין מישהו שיכול לעשות את העבודה טוב ממנו, עונה הבאה פז וקיז סמית במידה ויגיע יתנו מענה ראוי למלחמה בריאה על מקום בהרכב מול שחקני הקישור האפרוריים שלנו.
אם חושבים עסקים, הייתי מוכר את גולר בקיץ, הוא העלה את הערך שלו ואני חושב שהוא לא ברמה של הרכב ראשון פה, אם כי לספסל הוא אופציה מצויינת. אבל בספק אם זה יקרה, לפי הכותרות גם אלונסו וגם ארבלואה מאוד החזיקו ממני ויש אוירה שמחזיקים ממנו במועדון.

יצא לי לראות סרטון באינסטגרם של איסקו בתקופה שלו אצלנו, איזה אנדרייטד. כמה חסר לנו שחקן כמוהו היום.

המועדון החתים בהארכת חוזה את אחד הכשרונות הכי גדולים של הלה פאבריקה - מרקו קומפני בן 17 קשר מרכזי
סעיף שחרור 100 מליון

אני אישית לא מכיר אבל לפי הדיווחים מדובר באחד הטובים לגילו בספרד
נמשיך לעקוב.
@SantiagoBernabeu
היורש של פיטארץ׳

שכחת לציין שהוא רדונדו החדש

בדיוק, הוא אומר שזה היורש של פיטארץ’, אבל אנחנו יודעים טוב מאוד שפיטא יש רק אחד ואף אחד לא יכול להיות היורש שלו.

כמו כן:

פפ מסר שאם הלאנד יעבור לריאל בסוף העונה - הוא יפרוש סופית מאימון.

אל-חאליפי הבטיח שאם ויטיניה יגיע לריאל - הקטארים ימשכו מיידית את כל ההשקעות שלהם מפסז’.

צ’אבי (הקטאלוני) אמר בריאיון, שאם ריאל תחזיר את צ’אבי אלונסו - הוא ייאלץ לחזור לקדנציה נוספת בברצלונה.

חמינאי הבן הצהיר שאם משטר האייתוללות ייפול - איראן תשתמש בכל הנשק שנותר לה לתקיפה של קטאר.

כמו כן:
רודרי באיום לסיטי - אם תמכרו אותי לריאל, אני אדאג שויניסיוס יעבור לסיטי!

כל מי שעוד לא משוכנע שקונאטה כרכש יהיה אסון - שיצפה במשחק עכשיו של ליברפול
כמה טעויות ואיבודי כדור, ואני צופה רק רבע שעה

על פי התקשורת ירדנו ממנו ומאופמקאנו תודה לאל.

תגידו לי איזה בורג חסר לנו בהנהלה שבמקום להחתים שחקנים כמו אוליזה שכיכב בפריימרליג ב50 מיליון, או זובימנדי שהוכיח את עצמו במשך שנים. הם מביאים כל מיניי ילדים שנתנו חצי עונה טובה כמו האוסן או מסטאנטואנו. כמה מדיניות רכש יכולה להיות גרועה?

מי עשה מג’וני קלאפאט גאון כזה גדול? לא יודע אם הוא האחראי העיקרי או ההנהלה, אבל 80 אחוז מהרכישות ב7 השנים האחרונות לא עמדו בציפיות. ואפילו יותר גרוע, לא השחקנים שהקבוצה הייתה צריכה, לא בסוג השחקנים ולא בגיל הנכון.

אני זמן מה חושב שאוליסה זה הבורג ההתקפי שחסר לריאל.

אם אני פלורנטינו, הייתי הולך עליו פול אין בקיץ. אולי מציע טרייד על ויני/רודריגו פלוס עוד קצת כסף.

אוליסה, שמנדריק ואמבפה זו שלישיה קדמית מצויינת. אולי אדירה אם שמנדריק יפרוץ.

אוליסה שחקן מדהים. קשה לי לראות את באיירן משחררת אותו.

יכול להישבע שעד הקיץ האחרון היו כותבים פה בדיוק הפוך.
כמה פלורנטינו גאון, כמה זובימנדי חלש ושריאל מציגה את המדיניות רכש החכמה באירופה.