בודדים פה הלכו בצורה עיוורת אחרי מדיניות הרכש של פלורנטינו,הרוב לא הבינו ועדיין לא מבינים למה אי אפשר להיות קצת יותר פרגמטי ולנצל הזדמנויות שיש בשוק כמו הנ״ל.
זובימנדי הוא פספוס גדול,היה מתבקש מאוד להביא אותו בקיץ,אוליסה מדהים אבל מי ידע שהוא כזה עד שראינו אוצו מככב בבאיירן? לא זכור לי שמישהו זרק את השם שלו בהקשר שלנו לפני שעבר לבאיירן.
לא מדובר בחוכמה בדיעבד. ואין להקל על מדיניות הרכש הכושלת שלנו. והיא כושלת במשך שנים. אלה העובדות! מישהו יכול להתווכח עם זה?
האנשים שאחראיים על הרכש שלנו, הם לא אוהדים כמונו, אלה אנשים שכל העבודה, היא לאתר ולנתח את השחקנים הטובים ביותר עבור הקבוצה. אז כן, הם צריכים לדעת שאתר את אוליזה ואת זובימנדי ואת זה שאנחנו צריכים קשר מנהל משחק לפני העזיבה של מודריץ וקרוס, ובכלל שיש לנו קישור גרוע והיה להם שנים לעשות זאת! ולהביא יורש ראוי לקארבחל, כי טרנט לא שם והוא לא יהיה ,הוא מגן רע (ויעידו קלופ וסלוט) עם רגל של בקהאם ומשכורת פסיכית. כמובן שאני יכול להמשיך עוד הרבה…
בעניין שמות שכן/לא נזרקו כאן בעבר, מי שעוקב אחרי הפריימרליג ידע שאוליזה שחקן, עוד במדיי פאלאס. ובאיירן שמה עליו את היד לא סתם. זה בטוח הימור מוסכל יותר לכנף ימין, (עמדה שכמעט אין בה שחקנים ברמה גבוהה בכדורגל! )מכל מי שהבאנו לעמדה הזאת, מאז די מאריה.
אבל כמו שאמרתי, לא העבודה שלנו למצוא שחקנים, אנשים במועדון מקבלים מיליונים בשביל זה. והם לרב נכשלים.
אני לא יודע כמה באמת היה לצ’אבי אלונסו “סיי” בבניית הקבוצה, דין האוסן אולי כן רכש שלו בעוד פרנקו מסטאנטואונו הונחת עלי - אבל לדעתי הרצון היה לשלב את קיליאן אמבפה-ויניסיוס ג’וניור-ג’וד בלינגהאם יחד ועל חשבון מערך סימטרי, כלומר לא באמת שחקן כנף אמיתי בצד ימין. פעם טרנט שמשחק בעמדה גבוהה, פעם פדה ואלוורדה, אולי לתת פירורים לברהים דיאס ויש הרי גם את הילד הארגנטינאי שלנו ואת ארדה גולר שלפעמים שם. רוב העונה זו הייתה העמדה המתחלפת שלנו…
זה נראה אגב שנפלנו עם יותר ממאה מיליון יורו בקיץ הזה, עצוב מאוד. אני מתקשה לראות את האוסן מפתח חוסן ועושה שיפור משמעותי, הוא צריך בייביסיטר.
לדעתי היצירתיות שלנו במרכז השדה היא הכי נמוכה מזה 20 שנה. רק ג’וד באמת יצירתי והוא תמיד חושב התקפה, מעניין אותו להיות רק ברחבה. פספוס מרטין סובימנדי זו בכיה לדורות.